70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Mart ayını güzel kapatmak için bu hafta çok dikkat edeceğim sonngulen balım hedefimi tutturursam 1-2 ay normal tartılmadan liste dışı kalsam olur mu Neredeyse hergün tartılmaya başladım yine takıntı gibi birşey oldu psikoloji mi biraz düzeltir mi bilmiyorum

enerji_kusagi ve Saricivcivcikcik ballarım ben ingilizce ilk kuru tamamladım şimdi 2. Kura başladım 500 kelime iyi bildiğim kısma aktardım çok çalışıyorum 1 kitap 2 program kullanıyorum zaten bildiğim şeylerdi zor olmadı ama eksik yanlış bildiğim birşey kalmasın dedim yazın da umarım Avrupa’ya tatile gideceğim rezervasyona vizeye başvuracağım hem gezi hem pratik en sevdiğim Önerdiğiniz biryerler var mı gidip çok sevdim dediğiniz

Canım hafta da 1 öğün devamını getirmeden cheat meal yapabilirsin ama sadece bir öğün yoksa seni hiç affetmeyiz bende aynı yollardan geçtiğim için az kiloda hedefi tutturmak çok zor ama kendine İnan gerçekten insan kafasına koyduğunda yapabiliyor

1 öğünle kalmıyo işte o, kendime çok kızıyorum
siz 49 kg lara gelmişsiniz, muhteşem olmalı ya
nasıl başardınız? kaçamaklar oluyor muydu?
ben de 51-52 kg ları hayal ediyorum :)

1 öğünle kalmıyo işte o, kendime çok kızıyorum
siz 49 kg lara gelmişsiniz, muhteşem olmalı ya
nasıl başardınız? kaçamaklar oluyor muydu?
ben de 51-52 kg ları hayal ediyorum :)
Ben kaçamak yapınca ipin ucu kaçıyor diye hedeflerime ulaşmadan hiç yapmıyorum genelde kaçamaksız olunca ilerleme sağladım ve azıcık çikolata tatlı yesem o hafta mümkün değil doğru düzgün kilo veremiyorum karbonhidrattan fakir beslendiğim için sanırım

kesinlikle aynı sorun bende de var, kaçamaklar hem motivasyonumu hem dengemi bozuyor,
haftaiçi çelik gibi olan iradem, evde kaldığımda mahvoluyor, haftasonlarından korkar oldum

sudem34 balım nasılsınız? Sizde çok özletiyorsunuz kendinizi
Balım
Yürüyüşe çıktım . Kuzen ,oğlan filan önce ormanimsi bir yerde turladik.
Hala yürüyoruz.

Balım
Kafamı meşgul eden belirsiz konular var.
Daha iyi olacağıma inanıyorum.

Senin hayatındaki net konular için çok da sevindim.

Belirsizlik insani yoruyor.

Masallah iyi calisiyosun canim ilerletmissindir mutlaka
Canim öneri olarak da fransa parise kesinlikle git derim ben cok beğenmiştim eyfele bi cık . İtalya roma da güzel. Onun dışında şu Alp dağlarına isvicreye gidip kızaga bin bana da video at heidinin memleketi
Oraya gidemedim bi icimde kaldi ilk firsatta gidip o kızak turunu yapmak hayalim bide şey kuzey ışıkları var hayalimde izlandaya gidip izlemek

Tabi bikac yer gezceksin muhtemelen ben de öyle yapmıştım bi program yapman lazim rotalar birbirine ters dusmemesi lazim. Benim önerilerim buralar.

Bi program dahilinde mi gitceksin yoksa kendin mi gitceksin canim?

Bana gel kızım İngilizce kursuna gidiyor, B1 de şuan, ikiniz konuşursunuz ben sizi izlerim Sonra Sapanca’ya falan gideriz bütün İngilizce öğretmeni arkadaşlarımı toplarım pratik yapmanız için Hem vizeye falan da gerek yok
asliogretmen balım hedefine 4 kilo kalmış mayısa istediğin kiloda ve hedeflerine ulaşmış gireceksin sona doğru zor olabilir ama sen her zorluğun üstesinden gelirsin
Geleceğim biriciğim Çok teşekkür ederim. Gram gram da olsa ya gidecek ya gidecek
buralara gidersen civcivim beni de çantana atar mısın , söz hiç sesimi çıkarmam

Seni cantama atar miyim hic aslim benimkini cantaya atarız seninle ikimiz gezeriz

Süpersin Aslım Gelirim tabiki hep geleyim hatta şöyle ki ben C2 ye geçmiştim üstünden çok uzun zaman geçtiği için baştan başladım unutmamak için hep güncel tutmak gerekiyor bu konuda kızım çok şanslı ben de arkadaşlarımla falan konuşuyorum sıkılıyorlar Türkçeye dönmek zorunda kalıyorum

Balım tur düşünüyorum bulabilirsem arkadaşımla gideceğiz bu yerleri muhakkak inceleyeceğim

Yaa kizim miAllah söyletti heralde leylam bence de cok sansli. Bu arada sen bi kursla hocayla falan beraber gitmiyosun dimi? Kendin mi calisiyosun? Ya ben konusuyorum ama şöyle bi akıcı anadilim gibi konusmak cok istiyorum. Bide cocugumu cift dil yetistirme gibi bi hayalim var bu konuda bayagi arastirma yapiyorum
Kpss araya girince ingilizceyi biraz arka plana koydum haliyle.
Balım tur düşünüyorum bulabilirsem arkadaşımla gideceğiz bu yerleri muhakkak inceleyeceğim
İnşallah gönlune göre olur kuzum

Seni cantama atar miyim hic aslim benimkini cantaya atarız seninle ikimiz gezeriz
Bu cevap beni nasıl mutlu etti, anlatamam gözyaşlarım durun artık
Dil, biraz nankör bu konuda, aktif olmak, çalışmak, öğrenmek ne güzel şey . Azmin hep daim olsun canımın içi
Kizlar napiyosunuz
civcivim , ufaklığı uyutmaya geçtim. Bu arada o da İngilizce öğreniyor okulda

Tamam bitanem dönünce çok sağlam asılacağız. Ciddi ciddi plan program yapıp ilerleyeceğim. Zulaya hala güzel menüler bulursam atıyorum, topluca kamp yaparız katılabilecek olanlarla. listeyle gidersek güzel kilo veriyoruz cünkü.
Merhaba konu basliginiza bayıldım Bol eksiler
Çok teşekkür ederiz.

Topplu aciklama yapayom ballarimm. Tel bozuldu esimdende denedim giremedim sifreyle alakali galiba . Zaten inanin cocuklardan per perisan oluyorum aksam dayancak takatim kalmiyor bide kilo aldim ama vericem su regl bitsin net tarti soylicem size
Hoşgeldin canım telefonunun bozulmasına çok üzüldüm, ne hikmetse benimki de doğum günüme yaklaşırken bozulma sinyalleri veriyor Çocuklar seni çok yoruyor belli ki, yemene dikkat edebilsen onlar sayesinde iyi kilo da verirsin aslında. Yakında hep beraber disipline gireceğiz inşallah canım.
Leylam sen kendini nasıl iyi hissedeceksen tabiki öyle yaparız. Bence sen şimdiden çok güzel kapattın bile mart ayını. Hedeflediğin kilonun da altına düştün, ne olur takıntı haline getirme allah korusun hastalık falan çıkmasın başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…