- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ben de alip isircam merak ettimBugün markette tazesi vardı civcivim. Bazı diyet salatalarında gördüğüm için özendim de aldım ama nasıl yiyorlar ya midem kalkacaktı az daha. Zencefilin daha ince ve turuncu hali minnak kuşum.
Anladım canım, menün güzeldi zaten, sadece bizimkinden farklıydı ondan sordum.Ya canım evde olanlarla yapmaya calısıyorm. Et falan yoktu bende sebze ekledim.olan seylerle uygulamaya calısıyorum.
Biz de kendi yerimizi açarız bitanemBizdeki bu mükemmeliyetçilik oldukça her yerde barınamayız
Peki şu an iyi misin canım, benimki yine gittiBen sana sormuyorum, kendimi dinliyorum, bakıyorum iyiyim, iyisin diyorum
İyi olmana çok sevindim boncuğum
Aaa nedir onlar canım, ben de mi arayıp bulsam.Felicio Leyla Balım, 7 günlük diyet programımızın spor programı da var sanırım. İnstagramda buldum da bugün onları da yapayım diyorum. Ne dersin balım?
A101 de vardı canım geçen gün, zencefil gibi.Zerdeçal öyle ısırılan bisey mi kiz
Bende toz hali var da o da istirilmiyo zaten
Bahsettiğin sporlar bunlar mı canım.
Kediyi merak öldürürmüş kuzum aman diyimBen de alip isircam merak ettim
Kız sen yine çok az yemişsin yaa, aynı listeyi yapmıyor muyuz biz. Bu arada taze mangoyu da merak ediyordum o nasıl.4 ocak Menüsü
Sabah 09:00
1 kupa sütlü Türk Kahvesi
5 çiğ fındık
5 badem
15 Antep Fıstığı
Öğlen 14:00
1 tabak mercimek çorbası
1/2 kase yeşil salata
1 ısırık taze zerdeçal (çok fena)
Akşam 19:00
2 yk yoğurt
1 yk maş fasulyesi
1/4 mango
Çay: 6 bardak açık şekersiz
Su: 2 lt, devam edecek,
Acıkırsam 1 bardak kefir içeceğim
Spor: 6000 adım
30 dk kondisyon
10 dk Yoga
Balım uyguladığımız diyetin görselinden İnstagram hesabını buldum.Peki şu an iyi misin canım, benimki yine gitti
Aaa nedir onlar canım, ben de mi arayıp bulsam.
A101 de vardı canım geçen gün, zencefil gibi.
evet balım hareketler bunlarPeki şu an iyi misin canım, benimki yine gitti
Aaa nedir onlar canım, ben de mi arayıp bulsam.
A101 de vardı canım geçen gün, zencefil gibi.
Eminim çok etkilidir canım ben sporları youtube dan yaptığım için denemedim ama bölgesel sporlarımıza benziyorFelicio Leyla Balım, 7 günlük diyet programımızın spor programı da var sanırım. İnstagramda buldum da bugün onları da yapayım diyorum. Ne dersin balım?
Evet Leylam, sayıları da az . Kesmedi zatenEminim çok etkilidir canım ben sporları youtube dan yaptığım için denemedim ama bölgesel sporlarımıza benziyor
Biraz uzun yazacam maalesef.Kız sen yine çok az yemişsin yaa, aynı listeyi yapmıyor muyuz biz. Bu arada taze mangoyu da merak ediyordum o nasıl.
Çok az olmuş enerjim yarın listeye tam uy olur mu4 ocak Menüsü
Sabah 09:00
1 kupa sütlü Türk Kahvesi
5 çiğ fındık
5 badem
15 Antep Fıstığı
Öğlen 14:00
1 tabak mercimek çorbası
1/2 kase yeşil salata
1 ısırık taze zerdeçal (çok fena)
Akşam 19:00
2 yk yoğurt
1 yk maş fasulyesi
1/4 mango
Çay: 6 bardak açık şekersiz
Su: 2 lt, devam edecek,
Acıkırsam 1 bardak kefir içeceğim
Spor: 6000 adım
30 dk kondisyon
10 dk Yoga
Canım acıdır afiyet olsunBugün markette tazesi vardı civcivim. Bazı diyet salatalarında gördüğüm için özendim de aldım ama nasıl yiyorlar ya midem kalkacaktı az daha. Zencefilin daha ince ve turuncu hali minnak kuşum.
Ben çok severim canım belki senin yediğin biraz hammış kabuğu efsane zaten bazısı soyup yiyor anlamıyorumBiraz uzun yazacam maalesef.
Liste aynı da ben ayarsızım
Bugün çok zorlama oldu, bu kadar uydurabildim boncuğum.
Sabah erken kalktım yumurta ve beyaz peynir yoktu. Dün bir kaç tepsi popaça yapınca.
Sütte günlük süt, bugün tarihi sondu, öyle oldu.
Çorba 2 gün öncedendi, daha bekletmeyeyim dedim.
Maş fasulyesi ile başım dertte, akşama ancak yetişince öğleni akşama, akşamı öğlene çevirdim.
Mango da çok aranılacak bir tat olmayabilir ama sevdim ben. Bol lifli, yumuşak ama değil gibi, çok olgunsa biraz tatlı,çok tatlı bir meyve değil. Birde büyük oranda kabuğuna yakın kısımları çam gibi kokuyor. Bende bunu sevdim. Afrodizyak olabilir. Hindistan ın kutsal meyvesiymiş. Vitamini bolmuş.
Canım mangoyu sordun dimi? Taze yazınca zerdeçalı mı sormak istediğini düşündüm bir anKız sen yine çok az yemişsin yaa, aynı listeyi yapmıyor muyuz biz. Bu arada taze mangoyu da merak ediyordum o nasıl.
Simdi igrenc bi espri yapcam gülün tamam mi.Kediyi merak öldürürmüş kuzum aman diyim
Çok da yerinde bir espri olduSimdi igrenc bi espri yapcam gülün tamam mi.
Ben kedi degil civcivim
Tozunu sürekli tüketiyorum da Leylam, tazesi de ne bileyim, çok şey, alışmak lazım.Canım acıdır afiyet olsun
o çok az belki rendeleyebilirdin çayı falan içilebilir
Birde karabiberle daha etkili hale geliyor diye birşey okumuştum ama
Annem tozunu kabak çorbasına katıyor bende bazen değişik baharatlarla kahveme katıyorum canım
Tamam LeylamÇok az olmuş enerjim yarın listeye tam uy olur mu
Bizde almıştık tazesini onu da yemeğe katmıştı annemTozunu sürekli tüketiyorum da Leylam, tazesi de ne bileyim, çok şey, alışmak lazım.