70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canim hoşgeldin 💕

Böyle nitelikli kaliteli insan görmek ne kadar güzel 😍
O kadar sevindim ki 🤗
Kalbim pır pır oldu inan.
Nasıl pozitif geldin öyle 💕
Başımızın üstünde yerin var🤗

Seninle her şeye varım balım 🍯

Ben her şeye uyarım bana spor diyin ,menü diyin.Ne derseniz diyin.🤗
Yüzümü güldüren güzel insanlar ile ne olsa yaparım 🥰
Cok saoll canimmm ya inan yuzumde surekli bi tebessum iyiki varsinizz😍😘

Canim hoşgeldin 💕

Böyle nitelikli kaliteli insan görmek ne kadar güzel 😍
O kadar sevindim ki 🤗
Kalbim pır pır oldu inan.
Nasıl pozitif geldin öyle 💕
Başımızın üstünde yerin var🤗

Seninle her şeye varım balım 🍯

Ben her şeye uyarım bana spor diyin ,menü diyin.Ne derseniz diyin.🤗
Yüzümü güldüren güzel insanlar ile ne olsa yaparım 🥰
Süpersin canım, aklımıza geldikce ekleme yaparız.
Pazartesi basliyorum o zaman canimmm. Yine menu bildirimi yapacagiz demi her gun
Evet canım yapalım, çünkü diğer türlü yoldan çıkıyoruz. Birbirimize menü hakkında yorumlar yapıp daha doğru ilerleyelim.

Süpersin canım, aklımıza geldikce ekleme yaparız.

Evet canım yapalım, çünkü diğer türlü yoldan çıkıyoruz. Birbirimize menü hakkında yorumlar yapıp daha doğru ilerleyelim.
Olur canim hatta arada tarif falan da verelim. Ben arastiriyorum neler yapabilirim diye

Benim size bir sürprizim var 🌸🌸🌸
Yeni yıl menüsünde dolmaları, çerezleri, pastaları yedik diye üzülmeyeceğimiz güzel bir telafi diyeti hazırladım 🌸🌸🌸 2 günlük program 🌸🌸🌸
Yarın sabahtan başlıyoruz ne dersiniz?
Listemiz ekte Şimdiden bol eksilerimiz olsun 🌸🌸🌸
sonngulen sonngulen sudem34 sudem34 @enerji_kusagi @asliogretmen Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik @birmuhendisanne @lalalady inci-tepik inci-tepik
Noktasi noktasina uyamasam da dikkat ederim canim güzel liste olmus eline saglik🤩
Kızlar bazı noktaları belirleyelim diyorum, mesela yarın yeni bir listeye başlıyoruz ve buranın ilk listesi, tartı günümüz de cumartesi olsun mu. Hem de işe gidenler hafta içi telaş yaşamamış olur.

Bir de günlük mutlaka bir spor seçelim ve mümkünse herkes onu mutlaka yapsın, isteyen ekstralar da eklesin. Hadi siz de fikirlerinizi yazın.
Bana uyar canm cumartesi iyidir. Spor da secebiliriz.
Kızlar sabah hepimiz tartilip kilo bildirimi yapıyoruz olur mu, unutmayın. Kimler yarın başlıyor bakalım 😍
Ayy tüh demin kefir ictim kız keske icmeyeydim. Kesin fazla cikcam. Neyse pazartesi fazla eksi cikar sevinirim belki:KK17:

Süper olur canım, mesela benim aklımda yağ yakan bir içecek tarifi var, hep beraber onunda deneriz, bakalım kimde ne kadar işe yarayacak.

Başımızı yakacak burası 😂😂
Super olur canimm. Ben bugun bi karisim deneyecegim maden suyu ile yapilan🤣
Aynenn😂😂😂

Cok saoll canimmm ya inan yuzumde surekli bi tebessum iyiki varsinizz😍😘
Aynı sanki beni tarif ediyorsun😁
Sorma yaa hepimizde öyle, eşim neye gülüyorsun diye soruyor 😂😂
Topik açıldığı saniyeden beri 32 diş sırıtıyorum😁
Olur canim hatta arada tarif falan da verelim. Ben arastiriyorum neler yapabilirim diye
Tarif mı en sevdiğim 😉

Benimkide tuhaf tuhaf bakip niye siritiyon diyo. 😍
Ha ha 🤭

O zaman gelsin tariflerr. Hepimiz ayni tarifleri yapalim ya da farkli varsa birbirimize onerelim. Spor olarak hu zamana kadar hangileri etkiki olduysa onlari deneyelim. Mesela ayni sporu yapabildigimiz kadar yapalim. Ay kendimi durduramiyorum surekli biseyler yazasim geliyor.🤣🤣

O zaman gelsin tariflerr. Hepimiz ayni tarifleri yapalim ya da farkli varsa birbirimize onerelim. Spor olarak hu zamana kadar hangileri etkiki olduysa onlari deneyelim. Mesela ayni sporu yapabildigimiz kadar yapalim. Ay kendimi durduramiyorum surekli biseyler yazasim geliyor.🤣🤣
Yaz içinden gelen herşeyi yaz🤭

Benim de:KK70:
Merhaba canim ben civciv seninle tanışmıyoruz 🥰
Ha ha 🤭
Enerji , felicio ve ben gece kuşu 🤭
Sen meraktan okursun zaten🤪
Tabiki:KK76:

Noktasi noktasina uyamasam da dikkat ederim canim güzel liste olmus eline saglik🤩

Bana uyar canm cumartesi iyidir. Spor da secebiliriz.

Ayy tüh demin kefir ictim kız keske icmeyeydim. Kesin fazla cikcam. Neyse pazartesi fazla eksi cikar sevinirim belki:KK17:
Süper motivasyon olur hem de pazartesi 😂😂

Super olur canimm. Ben bugun bi karisim deneyecegim maden suyu ile yapilan🤣
Aynenn😂😂😂
Sen de tarifini yazarsın bize canım.
Aynı sanki beni tarif ediyorsun😁

Topik açıldığı saniyeden beri 32 diş sırıtıyorum😁

Tarif mı en sevdiğim 😉

Ha ha 🤭
Hepimiz aynıyız canım 🤩
sudem34 sudem34 ne demek sabaha kadar kimbilir kac sayfa olur :KK12::63:
Yeni kural birimizin sarji bitince herkes yatip uyucak gecmis okuma derdine son:rolleyes:
Şaka şaka:oops:
Bu kural oylamaya sunulabilir bence 😂😂
Yeni yılda evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz😉
Hep pozitif oluyoruz 🤭
Her şey yeni 💃
Açılış tarihimiz de çok güzel 🤩😍
Mesela birimiz bir kür tarifi yazar, kaç gün yapılması gerekiyorsa hep birlikte yaparız. Mesela Felicio Felicio nün pazartesi başlayacak listesine uyarsa sabah aç karnına 10 yapılan bir kür var onu da dahil edip daha güzel kilo verebiliriz.

Sporda da dediğin gibi mesela yarın birimiz bir video paylaşalım, herkes yapsın onu.

Aklına gelen her fikri yazmaya devam et canım, süper 🤩
Yaz içinden gelen herşeyi yaz🤭
😂😂

X