BalımDoğum günümde asıl hedefimi göremem muhtemelen ama en azından 5li rakamlara düşmüş olsam muhteşem olurSen kesin olursun zaten, ona hiç şüphem yok.
Balım sen isteyince kısa zamanda çok harika sonuçlar alıyorsunBu arada ben de kilomu bildireyim. Gecen haftayı falan hatırlamıyorum şu an, zaten cumartesi tartılmamıştım sonraki günlerde tartılmıştım. Bugün 70.2'yim. Hepimiz neden olduğunu biliyoruz ama kilo da aldım tabiki, bir hafta daha çok düzenli yapamam ama haftaya tamamen başlamış olacağım inşallah.
Tam bir ay var, bence çok güzel bir rakam görürsün doğumgününde canım.Balım
66 dan sonrası zor gider.
Ama hep birlikte hep destek tam destek.
Benim doğum günüm e de az kaldı.
26 Nisan.
Ya simit dünyasıAnkara simidiyle muhteşem olurdu
Canımmm senin de ağzın bal yesin, kilo olmasın. İnşallah dediğin gibi olur.Balım sen isteyince kısa zamanda çok harika sonuçlar alıyorsunSırası gelsin yeter ki
ESEF ve Mesleki eğitimle aynı bahçedeydik biz canım, metro azıcık ötede kalıyordu galiba. Biz de sizin büyük kampüse gelirdik orası daha güzeldiYa simit dünyasıişimiz gücümüz boğaz Songül sizin bölüm metro çıkısi demi?
Giyim bölümünde arkadaşlar vardı.
Oraya da bir kaç kez geldim ben.
Cnm 1.64 31 54
Tamam canım not aldım, ben akşam iki tablo paylaşacağım, ordaki eksik bilgilerini de yarın falan bildirirsin onları da eklerim.Cnm 1.64 31 54
Bizim kampüsün yemekhane yemekleri bazen çok güzel olurduESEF ve Mesleki eğitimle aynı bahçedeydik biz canım, metro azıcık ötede kalıyordu galiba. Biz de sizin büyük kampüse gelirdik orası daha güzeldi
Teknik eğitimin ordaki yemekhane vardı bilirsin, onun üst katı hocaların yemekhanesiydi, ben orda çalışıyordum, hocalara çıkan yemeklerden yerdik biz, muhteşem olurdu. Kafelere pek takılamazdım vaktim olmazdı. Kütüphaneye de gitmezdim. öğrencilik günlerimizi özlemişizBizim kampüsün yemekhane yemekleri bazen çok güzel olurdu
İki tane de kafe vardı.
Kütüphane ye çok giderdik ya
Hemde nasıl özlemekTeknik eğitimin ordaki yemekhane vardı bilirsin, onun üst katı hocaların yemekhanesiydi, ben orda çalışıyordum, hocalara çıkan yemeklerden yerdik biz, muhteşem olurdu. Kafelere pek takılamazdım vaktim olmazdı. Kütüphaneye de gitmezdim. öğrencilik günlerimizi özlemişiz
Canım herdef 54-57 aslında 50yi boşverdim yaaSongül um
Chese cake in boy 164
Yaş 31
Hedef 50-56 diye biliyorum
Mesajı görmemiş gelince net bilgi verir .
Tabloyu düzenleyecek sen şimdilik bu rakamlar i girebilirsin
Tamamdır cnmTamam canım not aldım, ben akşam iki tablo paylaşacağım, ordaki eksik bilgilerini de yarın falan bildirirsin onları da eklerim.
54-57 iyi koruma kilosu olurCanım herdef 54-57 aslında 50yi boşverdim yaa
Bel 74, göbek 93,kalça 100, üst bacak 53 cnm
İnşaallah BoncuğumAmin kuzum amin, ne güzel dua etmişsin. Allah kabul etsin inşallah. Eve gitmen gecikecekse yeseydin keşke, o kadar zaman aç kalman iyi olmaz. Antalya çok güzel bir yer bence
Kuzum senle ben aynı kişiyiz benceYapmadığım şey kalmamış, nerelerden bulup gelirmiş beni çocuk halimle.
Merhaba aramıza hoşgeldin.
