- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bal hemsehrim dursun gözyaşlarınBu cevap beni nasıl mutlu etti, anlatamamgözyaşlarım durun artık
Dil, biraz nankör bu konuda, aktif olmak, çalışmak, öğrenmek ne güzel şey . Azmin hep daim olsun canımın içi
civcivim , ufaklığı uyutmaya geçtim. Bu arada o da İngilizce öğreniyor okulda![]()
Bal hemsehrim dursun gözyaşların
Ne güzel onun da ingilicce öğrenmesi gercekten ne kadar erken temelleri atilirsa o kadar özümsüyo cocuk. Sadece dil konusunda da degil spor konusunda da öyle gercekten.
Ben de 7 cocuk büyütmüş gibi konuşuyorumama cevremde görduklerimden yola çıkarak söylüyorum
![]()
Tabi ki teyzesi de canim coktaan teyze oldum zaten yegenlerim varBuğra’mın güzel ablası (teyzesi desem ne olur ki, benim kardeşim manasında
) koronaya kadar yüzmeye de gidiyordu. Maalesef korona her şeye (şimdilik) ket vurdu. İnşallah bir an önce biter de normal hayatımız devam eder
Çok özledim
![]()
Evet biriciğim, inşallahhhhTabi ki teyzesi de canim coktaan teyze oldum zaten yegenlerim var
İnşallah biter canim evet cok can sıkıcı. Yüzmek de cok güzel bi spor gercektenbi tanidigim var çocukları simdi prof yuzucu olma yolunda ilerliyo belki teyzesinin minnaki da öyle olur
olmasa bile mis gibi yüzme öğrenmis olur her yönden güzel❤
Canım sen ne işle meşgulsün ve nerede yaşıyorsun?selam güçlü ve tatlı kızlar :)
burayı okumayı seviyorum gerçekten çok tatlı dilli, sıcak ve samimisiniz
işlerim yoğun ama biraz göz gezdirdim konulara, ingilizce, spor, yurtdışı gördüm.
ben gezmeyi o kadar özledim ki gerçekten virüs 1 yıldır tüm hayatımızı değiştirdi
ingilizce ve spor konusunda haklısınız, benim cok iyi değil kursa başlayacağım,
kızımın öğretmeni amerikada ordan ders alıyor iyi sayılır yaşına göre şimdilik, ben başlayınca daha yoğunlaşacağım bu konuya:)
spor derseniz dans ve drama dersleri alıyordu ama tüm faaliyetler iptal tabi yine virüs,
çocukların tüm özgürlükleri kısıtlandı ne yazık ki.
virüs olayını düşünmek psikolojimi bozuyor strese giriyorum
yetmezmiş gibi şimdi ekonomi yerle bir ( ekonomi-finans işinde olduğum için)
off nolur güzel bir şeyler olsa artık tüm dünyada.
Ayni durumdayim valla icim şişti pozitif bir sey görememek yoruyo insaniselam güçlü ve tatlı kızlar :)
burayı okumayı seviyorum gerçekten çok tatlı dilli, sıcak ve samimisiniz
işlerim yoğun ama biraz göz gezdirdim konulara, ingilizce, spor, yurtdışı gördüm.
ben gezmeyi o kadar özledim ki gerçekten virüs 1 yıldır tüm hayatımızı değiştirdi
ingilizce ve spor konusunda haklısınız, benim cok iyi değil kursa başlayacağım,
kızımın öğretmeni amerikada ordan ders alıyor iyi sayılır yaşına göre şimdilik, ben başlayınca daha yoğunlaşacağım bu konuya:)
spor derseniz dans ve drama dersleri alıyordu ama tüm faaliyetler iptal tabi yine virüs,
çocukların tüm özgürlükleri kısıtlandı ne yazık ki.
virüs olayını düşünmek psikolojimi bozuyor strese giriyorum
yetmezmiş gibi şimdi ekonomi yerle bir ( ekonomi-finans işinde olduğum için)
off nolur güzel bir şeyler olsa artık tüm dünyada.
Cok güzel olmus afiyet olsun☺
Afiyet olsun çok iç açıcı
Canım o cam kettle, bana sormadın ama yazayım dedimAfiyet olsun çok iç açıcı
Tefal in o aleti ne?
Selam ballar
Herkes iyidir inşallah
enerji_kusagi seni pek göremedim.
Bitti mi yerleşme işi?
Ev içine sindi mı?
Bahçesi filan nasıl ,meyve ağaçları var mı?
sonngulen balım
Bu hafta var mı kontrolün filan?
Sağlığın nasıl?
Bugün regl sancısı çektim o bile çok can sıkıcı gerçekten
Allah sifani versin
Tezin bitmesine çok az kalmasına çok sevindim
Yapılacaklardan bir tik eksildi ne güzel
birmuhendisanne Hayris im senin işler nasıl?
Tatlı patron tatlı tatlı çalışıyor mu?
Canım sen ne işle meşgulsün ve nerede yaşıyorsun?
Kahvaltı tabağına bayıldım bu arada![]()
Afiyet olsun çok iç açıcı
Tefal in o aleti ne?
Selam ballar
Herkes iyidir inşallah
enerji_kusagi seni pek göremedim.
Bitti mi yerleşme işi?
Ev içine sindi mı?
Bahçesi filan nasıl ,meyve ağaçları var mı?
sonngulen balım
Bu hafta var mı kontrolün filan?
Sağlığın nasıl?
Bugün regl sancısı çektim o bile çok can sıkıcı gerçekten
Allah sifani versin
Tezin bitmesine çok az kalmasına çok sevindim
Yapılacaklardan bir tik eksildi ne güzel
birmuhendisanne Hayris im senin işler nasıl?
Tatlı patron tatlı tatlı çalışıyor mu?
