- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Taşınma işi çok zorlu bitanem hele de şehirler arası olup ev sorunu çıkınca seni daha da yordu. Her şeyden önce sağlık, hele bir toparlan birlikte çok güzel asılırız yine. Misafirlerin gidince bakarız listelere, yine kendimize uydururuz elimizden geldiğince. Artık son noktayı koymaya yaklaşalım şu kilo işine.Güzel sözler değil tespitler ve gerçekler Boncuğum
İyi ki birbirimizi bulmuşuz
Bizde seni çok özlüyoruz, bende sizi çok özlüyorum, tempoyu da öyle
Şuan biraz bıkkınlık ve yorgunluk var, haliyle sallamış durumdayım ama toparlanırız birlikte. Yarın da misafirlerimiz gelecek 3-5 gün buralarda olacaklar. Az gelirim belki, duruma göre artık.
Yeni tariflerini merakla bekliyorum
Listelere uyarken zorlanıyorum, genelde listeyi kendime uyduruyorum ama bu sefer harfiyen uyarım. Şurada Mayıs a ne kaldı
Sunumunda başarılar dilerim balımm, sen başarırsın biliyorum
Hep diyorum kuzum, anan anam olabilir, aman baban duymasınHer bir şeyimiz de pek aynı, dejavu mu reenkarnasyon mu tıp bunu açıklasın
Boncuğum senin kan grubu neydi unuttum, B Rh + miydi?
Bende Ankaralı sayılırım eş tarafından
Küçükken sevmezdim, sıkıcı gelirdi. Sonra sonra çok sevdim ❤ Benden de selam olsun güzel Ankara'ya![]()
Benim kan grubu A Rh pozitif canım. Senle ben bir yerlerde karışmışız ama nerde acaba

Bak ya bir de ankara ortak noktamız mı çıktı senle, ahh ne gezerdim ne severdim. Benim en güzel yaşlarım geçti orda, çocukkken olsa nasıl olurdu bilmiyorum tabi.