Çok geçmiş olsun Civcivim tahlil yaptırsan iyi olur balım eksiklik olursa kilo vermeni de olumsuz etkilerKızlar nasılsınız napiyosunuz
Bahar yorgunlugu mu yoksa yine D B12 vitaminlerim mi düstü anlmadim acayip carpti beni bu havalardün gece hic uyuyamadim döndüm durdum. Sabah namaza kalktim buğday islatayim dedim yarabbim güvelenmis. Sabahin köründe dolabi temizledim. Sonra da uyuyamadim.
Ruh gibiyim bugün. Ben mi sporu yaptim spor mu beni yapti bilmiyorum
Olmazsa bi randevu alip ugrarim canim haklisin gitmem lazim daÇok geçmiş olsun Civcivim tahlil yaptırsan iyi olur balım eksiklik olursa kilo vermeni de olumsuz etkiler
+6000 adım (leslieyle beraber 10 bine tamamladim sanirim)28 Mart Pazar Menüm
Sabah 11.45 soğanlı patatesli omlet, 1 kasik cökelek, cherry domates, zeytin
Ara 13.30 filtre kahve, 2 hurma 10 cig fındık
Ara 15.00 5 cig findik
Akşam 17.00 1 kase ayran aşı çorbası
Spor; Leslie 5 mil 30 dk+Adımlara devam
Su; 2 litre
Süpersin çok iyi adım atmışsın+6000 adım (leslieyle beraber 10 bine tamamladim sanirim)
Çok çok gel ama, özlüyoruz sonraBalım ben korumaya ara veriyorum şöyle bir kaç ay kilo alırsam yine başlarım
sadece sohpet Için geleceğim
sende başaracaksın benim biricik civcivim ❤kk birinci noteri canim cook sevindim sınavi gecmene tebrik ediyorum hakettin başardın ve de kendini özlettin
Harikasın can hemşehrim, afiyet olsun28 Mart Pazar Menüm
Sabah 11.45 soğanlı patatesli omlet, 1 kasik cökelek, cherry domates, zeytin
Ara 13.30 filtre kahve, 2 hurma 10 cig fındık
Ara 15.00 5 cig findik
Akşam 17.00 1 kase ayran aşı çorbası
Spor; Leslie 5 mil 30 dk+Adımlara devam
Su; 2 litre
O zaman git, lütfen ihmal etme.Olmazsa bi randevu alip ugrarim canim haklisin gitmem lazim da
+6000 adım (leslieyle beraber 10 bine tamamladim sanirim)
Tesekkur ederim bal leylamSüpersin çok iyi adım atmışsın
Tesekkür ederim güzel hemsehrimÇok çok gel ama, özlüyoruz sonra
sende başaracaksın benim biricik civcivim ❤
Harikasın can hemşehrim, afiyet olsun
O zaman git, lütfen ihmal etme.
Afiyet olsun aslim cok guzel menüBallarımmm
Bugün Ne Yedim?
12.00 1 yumurtadan omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin , 10 kaju, 5 Antep fıstığı, 2 gün kurusu kayısı
17.00 4 yk kısır, 4 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
Afiyet olsun aslim cok guzel menü❤ ama asıl güzel olan istikrarli bi şekilde ilerlemen maşallah sana
Amiiin amiin amiin samdanim❤günaydın herkese
çok teşekkür ederim canlarımdesteğiniz o kadar güzel ki. inşallah darısi bekleyenlere olsun başta Saricivcivcikcik
ben yarından itibaren başlıyorum tekrar diyete:)
bugün dolap boş olduğu için bişey hazirlayamadim maalesef:)
Hangi diziyi bitirdin canım ?günaydın, dobro utro, good morning, buenos días
neler kaçırdım sohbette bilmiyorum, umarım herkes iyidir,
haftasonu dizimi bitirdim, tatlı yaptım, kaçamak yaptım, sahilde yürüyüş yaptım
ve bugün ekonominin başındayım
fena ödem durumu var bende bugün, bolca su içmem gerekecek.
Hangi diziyi bitirdin canım ?
Canım hasta mısın?Bir sıkıntı var sanırım yanlış anlamadıysamOhhh yine mis gibi bir günaydın, hoşgeldin canım, bu aralar ben de yoğunluktan gelemiyorum buralara ama seni gördüğüme sevindim.
Kilo canını sıkmasın canım, sen işin kuralını iyi biiliyorsun ve zaten başlamışsın. Hamilelik olmadığına sevindim belli ki istemiyorsun.
Balım yarından itibaren ufak ufak dikkat etmeye başlayacağım. Sabah tartılayım ve düzene gireyim diye düşünüyorum.
Tatlım yarından itibaren dikkat edip gelecek cumartesiden itibaren de listelere başlamayı düşünüyorum. İnşallah hep beraber yaparız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?