Ahh balım ahh yine çalışıyorum, yarın için bir kongreye katılmıştım, sunum hazırlıyorum, bildiri sunacağım, neyse ki online olacak. Ama ben sizden kopup hazırlamaya gidemiyorum. çooookkk özledim.
Ah benim ankara sevdam. Üniversite yıllarım orda geçti, çok seviyorum. Ankaraya selamlar benden.
Bu destek o kadar güzel ki balım, iyi ki varsınız.
Evet, branşımız aynı canımay ay aysudem34 zere aslım da aslım deyip duruyor branş da aynıymış meğer
hoşbuldum cnmaleykümselam bağırayım mı camdan
he vallaama en azından plan yapayım dedim aslıöğretmen gazlayınca
valla gözümde canlandın başarılı bir tasvir olduayy ela gözlülere de bayılırım benimki kahve olunca gri bile güzel bir renk gibi
senin de canım
inşallah başarılı olursun kuzumodaklanabildin mi?
evliymiş evliiii bana talip lazım
Buzluğa at kesin baklava fılan gelir şimdi
Kapisalim sahalara döndüm madem kapışmadan olmaz
Sağol balım
Desteğin yeter balboğam
Komik insan seni
Ben mekik aletim diyorumkızlar da çok komik gülmekten karnıma ağrı giriyordu bir ara mekik çekmiş gibi
Bende gizemli sarı mı kahve mi ne yaptım koyu oldu geçen
Doktor civanım doktor doktor civanım
Bende yaptım eşim sütle bişey yap dediama fırın değil kendi canım çekse farklı olabilir idi
Teşekkür ederim balım, layık olabilmek dileğiyleAynen balımkafamda net değil herşey Pandemi vs . hayırlısı olsun
Kilo vermek beni mutlu ediyorona odaklanınca rahatlıyorum
Hangi ünv.balim
Bende Gazi mezunuyum
Kolay gelsin mavi boncuğum
Dün 3 tatlı kaşığı yedi bugün 1 kilo vermiş uyanmışboğa min metosu farklı çalışıyor
He kız branş burç Aslı çok vefalidirtanıştığımız günden beri her yerde hep beraberiz balım Aslım ile
Felicio ile 10 ay olacak
bende Gazi, Kastamonu Eğitim mezunuyumBen de gazi mezunuyum canım, çok güzel günlerdi ankara zamanları, insan özlüyor. Yurtta falan mı kaldın sen, ben iki sene yurt, sonra iki sene ev, sonra 3 sene de yüksek lisansta ev derken bayağı vakit geçirdim. çok uzun zaman oldu gitmeyeli çok değişmiştir.
benim gibi ilaca karşısın galiba canımya lisedeyken istiyodum gerçekten ama staj yapınca yok dedim ben depresyon ilacı verip sen yanlış düşünüyosun deyip göndermek istemiyorum
danışmanlık eğitimi istiyorum bakalım cnm :) ilaç istemiyorum da
İyi yolculuklar balımBizim yerimize de temiz hava al
Tebriklerrrr SonGÜLüm, harikasınÇok güzel geçti canım, az önce bitti. Yapılacaklar listemin ilkine tik atmış oldum böylece.
Aynenbenim gibi ilaca karşısın galiba canım
Zaten o yüzden ilk günden beri herkes tam, istikrarlı , kararlı, vefalı,hep birlikte
kk birinci noteri balım
Bugundu sınavın Allah hayırlı sonuçlar getirsin.
İnşallah istediklerin olur
Nasıl geçti sınav ?
Kızlar kandiliniz mübarek olsun
Sabah uyanıp kahvemi icip 45 dk Leslie 3 mil AHA yaptım
Felicio balım
Dediğin gibi adım çok yapmıyor bende 3900 bile olmadı3800 filandi galiba esneme soğuma uzun ya boosted gibi değil
Biz de sabancının diğer tarafındaydık canım köprüyü geçince, iktisadın karşısında. 2002-2009 arası ankaradaydım ben. Biz de çok giderdik kızılaya, sakarya caddesini çok severdim. Sabancıya kaçak girmişliğim bile var. Ne günlerdi gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?