70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben sana sormuyorum, kendimi dinliyorum, bakıyorum iyiyim, iyisin diyorum
İyi olmana çok sevindim boncuğum
Peki şu an iyi misin canım, benimki yine gitti
Felicio Leyla Balım, 7 günlük diyet programımızın spor programı da var sanırım. İnstagramda buldum da bugün onları da yapayım diyorum. Ne dersin balım?
Aaa nedir onlar canım, ben de mi arayıp bulsam.
Zerdeçal öyle ısırılan bisey mi kiz
Bende toz hali var da o da istirilmiyo zaten
A101 de vardı canım geçen gün, zencefil gibi.
Eki Görüntüle 2754007
Bu egzersizler tamam. Sporun devamı gelecek, oğlumu uyutayım
Bahsettiğin sporlar bunlar mı canım.

Kız sen yine çok az yemişsin yaa, aynı listeyi yapmıyor muyuz biz. Bu arada taze mangoyu da merak ediyordum o nasıl.

Balım uyguladığımız diyetin görselinden İnstagram hesabını buldum. oradan da sporları aldım .

evet balım hareketler bunlar

Felicio Leyla Balım, 7 günlük diyet programımızın spor programı da var sanırım. İnstagramda buldum da bugün onları da yapayım diyorum. Ne dersin balım?
Eminim çok etkilidir canım ben sporları youtube dan yaptığım için denemedim ama bölgesel sporlarımıza benziyor

Kız sen yine çok az yemişsin yaa, aynı listeyi yapmıyor muyuz biz. Bu arada taze mangoyu da merak ediyordum o nasıl.
Biraz uzun yazacam maalesef.

Liste aynı da ben ayarsızım
Bugün çok zorlama oldu, bu kadar uydurabildim boncuğum.

Sabah erken kalktım yumurta ve beyaz peynir yoktu. Dün bir kaç tepsi popaça yapınca.
Sütte günlük süt, bugün tarihi sondu, öyle oldu.
Çorba 2 gün öncedendi, daha bekletmeyeyim dedim.
Maş fasulyesi ile başım dertte, akşama ancak yetişince öğleni akşama, akşamı öğlene çevirdim.
Mango da çok aranılacak bir tat olmayabilir ama sevdim ben. Bol lifli, yumuşak ama değil gibi, çok olgunsa biraz tatlı,çok tatlı bir meyve değil. Birde büyük oranda kabuğuna yakın kısımları çam gibi kokuyor. Bende bunu sevdim. Afrodizyak olabilir. Hindistan ın kutsal meyvesiymiş. Vitamini bolmuş.

Çok az olmuş enerjim yarın listeye tam uy olur mu

Bugün markette tazesi vardı civcivim. Bazı diyet salatalarında gördüğüm için özendim de aldım ama nasıl yiyorlar ya midem kalkacaktı az daha. Zencefilin daha ince ve turuncu hali minnak kuşum.
Canım acıdır afiyet olsun
o çok az belki rendeleyebilirdin çayı falan içilebilir
Birde karabiberle daha etkili hale geliyor diye birşey okumuştum ama
Annem tozunu kabak çorbasına katıyor bende bazen değişik baharatlarla kahveme katıyorum canım

Ben çok severim canım belki senin yediğin biraz hammış kabuğu efsane zaten bazısı soyup yiyor anlamıyorum

Tozunu sürekli tüketiyorum da Leylam, tazesi de ne bileyim, çok şey, alışmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…