70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizlar bisey söylücem ben bugün menu yazmiyim😂😬
Buzluktaki seyleri biraz eriteyim diye bu hafta ordan yemek yapayim dedimya. Bugün birazcik güzel bisey yapcam caniniz cekmesin hic😬. Ama olcülü yicem yani diyete devam orda sorun yok☺️ sadece 1 tane yicem😬
Dikkatli ol canım, başlayınca gerisini getirme 😘

İstanbul'da oturan Canım'larım !!!

istanbul su ve kanalizasyon idaresi'nin (iski) şahintepe-esenyurt ana isale hattında yapacağı çalıma nedeniyle esenyurt, başakşehir, avcılar, büyükçekmece ve arnavutköy ilçelerinin bazı mahallelerine 30 saat süreyle su verilemeyecek.

05 ocak 2021 salı günü 21.00 ile 07 ocak 2021 perşembe günü 03.00 saatleri arasında 30 saat süreyle su verilemeyecek.
Ne kadar uzun bir süre, Allah kolaylık versin.

Eki Görüntüle 2753517
Grubun en kisasi benim olmam peki:KK12:
En minnoş en tatlı, ayyy yiyesim geldi :kk77:

Lisedeyken boyum uzasın diye millet kola içerken ben her gün 1 lt kutu süt alıp içiyordum. Bir kaç ay sonra işe yaramış ki erkenden 20 lik dişim büyümeye başladı. Diğer dişleri sıkıştıracak diye çektiydi dişhekimi.
Boyumu sorarsan hiç değişmedi 😂

Tamam canim birazdan sadece çorba icip kapaticam günü ☺️
Zaten ben yemeye calissam da midem musade etmiyo o kadar kuculdu ki🤩
Küçülen şeyleri severiz 🤩

Lisedeyken boyum uzasın diye millet kola içerken ben her gün 1 lt kutu süt alıp içiyordum. Bir kaç ay sonra işe yaramış ki erkenden 20 lik dişim büyümeye başladı. Diğer dişleri sıkıştıracak diye çektiydi dişhekimi.
Hahaha 😂😂 yazık olmuş o kadar süte 😂😂

Kızlar dün akşam evrene değil de kocama yolluyorum dediğim mesaj var yaa, adrese teslim olmuş 🤩🤩 robot süpürge almaya ikna olmuş, iyice araştıralım düzgün bir şey alalım diyor 😂😂

Doğru söyle sayfayı okuyor musun dedim, nerde olduğunuzu nasıl bulayım ben diyor 😂😂

Kızlar dün akşam evrene değil de kocama yolluyorum dediğim mesaj var yaa, adrese teslim olmuş 🤩🤩 robot süpürge almaya ikna olmuş, iyice araştıralım düzgün bir şey alalım diyor 😂😂

Doğru söyle sayfayı okuyor musun dedim, nerde olduğunuzu nasıl bulayım ben diyor 😂😂
Arayan bulur valla 😂
Eniştecim bunlar pembiş yalanlar, sana hiç kızmıyorum 😂😂😂

Ayy ben de küçükken 7 8 yaslarindayken pekmezli sut yapip icer yatagma gecer uslu uslu uyurdum nereye gitti o sütler bilmem😂😂
Hadi bakalım, Pazartesi kim burun farkıyla önde olacak 😂😂
Cumartesi de tartilmicaz mi🤔

Ayy hadi hayirli olsun😂 enistecim yapma böyle şakalar hadi hadi anladik okuyosun işte😂

4 Ocak Menü Bildirimi

09.00 2 bardak limonlu su
11 2 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, iki yaprak kıvırcık ve roka, 2 ceviz

18.45 2 baget haşlanmış tavuk, yeşil salata, 1 bardak ayran ve kuru kayısı

3 litre su

( Bu arada ilk defa bir diyet listesi uyguluyorum.🥰 Bakalım ne kadar başarılı olacağım. )

Selam ballarım
Menüm
Sabah 8.00 2 bardak su
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
2 bardak sekersiz cay
11.00 Ara duble türk kahvesi sade
13.45 Öğle
1 tane kırmızı pancar(rendeledim)
2 kasık yogurt
Nane
Pul biber
Akşam 19.00
1 kae tarhana corbası
Mantar sote 2 kasık

Spor
45 dk lesli
30 dk lesli boosted
10 dk zumba (mahvetti beni 😀)
500 ip atlama

3 lt tarcınlı su
Adımandevam edecegim sonra atayım

Ayy ben de küçükken 7 8 yaslarindayken pekmezli sut yapip icer yatagma gecer uslu uslu uyurdum nereye gitti o sütler bilmem😂😂

Cumartesi de tartilmicaz mi🤔

Ayy hadi hayirli olsun😂 enistecim yapma böyle şakalar hadi hadi anladik okuyosun işte😂
Sağol canım, darısı sana olsun. İnşallah okuyordur diyorum artık 😂😂
Ballarım, gündüz koşturmaktan öğle menüsünü kaçırdım. Tavuğun haşlanmasını bekliyorum. Çokkkk acıktım 🤭 bugün meyve yok sanırım. Felicio Felicio Leylam bende bir tane mandalina yesem mi? 🙄
Ben de yürüyüşe çıkınca ve sabahı da geç yapınca öğleyi atladım canım. Afiyet olsun.

Selam ballarım
Menüm
Sabah 8.00 2 bardak su
Kahvaltı 10.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
2 bardak sekersiz cay
11.00 Ara duble türk kahvesi sade
13.45 Öğle
1 tane kırmızı pancar(rendeledim)
2 kasık yogurt
Nane
Pul biber
Akşam 19.00
1 kae tarhana corbası
Mantar sote 2 kasık

Spor
45 dk lesli
30 dk lesli boosted
10 dk zumba (mahvetti beni 😀)
500 ip atlama

3 lt tarcınlı su
Adımandevam edecegim sonra atayım
İncim, akşam çok az olmamış mı? Sporlar muhteşem . 👏🏻 Canım tarçınlı su nasıl oluyor Yani nasıl yapıyorsun?

X