Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin biriciğimBallar ben geldim, hızlıca geçmişe baktım şimdi tabloları yapmaya çalışacağım bir engel çıkmazsa
Bugün diyete uygun sayılabilecek bir menüm var çok şükür uzun zaman sonra, şimdi de ödem çayı yudumlarken burdaki işleri halledeyim dedim.
İlk öncelikle merhabalar, güçlüden kastedilen bizlerdik, günlüğümüzde olan biz kadınlar.Güçle alakası yok ... İradeli ,isteyen insan zayıflayabiliyor.. zayıflamak sorun değil.. korumak o kiloyu iki üç kat çaba istiyor malesefbunun için de zayiflarkenki irade*3 kadar çaba lazım.. kadın 200 kiloyken de güçlüdür 50 kiloyken de yoksa.. sağlık için zayıflamak gerekir
Nasıl güzel bir moral oldu bana anlatamam. Ellerine sağlık SonGÜLüm, kıymetlimBallarım öncelikle kilo verenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum, veremeyenleri de (kendimi kınım kınım kınıyorum) hadi artık kaldığımız yerden devam edelim diye dürtmek istiyorum
![]()
DERECELERİMİZ
1.asliogretmen 3,509
2.blondeblond 3,304
3.enerji_kusagi 2.821
Elimden gelen budur, birileri havai fişek patlatsın hadi bakem![]()
Biriciğim regl bitince ölçülerimi atayım ben.27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
BALIMLAR Boyun Göğüs Bel Karın Kalça Basen Üst sağ
bacakÜst sol
bacakSağ kol Sol kol @sudem34 35 90 75 95 98 98 57 57 28 28 sonngulen
34 94 73 92 104 104 63 63 30 30 @Felicio 29 85 64 85 96 90 48 47 25 24 enerji_kusagi
33 97 73 87 100 90 56.5 55.5 28 27 Saricivcivcikcik
32.5 87 73 78 102 99 56 54 29 28 @birmuhendisanne 33 90 78 100 98 60 60 28 28 @inci-tepik asliogretmen
33 96 79 88 111 106 68 68 30 30
27 MART ÖLÇÜLER
BALIMLAR Boyun Göğüs Bel Karın Kalça Basen Üst sağ
bacakÜst sol
bacakSağ kol Sol kol Toplam
İncelme@sudem34 35 90 76 98 101 99 57 60 26 26 + 7 cm sonngulen
34 94 79 95 107 105 64 64 30 30 + 15 cm @Felicio 29 86 63 81 95 90 47 47 24 24 - 7 cm enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
@birmuhendisanne @inci-tepik asliogretmen
İyi geceler biriciğimHepinize iyi geceler diliyorum canlar, yarın görüşmek üzere![]()
Keşke önce bir selam verseydiniz.Güçle alakası yok ... İradeli ,isteyen insan zayıflayabiliyor.. zayıflamak sorun değil.. korumak o kiloyu iki üç kat çaba istiyor malesefbunun için de zayiflarkenki irade*3 kadar çaba lazım.. kadın 200 kiloyken de güçlüdür 50 kiloyken de yoksa.. sağlık için zayıflamak gerekir
Yahu arkadaşım o zaman özelden yazsaydiniz anasayfada herkesin yorumuna açık bir yerde olunca herkes yorum yapıyor işte neyse iyi akşamlar k . BakmayinKeşke önce bir selam verseydiniz.
Vasat kadınlar zayıflıyor mu yazsaydık veya güzel kadınlar zayıflıyor falan mı? Bu seferde derdiniz ki çirkin kadınlar da zayıflayabilir, irade ıvır zıvır, yani yazılacak her şeye bir muhalefet yapılabilir böyle bakarsakBiz o gün (daima)böyle hissettik, böyle mutlu olduk, böyle bir başlık uygun gördük. Neyi amaçladınız ki bunu yazarken, yani ne geçti elinize, size veya bize ne kattı bu yorum? Sizi de anlamaya çalışıyorum fakat farklı bir bakış açınız, farklı düşünceniz varsa ve bunu bize kabullendirmek için yazdıysanız bu yorumun uslubu da bu değil, tabi bunlar bence yani böyle ayar verilmez.
Bu arada dikkatinizden kaçmış olabilir; biz şok diyet yapmıyoruz, sağlıklı beslenme kültürünü ve sporu hayatımıza oturtmaya çalışıyoruz! Ve bizler eskiden birbirini tanıyan samimi arkadaşlarız, en sevdiklerimi bekliyorum yazıldığı için bunu anlamalıydınız. Neyse... İyi günler
Tamam songülüm eklerim ölcülerimi inşallah@Felicio balım, ölçülerin muhteşem. Bir ayda 300 gr vermiş olmana karşılık 7 cm de incelmişsin, çok tebrik ediyorum.
@sudem34 canım sen ve ben üzerine eklemişiz maşallah![]()
hele de ben
Neyse ki biz bunu tekrar verebileceğimizi çok iyi biliyoruz canım, hızlıca yerleşmeden göndermek lazım.
Diğer ballarım ölçü bildirmediğiniz için sizleri ekleyemedim, gözden mi kaçırdım acaba diye tekrar baktım ama bulamadım, sizden ricam en geç 1 nisanda ölçü bildirin, nisan ayımız çok güzel geçsin. Hepimizin ölçüleriyle Nisan tablosunu oluşturayım.
@birmuhendisanne kuzum seni göremiyorum, iyi misin.
