• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballar ben geldim, hızlıca geçmişe baktım şimdi tabloları yapmaya çalışacağım bir engel çıkmazsa :KK70::KK70:

Bugün diyete uygun sayılabilecek bir menüm var çok şükür uzun zaman sonra, şimdi de ödem çayı yudumlarken burdaki işleri halledeyim dedim.
Hoş geldin biriciğim ❤️🌸
Güçle alakası yok ... İradeli ,isteyen insan zayıflayabiliyor.. zayıflamak sorun değil.. korumak o kiloyu iki üç kat çaba istiyor malesef 😐😐 bunun için de zayiflarkenki irade*3 kadar çaba lazım.. kadın 200 kiloyken de güçlüdür 50 kiloyken de yoksa.. sağlık için zayıflamak gerekir
İlk öncelikle merhabalar, güçlüden kastedilen bizlerdik, günlüğümüzde olan biz kadınlar.
( Güçlü olmaktan kastımız sadece kilo vermek değildi.)
Günlüğümüze uğrayıp,
farklı bir renk kattığınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Ballarım öncelikle kilo verenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum, veremeyenleri de (kendimi kınım kınım kınıyorum :KK70:) hadi artık kaldığımız yerden devam edelim diye dürtmek istiyorum :KK70: :KK70:

DERECELERİMİZ
1.
asliogretmen asliogretmen 3,509 :nazar::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK50:
2. blondeblond blondeblond 3,304 :nazar::sampiyon::sampiyon::KK50:
3. enerji_kusagi enerji_kusagi 2.821 :nazar::sampiyon::KK50:

Elimden gelen budur, birileri havai fişek patlatsın hadi bakem :KK200::21::KK68:
Nasıl güzel bir moral oldu bana anlatamam. Ellerine sağlık SonGÜLüm, kıymetlim ❤️
27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
BALIMLAR :KK200:BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
@sudem3435907595989857572828
sonngulen sonngulen 3494739210410463633030
@Felicio29856485969048472524
enerji_kusagi enerji_kusagi 339773871009056.555.52827
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 32.58773781029956542928
@birmuhendisanne3390781009860602828
@inci-tepik
asliogretmen asliogretmen 3396798811110668683030

27 MART ÖLÇÜLER
BALIMLAR :KK200:BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kolToplam
İncelme
@sudem34359076981019957602626+ 7 cm
sonngulen sonngulen 3494799510710564643030+ 15 cm
@Felicio29866381959047472424- 7 cm
enerji_kusagi enerji_kusagi
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
@birmuhendisanne
@inci-tepik
asliogretmen asliogretmen
Biriciğim regl bitince ölçülerimi atayım ben.

Ben
Bizi
Çok
Seviyorum
❤️
Havai-Fisek-Hareketli-Resimleri-8.gif

asliogretmen asliogretmen
blondeblond blondeblond
enerji_kusagi enerji_kusagi

Tebrikler
:KK60: :KK68:
Hepinize iyi geceler diliyorum canlar, yarın görüşmek üzere :KK68:
İyi geceler biriciğim ❤️

Güçle alakası yok ... İradeli ,isteyen insan zayıflayabiliyor.. zayıflamak sorun değil.. korumak o kiloyu iki üç kat çaba istiyor malesef 😐😐 bunun için de zayiflarkenki irade*3 kadar çaba lazım.. kadın 200 kiloyken de güçlüdür 50 kiloyken de yoksa.. sağlık için zayıflamak gerekir
Keşke önce bir selam verseydiniz.
Vasat kadınlar zayıflıyor mu yazsaydık veya güzel kadınlar zayıflıyor falan mı? Bu seferde derdiniz ki çirkin kadınlar da zayıflayabilir, irade ıvır zıvır, yani yazılacak her şeye bir muhalefet yapılabilir böyle bakarsak😬 Biz o gün (daima)böyle hissettik, böyle mutlu olduk, böyle bir başlık uygun gördük. Neyi amaçladınız ki bunu yazarken, yani ne geçti elinize, size veya bize ne kattı bu yorum? Sizi de anlamaya çalışıyorum fakat farklı bir bakış açınız, farklı düşünceniz varsa ve bunu bize kabullendirmek için yazdıysanız bu yorumun uslubu da bu değil, tabi bunlar bence yani böyle ayar verilmez.
Bu arada dikkatinizden kaçmış olabilir; biz şok diyet yapmıyoruz, sağlıklı beslenme kültürünü ve sporu hayatımıza oturtmaya çalışıyoruz! Ve bizler eskiden birbirini tanıyan samimi arkadaşlarız, en sevdiklerimi bekliyorum yazıldığı için bunu anlamalıydınız. Neyse... İyi günler

