70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tünaydın Kizlar
Aslim anca girebildim yemegi yap evi topla dus al bakim yap derken öğlen ettik. Bi kahveyi hakettim ama birazdan da esim gelir öğlen yemeği faslı derken sonra boşum inşallah.
Akşama kadar bide araya dersi sıkıştırsam harika olcak.
Sen napiyosun
Canim ben muğladayim nereleri biliyosun babaannen yasiyomus galiba önceden gidip gelmissinizdir cok
Ben de mezun ama öğrenciyim hala

Allahımmm Karadeniz mi
Ya çok güzel hemde çoook... Bende Kaçkar'a ve Bolu ya göz dikmiştim de eş faktörü maalesef
Şöyle çiftlik havasında, ormanla dağlarla akarsularla içiçe, atlarımın, itlerimin olduğu bir hayalle yaşıyorum. Burada galiba bir kısmını gerçekleştireceğim. Biraz zaman ve bolca nakit lazım. Keşifteyim şuan
Civcivim, Songülüm ve ben haritada 3 silahşörler gibi dip dibe sıralanacağız galiba Muğla, Antalya, Mersin
Yolun düşerse bildiğin yerlerdeyim canım, her zaman beklerim❤
Şükür Türkiye'mizin her yerinin ayrı bir güzelliği var.

Okulunda başarılar diliyorum canım. Şimdi hangi bölümü okuyorsun? Bende okumayı çok severim. 2 üniversite okudum. Sonuncusu Maliye 3. bir bölüm veya bir doktora isteğimde var. sonngulen Boncuğum gibi sosyoloji okuyasım var veya doktora. Bir tarafım siyaset okumak istiyor, bir tarafım iktisatta yüksek lisans. Ya siyaset ya ticaret diyorum artık ama 1 senedir tahsilli ev hanımlığı yapıyorum, iyice anladım ki hiç tarzım değilmiş hiçç, birleri evi idare eder ben kafama göre takılırsam o iyi bak
Şuan pek vaktim yok, fırsat oldukça ingilizceyi anadil kıvamına getirmek için çabalıyorum. Yarım kalmış başka dillerimde var. Ne haldeler bilmiyorum amaYeni prensibim yarım bıraktığım her şeyi tamamlamak. Ömrümüz yeterse sırayla gideceğim gibi

bizim yazlık göcekteydi, fethiye, bozburun, selimiye oraları bilirim.
merkezi değil ama :))
bana kalsa 70 yaşında bile okurum seviyorum bir şeylerle meşgul olmayı

bizim yazlık göcekteydi, fethiye, bozburun, selimiye oraları bilirim.
merkezi değil ama :))
bana kalsa 70 yaşında bile okurum seviyorum bir şeylerle meşgul olmayı
Aynen öyle ben de cok seviyorum okumayi calismayi arastirmayi. En cok istedigim seylerden biridir 100 yasima da gelsem ayni heves istekle okumak kendimi geliştirmek

Biricik civcivim yine yoğun bir gündü, toplantı, çocuğu okuldan al, yemek memek derken şimdi çayımı alıp oturdum. Birazdan bilgisayar başına geçeceğim. İl milli eğitim olarak öğrencilerin birinci dönemdeki öğrenme kayıplarını belirlemek için sınav yapacağız. Onun sorularını hazırlıyorum. Bugün teslim edilmesi gerekiyordu. Son 10 sorum kaldı. Bitirirsem rahatlayacağım
Biricik şiirim kararını verdiğinde beni de haberdar et. Beraber okuyalım. Sosyoloji olabilir. Bir ara kafayı hobi olarak okumaya takmıştım. Fotoğrafçılık okumak istiyordum. Bu sene de tezsiz yüksek lisansa başvurdum ama olmadı. Her şeyi çok yapasım var ama hiçbir şeye vaktim yok.
Aynen öyle ben de cok seviyorum okumayi calismayi arastirmayi. En cok istedigim seylerden biridir 100 yasima da gelsem ayni heves istekle okumak kendimi geliştirmek
Sen 100 yaşına gelsen de benim minik midillim olarak kalacaksın

Canım teşekkür ederim, haftasonu yine çok ağrılıydı, pazartesi kontrole gittim, testler yapılacaktı. Doktor hastaneye yatış kararı verdi. Bugün öğleden sonra taburcu oldum. 10 gün de rapor yazdı canım, sürekli ders anlattığım için biraz dinlendirmem gerektiğini iyi geleceğini söyledi. Tez çok az kaldı denemez ama ilerliyor çok şükür. Sana da geçmiş olsun canım, Allah kimseye ağrı sızı vermesin, ister istemez çok can sıkıcı oluyor. Onun haricinde nasılsın.

Hoş geldin Songül Balım, kıymetlim
İyi ol e mi ?

canım bu ev işinin son anda değişmesi iyi olmamış ama müstakil bahçeli ev isteğin vardı, en azından deneyimlemiş olacaksın. Alacağınız ya da yaptıracağınız ev kafanızda netleşmiş olur. Ama antalyayla ilgili en çok şaşırdığım şey ev sahiplerinin tuhaf oluşu. Her biri ayrı sıkıntılı gibi. Sen de mümkün olduğunca kendine dikkat et, çok yorulup hasta olma canım benim.

Bu ara hepimiz çok yoğunuz canım, senle de ilgilenemedik ama yakında hepimiz tam gaz döneceğiz yine. Yoksa bir güzel tanışır kaynaşırdık.

Senin hepsini halledeceğine o kadar eminim ki kuzum, teker teker de yazacaksın buraya bunu da yaptım diye

Kizlar napiyosunuz?
Sen sorduğun zaman uyukluyordum canım ama oğlum acıktım diye uyandırdı
Civcivim bugün hava çok soğuk üşüyorum resmen Sen nasılsın?
Kış geri geldi sanki leylam yaa, sizin oralar daha da soğuktur. Dikkat et kendine.
Çok kolay gelsin canım, az kalmış soruların. İnşallah şimdiye bitmiştir bile.
Hoş geldin Songül Balım, kıymetlim
İyi ol e mi ?
Yakında çok iyi olacağım inşallah canım, sen de çok iyi ol olur mu

Civcivim bugün hava çok soğuk üşüyorum resmen Sen nasılsın?
Evet her yer bayagi sogumus kar falan yagmis hep ya. Ben de iyiyim kuşum napiym sürekli uyumakliyim bikac gündür bahar geliyo diye midir nedir bi halsizlik enerjisizlik var
Kolay gelsin canim benim inşallah bitirirsin de rahatlarsin yorgunluk kahven benden

Kıyamam bugün nasilsin canim sen

Bahar etkilemiştir mutlaka canım ama kafandaki sorular da yoruyordur seni. Havalar ısınınca daha enerjik olacaksın bence.
Kıyamam bugün nasilsin canim sen
Çok iyiyim canım, 3 gündür resmen ilaç depoladılar vücuduma, tartı hemen 70.7 ye fırladı. Yüzüm yuvarlak tabağa döndü ama çok şükür iyiyim.

Olsun olsun hic önemli değil her zaman söyluyorum kilo alinir verilir önemli olan sağlık. Ki bu kilo da degil ödem sanirim.
Iyi olmana sevindim canım cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…