70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Lafi agzimdan aldin aslim
Evet hangi dizi blondeblond

Canım, saydığın dizilerin bazılarını bende izledim. Ama bugünlerde fırsat buldukça Güney Kore dizileri izliyorum ve de çok seviyorum. İzlerken çok büyük keyif alıyorum. Genelde tek sezon oluyor, bölümleri de çok olmuyor. Sıkılmadan bitiriyorum.
Afiyet olsun biriciğim İnşallah ilerleyen saatlerde acıkmazsın
sonngulen
Balım şimdi tartılabildim. 62.0 olmuşum Ölçüye bakamadım. Gece mece demeyeceğim mezurayı bulabilirsem ölçeceğim
Hemdemim, özlemim

Canımmmm çok tebrik ederim, hakettin sen zaten. Maşallah çok güzel çalıştın, daha nice başarılara inşallah.

ben de Gazi mezunuyum
Gazi mezunları toplanmışız resmen buraya, okurken sevmesem de şimdi çok özlüyorum

asliogretmen kuzum senin de gazi mezunu olduğunu bilmiyordum, ne güzel ortak noktalarımız artıyor
tebrik ederim canım Allah başarılarını daim etsin
SAgol canım benim, hepimizin çabaları karşılık bulsun inşallah.
Günaydın ballarım
Dünden bugüne giden kilo -500
Bugün 68.0
Emek verince karşılığı geliyor
4 günde 2 kilo gitti tam
Süpersin canım, ben de bugün 69.5 gördüm iki gündür dikkat etmesem de, bugün güzel geçti ama regl oldum bakalım cumartesiye ne gelecek.

Olmazsa bi randevu alip ugrarim canim haklisin gitmem lazim da
Bitanem doktor işini ihmal etme, havalara bahara polene falan suç atıyoruz ama yolunda gitmeyen bir şeyler varsa öğrenmen iyi olur. Çok dikkat et kendine.

Canım hasta mısın?Bir sıkıntı var sanırım yanlış anlamadıysam
Evet canım bir süredir zor zamanlar geçiriyorum. Kasım ayından beri boynumun ön tarafında ağrılar vardı, tiroit bezi iltihabı, tiroit bezi ve lenf bezlerinde nodül var. ocak ayından beri ilaç tedavisi görüyorum, enfeksiyon yüksek çıkıyor, çok şükür son testte biraz düşmüştü. Pazartesi günü de üç günlük hastaneye yatış şeklinde tedavi gördüm. Çok şükür bu tedaviden sonra ağrılarım durdu. Şimdi yine bir aylık kortizon tedavisi başlandı. Ağrılarım çok oluyor o da beni çok etkiliyor malesef ama şu an iyiyim.

Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir beden, yeni bir ruh ve güzel güçlü kadınlarla değişim yoluma burdan devam ediyorum. En sevdiklerimi bekliyorum
Güçle alakası yok ... İradeli ,isteyen insan zayıflayabiliyor.. zayıflamak sorun değil.. korumak o kiloyu iki üç kat çaba istiyor malesef bunun için de zayiflarkenki irade*3 kadar çaba lazım.. kadın 200 kiloyken de güçlüdür 50 kiloyken de yoksa.. sağlık için zayıflamak gerekir

Ballarım öncelikle kilo verenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum, veremeyenleri de (kendimi kınım kınım kınıyorum ) hadi artık kaldığımız yerden devam edelim diye dürtmek istiyorum

DERECELERİMİZ
1.
asliogretmen 3,509
2. blondeblond 3,304
3. enerji_kusagi 2.821

Elimden gelen budur, birileri havai fişek patlatsın hadi bakem

Merhabalar, Sloganımızın altında yatan mesajı bilmediğiniz için olaya başka taraftan bakmışsınız, teşekkür ederiz.

27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
BALIMLAR BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 35907595989857572828
sonngulen 3494739210410463633030
Felicio 29856485969048472524
enerji_kusagi 339773871009056.555.52827
Saricivcivcikcik 32.58773781029956542928
birmuhendisanne 3390781009860602828
inci-tepik
asliogretmen 3396798811110668683030

27 MART ÖLÇÜLER
BALIMLAR BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kolToplam
İncelme
sudem34 359076981019957602626+ 7 cm
sonngulen 3494799510710564643030+ 15 cm
Felicio 29866381959047472424- 7 cm
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
birmuhendisanne
inci-tepik
asliogretmen

Felicio balım, ölçülerin muhteşem. Bir ayda 300 gr vermiş olmana karşılık 7 cm de incelmişsin, çok tebrik ediyorum.

sudem34 canım sen ve ben üzerine eklemişiz maşallah hele de ben Neyse ki biz bunu tekrar verebileceğimizi çok iyi biliyoruz canım, hızlıca yerleşmeden göndermek lazım.

Diğer ballarım ölçü bildirmediğiniz için sizleri ekleyemedim, gözden mi kaçırdım acaba diye tekrar baktım ama bulamadım, sizden ricam en geç 1 nisanda ölçü bildirin, nisan ayımız çok güzel geçsin. Hepimizin ölçüleriyle Nisan tablosunu oluşturayım.

birmuhendisanne kuzum seni göremiyorum, iyi misin.

inci-tepik canım sen ne alemdesin, geçen gün geldin yine kayboldun.

kk birinci noteri canım bizle devam edecek misin, listeye ona göre ekleyeyim ama en kısa sürede kilo ve ölçüleri yazman gerekecek.

Regl olduysan şişi de iner yavaş yavaş benimde bugün bitti rahatladım şükür

Hadi Songül sahalara döndü
Eline sağlık balım
Cheesecake in kilo sunu unuttun mu balım.
Yeni ay tablosuna eklersin.
Bu ay bitti zaten cumartesi ilk bildirim o yapmıştı.

Beden ölçüleri de atmıştı hatta.

Balım
Vercez inşallah
Yol haritası var da yoldan gitmek lazım

Yok canım unutmadım, onu Nisan tablosuna başlangıç olarak ekleyeceğim, açıklama yapmayı unuttum sadece. Bugünkü tablolarda karşılaştırma olduğu için boş yere eklemiyim dedim, bir de listede güncelleme yaparız belki duruma göre gelen gidenleri. Cheesecakein bilgileri telefonumda kayıtlı, 1 Nisanda herkes tam bildirim yapsın ölçüleri falan, hep beraber yeni tabloları yapacağım.

Hiç birşey de gözünden kaçmaz balimin
700 gram vermişsin tebrik ederim 2 günde

Felicio incelme icin tebrikler balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…