70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Öyle vasat pillerin ömrü gidiyor olsa gerek Her türlü kalitesizlikten uzak durmak gerek enerjim

Kızlar akşama gelirim işim uzun
Sizi çok ama gerçekten çok seviyorum taam mı?
Ey Aşuk gece aşk-ı memnuya gecikme,
Bu maşukunu tenhada çok bekletme ❤

İşsizim bari halk ozanı olayım dedim

Yakında 'Güçlü Kadınlar Destanı' yazacam (ciddiyim)

Bana ilham veren Balım'larım

Ey Aşuk gece aşk-ı memnuya gecikme,
Bu maşukunu tenhada çok bekletme ❤

İşsizim bari halk ozanı olayım dedim

Yakında 'Güçlü Kadınlar Destanı' yazacam (ciddiyim)

Bana ilham veren Balım'larım
Grubun ozanı sensin enerjim yüreğine sağlık

Evet evet bence de

Benim de b12 ve d vit sürekli duser bi ara demir falan da düşüktü. Ortaya karisik
İhmal etme canım,özellikle d vitamini kilo vermeyi de etkiliyor.
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Bu aralar üst üste çok şey yaşayınca unutkanlık da normal. Ben de çok şükür iyiyim canım, kaldığım yerden devam ediyorum
İnşaallah canım.İyi yapıyorsun canım,bende niyetlendim de devamı gelmedi.Sayfayı müsait zamanda okuycam,gaza geleyim

Grubun ozanı sensin enerjim yüreğine sağlık
Biraz deli gibi birşey mi demek oluyor bu

Bir arkadaş görüyorum arada yazışmalarda, bir denk getiremedim kendisini. Bildirimler bir o yana bir bu yana atıyor beni her zamanki gibi.
Negoo cum hoşgeldiniz.

Biraz deli gibi birşey mi demek oluyor bu

Bir arkadaş görüyorum arada yazışmalarda, bir denk getiremedim kendisini. Bildirimler bir o yana bir bu yana atıyor beni her zamanki gibi.
Negoo cum hoşgeldiniz.
Deli dolusun canım aksine çok zekisin

Deli dolusun canım aksine çok zekisin
Fazla şımartma Leylam çabuk gevşiyorum

Bir söz vardı,
"Bir grubun en zeki ve en aptal insanının zeka seviyesi aynıdır." diye.

Sudem boşuna demiyor at gözlüğü takmadım (8) diye
Çok şükür bir araya getirene ❤(8)

Maşallah canım grubumuza o söze tamamen katılıyorum Biz birbirimize yakın olağanüstü bir grubuz Çok değerli birşey bu

Tamam canım kalori hesabında geçme afiyet olsun

İstanbul'da oturan Canım'larım !!!

istanbul su ve kanalizasyon idaresi'nin (iski) şahintepe-esenyurt ana isale hattında yapacağı çalıma nedeniyle esenyurt, başakşehir, avcılar, büyükçekmece ve arnavutköy ilçelerinin bazı mahallelerine 30 saat süreyle su verilemeyecek.

05 ocak 2021 salı günü 21.00 ile 07 ocak 2021 perşembe günü 03.00 saatleri arasında 30 saat süreyle su verilemeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…