@inci-tepik canım sen ne alemdesin, geçen gün geldin yine kayboldun.
kk birinci noteri canım bizle devam edecek misin, listeye ona göre ekleyeyim ama en kısa sürede kilo ve ölçüleri yazman gerekecek.
Lenf bezlerinde ki sıkıntıyı biliyorum canım,geçti diye düşünüyordumEvet canım bir süredir zor zamanlar geçiriyorum. Kasım ayından beri boynumun ön tarafında ağrılar vardı, tiroit bezi iltihabı, tiroit bezi ve lenf bezlerinde nodül var. ocak ayından beri ilaç tedavisi görüyorum, enfeksiyon yüksek çıkıyor, çok şükür son testte biraz düşmüştü. Pazartesi günü de üç günlük hastaneye yatış şeklinde tedavi gördüm. Çok şükür bu tedaviden sonra ağrılarım durdu. Şimdi yine bir aylık kortizon tedavisi başlandı. Ağrılarım çok oluyor o da beni çok etkiliyor malesef ama şu an iyiyim.
Merhaba öncelikle..Güçle alakası yok ... İradeli ,isteyen insan zayıflayabiliyor.. zayıflamak sorun değil.. korumak o kiloyu iki üç kat çaba istiyor malesefbunun için de zayiflarkenki irade*3 kadar çaba lazım.. kadın 200 kiloyken de güçlüdür 50 kiloyken de yoksa.. sağlık için zayıflamak gerekir
Canımmmm çok tebrik ederim, hakettin sen zaten. Maşallah çok güzel çalıştın, daha nice başarılara inşallah.
Gazi mezunları toplanmışız resmen buraya, okurken sevmesem de şimdi çok özlüyorum
asliogretmen kuzum senin de gazi mezunu olduğunu bilmiyordum, ne güzel ortak noktalarımız artıyor
SAgol canım benim, hepimizin çabaları karşılık bulsun inşallah.
Süpersin canım, ben de bugün 69.5 gördüm iki gündür dikkat etmesem de, bugün güzel geçti ama regl oldum bakalım cumartesiye ne gelecek.
Bitanem doktor işini ihmal etme, havalara bahara polene falan suç atıyoruz ama yolunda gitmeyen bir şeyler varsa öğrenmen iyi olur. Çok dikkat et kendine.
Güçle alakası yok ... İradeli ,isteyen insan zayıflayabiliyor.. zayıflamak sorun değil.. korumak o kiloyu iki üç kat çaba istiyor malesefbunun için de zayiflarkenki irade*3 kadar çaba lazım.. kadın 200 kiloyken de güçlüdür 50 kiloyken de yoksa.. sağlık için zayıflamak gerekir
Menü
İf 18/6
12.10
Çeri domates,kapya biber
, yeşil biber, salatalık,5 yeşil,2 siyah zeytin,1.5 yumurtadan peynirli omlet
,az eski kaşar,1 çk kekikli labne,1 çk tereyağ,yarım dilim beyaz peynir,1 dlm tbe.2 ince dilim piliç füme.
15.30
1 yemek kaşığı sütlaç,1 avuç dolusu çekirdek,1 greyfurt (cheat meal)
18.00
3 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı,6 yk etli patlıcanyemeği,1 kase salata
,1 kupa ayran
Spor 45 dk Leslie aha videosu.(4487 adım içinde)
Uyanınca duble Türk kahvesi
3 kupa limonluılık su.
5 bardak çay.![]()
Her gelmek isteyene, bende sizinle zayıflamak istiyorum, sohbet etmek, arkadaş olmak istiyorum diyene de gönlümüz açık anlamında özel değildi.Yahu arkadaşım o zaman özelden yazsaydiniz anasayfada herkesin yorumuna açık bir yerde olunca herkes yorum yapıyor işte neyse iyi akşamlar k . Bakmayin
Afiyet olsun canimherkese günaydın,
elimde görmüş olduğunuz çok sevgili kadim dostum ananascığımla boğuştuk,
eşim kestirmeden almış sağolsun
2 dilim ananas ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım bu sabah
sohbette gördüklerimden:
sonngulen çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
enerji_kusagi kilolar verilmiş perfectooo
asliogretmen
Saricivcivcikcik afiyet olsun hep okuyorum sizin menüleri :)
hepinize güzel birgün diliyorum kızlarrr
bu arada ben ispanyolca kursuna başladımfantásticooo
Eki Görüntüle 2812661
uzun zamandır istiyordum hobi gibi yani canımmAfiyet olsun canim
Yaa kurs ne güzel olmuşispanyolca neden ilgin mi vardı
yoksa baska bi nedeni mi var?
Ayy benim de cok hosuma gidiyo. Ama bu aralar koreceye taktim cok tatli konusuyolar yakelimenin sonunu uzata uzata
Fransizcayi da cok beğeniyorum![]()
Hic sorma canim ya. Asıl can sıkıcı tarafi sürekli evde olanlara oldu olan. Gezen tozanlara hicbisey olmuyo onlar yasak masak demeden yine yapacaklarını yapiyolaruzun zamandır istiyordum hobi gibi yani canımm
"Bir dil öğrenmek, dünyaya açılan bir pencere daha demektir" demişler ya.
ilber ortaylı'da dil öğrenmenin beynimizi çalıştırdığını söylemişti bir söyleşisinde, insana çok faydalı.
hem belki yasaklar kalkınca ispanya'ya atarım kendimi,
dünya düzelirse yine eskisi gibi olabilirsekkimbilir.
bugün çok canım sıkkın aslında, umutsuzluk var üzerimde.
yasakların tekrar gelmesi, virüsün tekrar artması vs..![]()