Keşke önce bir selam verseydiniz.
Vasat kadınlar zayıflıyor mu yazsaydık veya güzel kadınlar zayıflıyor falan mı? Bu seferde derdiniz ki çirkin kadınlar da zayıflayabilir, irade ıvır zıvır, yani yazılacak her şeye bir muhalefet yapılabilir böyle bakarsak😬 Biz o gün (daima)böyle hissettik, böyle mutlu olduk, böyle bir başlık uygun gördük. Neyi amaçladınız ki bunu yazarken, yani ne geçti elinize, size veya bize ne kattı bu yorum? Sizi de anlamaya çalışıyorum fakat farklı bir bakış açınız, farklı düşünceniz varsa ve bunu bize kabullendirmek için yazdıysanız bu yorumun uslubu da bu değil, tabi bunlar bence yani böyle ayar verilmez.
Bu arada dikkatinizden kaçmış olabilir; biz şok diyet yapmıyoruz, sağlıklı beslenme kültürünü ve sporu hayatımıza oturtmaya çalışıyoruz! Ve bizler eskiden birbirini tanıyan samimi arkadaşlarız, en sevdiklerimi bekliyorum yazıldığı için bunu anlamalıydınız. Neyse... İyi günler
Yahu arkadaşım o zaman özelden yazsaydiniz anasayfada herkesin yorumuna açık bir yerde olunca herkes yorum yapıyor işte neyse iyi akşamlar k . Bakmayin

@Felicio balım, ölçülerin muhteşem. Bir ayda 300 gr vermiş olmana karşılık 7 cm de incelmişsin, çok tebrik ediyorum.

@sudem34 canım sen ve ben üzerine eklemişiz maşallah :KK70: :KK70: hele de ben :KK70::KK70:Neyse ki biz bunu tekrar verebileceğimizi çok iyi biliyoruz canım, hızlıca yerleşmeden göndermek lazım.

Diğer ballarım ölçü bildirmediğiniz için sizleri ekleyemedim, gözden mi kaçırdım acaba diye tekrar baktım ama bulamadım, sizden ricam en geç 1 nisanda ölçü bildirin, nisan ayımız çok güzel geçsin. Hepimizin ölçüleriyle Nisan tablosunu oluşturayım.

@birmuhendisanne kuzum seni göremiyorum, iyi misin.

@inci-tepik canım sen ne alemdesin, geçen gün geldin yine kayboldun.

kk birinci noteri kk birinci noteri canım bizle devam edecek misin, listeye ona göre ekleyeyim ama en kısa sürede kilo ve ölçüleri yazman gerekecek.
Tamam songülüm eklerim ölcülerimi inşallah 😍☺️
Özlemisim seni de ayrica😍

Evet canım bir süredir zor zamanlar geçiriyorum. Kasım ayından beri boynumun ön tarafında ağrılar vardı, tiroit bezi iltihabı, tiroit bezi ve lenf bezlerinde nodül var. ocak ayından beri ilaç tedavisi görüyorum, enfeksiyon yüksek çıkıyor, çok şükür son testte biraz düşmüştü. Pazartesi günü de üç günlük hastaneye yatış şeklinde tedavi gördüm. Çok şükür bu tedaviden sonra ağrılarım durdu. Şimdi yine bir aylık kortizon tedavisi başlandı. Ağrılarım çok oluyor o da beni çok etkiliyor malesef ama şu an iyiyim.
Lenf bezlerinde ki sıkıntıyı biliyorum canım,geçti diye düşünüyordum:( çok üzüldüm,inşaallah bundan sonra ağrın sıkıntın olmaz:( çok geçmiş olsun💜

Merhaba öncelikle..
Bizim zaten güclü kadin zayiftır gibi bi iddiamiz yok. Basliktan da o anlam cikmiyo zaten. *Güclü kadınlar* zayıflıyor...

