- 11 Şubat 2016
- 3.946
- 18.285
Teşekkür ederim Songül BalımSağol canım, darısı sana olsun. İnşallah okuyordur diyorum artık
Ben de yürüyüşe çıkınca ve sabahı da geç yapınca öğleyi atladım canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok güzel uygulamışsın. Leyla'mın paylaştığı listeler hep çok güzel oluyor, hep beraber tamamlayacağız canım.4 Ocak Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
11 2 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, iki yaprak kıvırcık ve roka, 2 ceviz
18.45 2 baget haşlanmış tavuk, yeşil salata, 1 bardak ayran ve kuru kayısı
3 litre su
( Bu arada ilk defa bir diyet listesi uyguluyorum.Bakalım ne kadar başarılı olacağım. )
Afiyet olsun canım, menün de sporun da çok güzel. Sen bizimle listeyi yapmıyorsun galiba canım.Selam ballarım
Menüm
Sabah 8.00 2 bardak su
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
2 bardak sekersiz cay
11.00 Ara duble türk kahvesi sade
13.45 Öğle
1 tane kırmızı pancar(rendeledim)
2 kasık yogurt
Nane
Pul biber
Akşam 19.00
1 kae tarhana corbası
Mantar sote 2 kasık
Spor
45 dk lesli
30 dk lesli boosted
10 dk zumba (mahvetti beni)
500 ip atlama
3 lt tarcınlı su
Adımandevam edecegim sonra atayım
Yarış çağrıştıran şeylerden galiba irrite oluyorumHadi bakalım, Pazartesi kim burun farkıyla önde olacak
Neyse ki layıkıyla yapabilecek kişileriz canımYarış çağrıştıran şeylerden galiba irrite oluyorum
Uuvvv beybi kiyamamYarış çağrıştıran şeylerden galiba irrite oluyorum
Tamam canimSaricivcivcikcik canım bu arada cumartesi tartiliyoruz haklısın canım ben listenin bitişi pazartesi olunca karıştırdım balım
Evet ne kadar hesap kitapsiz iyi niyetle yapilirsa o kadar güzel oluyoNeyse ki layıkıyla yapabilecek kişileriz canım
Çok şükür tamamen geçti canım iyiyim, bugün meyve ve yoğurt da kullanmayinca normale döndüm.sonngulen bu arada nasil oldun canim dün biraz kötüydünya gecti mi rahatsızlığın?
Ne yapsanda benim kadar başarılı olamazsın4 Ocak Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
11 2 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, iki yaprak kıvırcık ve roka, 2 ceviz
18.45 2 baget haşlanmış tavuk, yeşil salata, 1 bardak ayran ve kuru kayısı
3 litre su
( Bu arada ilk defa bir diyet listesi uyguluyorum.Bakalım ne kadar başarılı olacağım. )
Ya canım evde olanlarla yapmaya calısıyorm. Et falan yoktu bende sebze ekledim.olan seylerle uygulamaya calısıyorum.Afiyet olsun canım çok güzel uygulamışsın. Leyla'mın paylaştığı listeler hep çok güzel oluyor, hep beraber tamamlayacağız canım.
Afiyet olsun canım, menün de sporun da çok güzel. Sen bizimle listeyi yapmıyorsun galiba canım.
Canım 1 ltrelik sişem var içine kabuk tarcın koyuyorum.bazen limon nanede ekliyorum. Detoks gibi oluyorİncim, akşam çok az olmamış mı? Sporlar muhteşem .Canım tarçınlı su nasıl oluyor Yani nasıl yapıyorsun?
Bizdeki bu mükemmeliyetçilik oldukça her yerde barınamayızNeyse ki layıkıyla yapabilecek kişileriz canım
Ben sana sormuyorum, kendimi dinliyorum, bakıyorum iyiyim, iyisin diyorumÇok şükür tamamen geçti canım iyiyim, bugün meyve ve yoğurt da kullanmayinca normale döndüm.
Zerdeçal öyle ısırılan bisey mi kiz4 ocak Menüsü
Sabah 09:00
1 kupa sütlü Türk Kahvesi
5 çiğ fındık
5 badem
15 Antep Fıstığı
Öğlen 14:00
1 tabak mercimek çorbası
1/2 kase yeşil salata
1 ısırık taze zerdeçal (çok fena)
Akşam 19:00
2 yk yoğurt
1 yk maş fasulyesi
1/4 mango
Çay: 6 bardak açık şekersiz
Su: 2 lt, devam edecek,
Acıkırsam 1 bardak kefir içeceğim
Spor: 6000 adım
30 dk kondisyon
10 dk Yoga
Bugün markette tazesi vardı civcivim. Bazı diyet salatalarında gördüğüm için özendim de aldım ama nasıl yiyorlar ya midem kalkacaktı az daha. Zencefilin daha ince ve turuncu hali minnak kuşum.Zerdeçal öyle ısırılan bisey mi kiz
Bende toz hali var da o da istirilmiyo zaten