70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Doğum günümde asıl hedefimi göremem muhtemelen ama en azından 5li rakamlara düşmüş olsam muhteşem olur Sen kesin olursun zaten, ona hiç şüphem yok.
Balım
66 dan sonrası zor gider.
Ama hep birlikte hep destek tam destek.
Benim doğum günüm e de az kaldı.
26 Nisan.

Balım sen isteyince kısa zamanda çok harika sonuçlar alıyorsun Sırası gelsin yeter ki

Ya simit dünyası işimiz gücümüz boğaz Songül sizin bölüm metro çıkısi demi?
Giyim bölümünde arkadaşlar vardı.
Oraya da bir kaç kez geldim ben.
ESEF ve Mesleki eğitimle aynı bahçedeydik biz canım, metro azıcık ötede kalıyordu galiba. Biz de sizin büyük kampüse gelirdik orası daha güzeldi

ESEF ve Mesleki eğitimle aynı bahçedeydik biz canım, metro azıcık ötede kalıyordu galiba. Biz de sizin büyük kampüse gelirdik orası daha güzeldi
Bizim kampüsün yemekhane yemekleri bazen çok güzel olurdu
İki tane de kafe vardı.
Kütüphane ye çok giderdik ya

Bizim kampüsün yemekhane yemekleri bazen çok güzel olurdu
İki tane de kafe vardı.
Kütüphane ye çok giderdik ya
Teknik eğitimin ordaki yemekhane vardı bilirsin, onun üst katı hocaların yemekhanesiydi, ben orda çalışıyordum, hocalara çıkan yemeklerden yerdik biz, muhteşem olurdu. Kafelere pek takılamazdım vaktim olmazdı. Kütüphaneye de gitmezdim. öğrencilik günlerimizi özlemişiz

Hemde nasıl özlemek en güzel zamanlar lise ve ünv

Songül um
Chese cake in boy 164
Yaş 31
Hedef 50-56 diye biliyorum
Mesajı görmemiş gelince net bilgi verir .

Tabloyu düzenleyecek sen şimdilik bu rakamlar i girebilirsin
Canım herdef 54-57 aslında 50yi boşverdim yaa
Bel 74, göbek 93,kalça 100, üst bacak 53 cnm

Menü

İf 18/6

12.10

Çeri domates ,kapya biber , yeşil biber, salatalık,5 yeşil,2 siyah zeytin,1.5 yumurtadan peynirli omlet ,az eski kaşar,1 çk kekikli labne,1 çk tereyağ,yarım dilim beyaz peynir,1 dlm tbe.2 ince dilim piliç füme.

15.30

1 yemek kaşığı sütlaç,1 avuç dolusu çekirdek,1 greyfurt (cheat meal)

18.00

3 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı,6 yk etli patlıcan yemeği,1 kase salata ,1 kupa ayran

Spor 45 dk Leslie aha videosu.(4487 adım içinde)

Uyanınca duble Türk kahvesi
3 kupa limonlu ılık su.
5 bardak çay.

Amin kuzum amin, ne güzel dua etmişsin. Allah kabul etsin inşallah. Eve gitmen gecikecekse yeseydin keşke, o kadar zaman aç kalman iyi olmaz. Antalya çok güzel bir yer bence
İnşaallah Boncuğum
Şimdi döndüm eve ve pert oldum
Gelirken bir şeyler de yedik. Suyu da dayadım gitti arkasından, sabah da misafirlerimiz geliyor, olmazsa sabah tartılayım.

Evet, branşımız aynı canım

Teşekkür ederim balım, layık olabilmek dileğiyle
bende Gazi, Kastamonu Eğitim mezunuyum 3 Gazi mezunu, vay be
ya lisedeyken istiyodum gerçekten ama staj yapınca yok dedim ben depresyon ilacı verip sen yanlış düşünüyosun deyip göndermek istemiyorum
danışmanlık eğitimi istiyorum bakalım cnm :) ilaç istemiyorum da
benim gibi ilaca karşısın galiba canım
İyi yolculuklar balım Bizim yerimize de temiz hava al

Çok güzel geçti canım, az önce bitti. Yapılacaklar listemin ilkine tik atmış oldum böylece.
Tebriklerrrr SonGÜLüm, harikasın

sudem
sınavı geçtim

eve gidince başlıyorum diyete yeniden. sizleri de çok özledim. hepinize sabrıniz, desteğiniz, dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

hepimizin kandili mübarek olsun

ben de Gazi mezunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…