Yani kilolu da olsak güçlüyüz bizi güclü yapan sey dış görünüsümüz değil yasadiklarimiz basarilarimiz yanlisa dur diyebilmemiz.

Bi sorsaydınız neden güclü kadınlar diye açıklardık 😁
Bu arada herkes yorum tabiki yazabilir ama saygi sınırları dahilinde☺️ Sırf insanlar yazmasın diye özel grup neden acalim herkese kapımız acik bizim..
Saygılar.

Canımmmm çok tebrik ederim, hakettin sen zaten. Maşallah çok güzel çalıştın, daha nice başarılara inşallah.

teşekkür ederim canım benim 😍 inşallah herkes hedeflediği yere ulaşır:)

Gazi mezunları toplanmışız resmen buraya, okurken sevmesem de şimdi çok özlüyorum :KK200:

asliogretmen asliogretmen kuzum senin de gazi mezunu olduğunu bilmiyordum, ne güzel ortak noktalarımız artıyor :21:

SAgol canım benim, hepimizin çabaları karşılık bulsun inşallah.

Süpersin canım, ben de bugün 69.5 gördüm iki gündür dikkat etmesem de, bugün güzel geçti ama regl oldum bakalım cumartesiye ne gelecek.

Bitanem doktor işini ihmal etme, havalara bahara polene falan suç atıyoruz ama yolunda gitmeyen bir şeyler varsa öğrenmen iyi olur. Çok dikkat et kendine.

ben de okurken bitse de gitsek modundaydim :D ama ben zaten Ankara'da yaşıyodum lisenin devamı gibiydi üniversite:)

merhaba,
bu gruba yeni katılan ve kimseyi tanımayan biriyim, direkt daldım yani içlerine :)
ben bu başlığı gördüğümde öyle hoşuma gitti ki, belki de buraya beni çeken şey buydu işte *güçlü kadınlar*
siz ne anladınız bilmiyorum ama güçle çok alakası var bence,
güç demek sadece zayıflamak, zayıf olmak demek değil ki,
kendini ruhen güçlü hisseden kadın demek,
burdaki güç sizin için mutluluk olur, bilgi olur, eğitim olur, huzur olur, aşk olur..
zaten bir kadın manevi anlamda güçlüyse istediği her şeyi başarabilir öyle değil mi :KK36:

herkese günaydın,
elimde görmüş olduğunuz çok sevgili kadim dostum ananascığımla boğuştuk,
eşim kestirmeden almış sağolsun:KK12:
2 dilim ananas ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım bu sabah:KK72:
sohbette gördüklerimden:
sonngulen sonngulen çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
enerji_kusagi enerji_kusagi kilolar verilmiş perfectooo:KK54:
asliogretmen asliogretmen Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik afiyet olsun hep okuyorum sizin menüleri :)
hepinize güzel birgün diliyorum kızlarrr:KK200:

bu arada ben ispanyolca kursuna başladım:-) fantásticooo :-)

IMG_30.webp

Menü :kk77:

İf 18/6

12.10

Çeri domates 🍅,kapya biber 🌶️, yeşil biber, salatalık,5 yeşil,2 siyah zeytin,1.5 yumurtadan peynirli omlet 🍳,az eski kaşar,1 çk kekikli labne,1 çk tereyağ,yarım dilim beyaz peynir,1 dlm tbe.2 ince dilim piliç füme.