Canım o cam kettle, bana sormadın ama yazayım dedim
Bizim uzaktayken anlaştığımız ev gelince olmadı. O evin sahibi siz burada yapamazsınız, siz çok elitsiniz, 4-5 ay zor dayanır hemen çıkarsınız dediçok özür diledi, vermek istemedi evi, kalktı bize başka evler bulmaya çalıştı biz bir şey demediğimiz halde, çok kızdık tabi vs vs yattı yani. O kadar vaktimiz varken önceden söylemediler ısrar ettiler tutalım diye . Neyse elimiz ayapımıza dolaştı alelacele başka bir kaç ev baktık. Nakliyeci de biz geldik konum atın deyince son baktığımız evi iyi kötü diyemeden tuttuk. Belki de böylesi iyi oldu. Burası da 30 senelik müstakil bir 3 katlı ev, semt çok güzel. Evinde artıları var eksileri var. İçime sinmeyen şeyler de var. Her yere yakın, merkezi ama sokak sessiz. Bahçesi de var ama ağaç az. Dut, nar, bir iki küçük ağaç ve güller falan var. Tam inceleyemedim. Çok titiz ihtiyar bir Almancı kadının evi. Geçen 4 kere aynı balkonunu yıkamış beğenmedim diye, o yaşta. Neyse dairemize biraz tadilat yaptırdık. Bazı yerlere bakım. İçime sindi mi tam bilmiyorum. Tam ortadayım şimdilik. Zaten arsa bakıyoruz. Nasip olursa kendimiz kafamıza göre bir ev yaptıracağız. Şimdilik düşüncelerimiz böyle. Kısaca çok yoğunum. Gelen gidenimiz de çok oluyor. Fırsat bulursam ancak okuyup beğeniyorum. Nadiren yazıyorum. Umarım yakında düzene gireriz. Bu arada sana da yazamadım, kilo almışsın biraz galiba
69.4 müydü?inşaallah toplamışsındır. Bugünde ayın 23üydü. Vaktim olsa gündüz yazacaktım. Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef
![]()
Merhaba canım benim, çok teşekkür ederim ❤ Ballarım bilir bende geniş bahçeli, yeşillikler içinde taş veya ahşaptan, veya karma ev yaptırma hayalim var. Umarım hepimizin hayalleri gerçeğe döner bir günmerhaba, nereye taşındınız? anladığım kadarıyla doğayla içiçe bir ortam,
benimde hayalimtatlı telaşlar, her şey gönlünüzce olsun.
bir de dut ağacı demişsin babannemin yazlık evinin bahçesindeki dut ağacı geldi aklıma,
çocukken dalardım resmen o ağaca, ne severdim :)
Günaydınellerine sağlık en güzel şiirim
Ballarımmm
enerji_kusagi
mis gibi kokmuş her yeren sevdiğim, ballarım biliyor musunuz ben koku konusunda çok hassasım
Neyse bunu sonra anlatırım. 11’de toplantım var geç kalmayayım
Saricivcivcikcik civcivimmmmm nerelerdesin ? Sesimi duyuyorsan üç kere tıkla.
blondeblond taktiğine bayıldım.
Kendi bölümüne uygun bir işte çalışman çok güzel. Bende İStAnbuL’da doğup büyüyen 9 yıl önce eşime uyup bir çılgınlık yaparak Sakarya’ya taşınan bir sınıf öğretmeniyim. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında bir oğlum var.
Ama aslen Kastamonulu’yuzzzzzSaricivcivcikcik civcivimle ikimiz
dut ağacı, babaannemin yazlık evi vs demişsiniz memleket hasreti depreşti.![]()
muhteşemmMerhaba canım benim, çok teşekkür ederim ❤ Ballarım bilir bende geniş bahçeli, yeşillikler içinde taş veya ahşaptan, veya karma ev yaptırma hayalim var. Umarım hepimizin hayalleri gerçeğe döner bir gün
Antalya Manavgat'a taşındık.
Dağın eteklerinde bir ova gibi, denize sıfır. Büyük bir nehir var tam ortadasından geçip denize dökülüyor. İlçeyi tam ikiye bölüyor gibi. Aynı İstanbul'un boğazı gibi nehir gören evler daha değerli
Yerleşim yerleri arasında parça parça çam ormanı olan yerler var. Sanırım eskiden daha büyük ormandı, bu hale geldi. Ormanlardan birine yakın ev bulmuştuk, orada günlük yürüme, resimlerini çekip atma hayalim vardı, nasip olmadı. Burada ev sahipleri genelde çok problemli. Eskinin köylüleri mi diyeyim toprak zengini olmuş, tok satıcılarYani bir ev sahibi varsa en kötü o binanın tamamının sahibi oluyor.
Bu evin bahçesi taş çatlasa 1 dönümdür, bence o kadar da yoktur. İçinde evi 170 metre kare üzerine kurduysa işte garajını, giriş yolunu vs vs düşünce 1 daire kadar bahçesi kalıyor. Bende dutu severim. Çok yiyince biraz karın ağrısı yapabilirBurada 2 veya 3 tane kırmızı dut ağacı var. Budanmış ama bakalım ne kadar büyür. Bugün dikkatimi çekti 1 limon ağacı gördüm. Çok küçük ağaçlar. Büyüklermiş aslında da fazla budamışlar. Kurumuş bir çam ağacı var. Epeyde büyümüş ama niyeyse ölmüş. İstanbul'a göre yeşil gibi.
Bu arada günlüğümüzün yarısı öğretmen yarısı finansçı gibi oldu
Senden hariç 3 finansçı, 3 öğretmetmen/akademisyen, 2 mühendisimiz var. Biriside hem insan kaynakları hem muhasebeci. Gerçi onun şu sıralar evde başı çocuklarla dertte![]()