15.30

1 yemek kaşığı sütlaç,1 avuç dolusu çekirdek,1 greyfurt (cheat meal)

18.00

3 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı,6 yk etli patlıcan 🍆 yemeği,1 kase salata 🥗,1 kupa ayran 🥛

Spor 45 dk Leslie aha videosu.(4487 adım içinde)

Uyanınca duble Türk kahvesi
3 kupa limonlu 🍋 ılık su.
5 bardak çay.☕

canım ben bu if olayını tam anlamıyorum, nasıldır bu işin kuralı nedir acaba?

Yahu arkadaşım o zaman özelden yazsaydiniz anasayfada herkesin yorumuna açık bir yerde olunca herkes yorum yapıyor işte neyse iyi akşamlar k . Bakmayin
Her gelmek isteyene, bende sizinle zayıflamak istiyorum, sohbet etmek, arkadaş olmak istiyorum diyene de gönlümüz açık anlamında özel değildi.

herkese günaydın,
elimde görmüş olduğunuz çok sevgili kadim dostum ananascığımla boğuştuk,
eşim kestirmeden almış sağolsun:KK12:
2 dilim ananas ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım bu sabah:KK72:
sohbette gördüklerimden:
sonngulen sonngulen çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
enerji_kusagi enerji_kusagi kilolar verilmiş perfectooo:KK54:
asliogretmen asliogretmen Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik afiyet olsun hep okuyorum sizin menüleri :)
hepinize güzel birgün diliyorum kızlarrr:KK200:

bu arada ben ispanyolca kursuna başladım:-) fantásticooo :-)

Eki Görüntüle 2812661
Afiyet olsun canim💕
Yaa kurs ne güzel olmuş 😍 ispanyolca neden ilgin mi vardı☺️ yoksa baska bi nedeni mi var?
Ayy benim de cok hosuma gidiyo. Ama bu aralar koreceye taktim cok tatli konusuyolar ya:D kelimenin sonunu uzata uzata :D
Fransizcayi da cok beğeniyorum 😍

Afiyet olsun canim💕
Yaa kurs ne güzel olmuş 😍 ispanyolca neden ilgin mi vardı☺️ yoksa baska bi nedeni mi var?
Ayy benim de cok hosuma gidiyo. Ama bu aralar koreceye taktim cok tatli konusuyolar ya:KK70: kelimenin sonunu uzata uzata :KK70:
Fransizcayi da cok beğeniyorum 😍
uzun zamandır istiyordum hobi gibi yani canımm :KK36:
"Bir dil öğrenmek, dünyaya açılan bir pencere daha demektir" demişler ya.
ilber ortaylı'da dil öğrenmenin beynimizi çalıştırdığını söylemişti bir söyleşisinde, insana çok faydalı.
hem belki yasaklar kalkınca ispanya'ya atarım kendimi,
dünya düzelirse yine eskisi gibi olabilirsek :( kimbilir.
bugün çok canım sıkkın aslında, umutsuzluk var üzerimde.
yasakların tekrar gelmesi, virüsün tekrar artması vs.. :(

uzun zamandır istiyordum hobi gibi yani canımm :KK36:
"Bir dil öğrenmek, dünyaya açılan bir pencere daha demektir" demişler ya.
ilber ortaylı'da dil öğrenmenin beynimizi çalıştırdığını söylemişti bir söyleşisinde, insana çok faydalı.
hem belki yasaklar kalkınca ispanya'ya atarım kendimi,
dünya düzelirse yine eskisi gibi olabilirsek :KK43: kimbilir.
bugün çok canım sıkkın aslında, umutsuzluk var üzerimde.
yasakların tekrar gelmesi, virüsün tekrar artması vs.. :KK43:
Hic sorma canim ya. Asıl can sıkıcı tarafi sürekli evde olanlara oldu olan. Gezen tozanlara hicbisey olmuyo onlar yasak masak demeden yine yapacaklarını yapiyolar🙄
Gercekten cok sıkıcı bi sürec bitse de şöyle 1 2 günlügüne bi yerlere kacsak cook bunaldik.

Back
X