• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sen sorduğun zaman uyukluyordum canım ama oğlum acıktım diye uyandırdı :KK48: :KK48:

Kış geri geldi sanki leylam yaa, sizin oralar daha da soğuktur. Dikkat et kendine.

Çok kolay gelsin canım, az kalmış soruların. İnşallah şimdiye bitmiştir bile.

Yakında çok iyi olacağım inşallah canım, sen de çok iyi ol olur mu :KK200:
:KK60: :KK200:
Evet her yer bayagi sogumus kar falan yagmis hep ya. Ben de iyiyim kuşum napiym sürekli uyumakliyim bikac gündür bahar geliyo diye midir nedir bi halsizlik enerjisizlik var🤦🏼‍♀️

Kolay gelsin canim benim inşallah bitirirsin de rahatlarsin yorgunluk kahven benden💕😘
Acaba nedir nedir? :KK45:
teşekkür ederim civcivim şimdiden içmiş kadar oldum. Çok tatlısın ki :KK68:
Bahar etkilemiştir mutlaka canım ama kafandaki sorular da yoruyordur seni. Havalar ısınınca daha enerjik olacaksın bence.

Çok iyiyim canım, 3 gündür resmen ilaç depoladılar vücuduma, tartı hemen 70.7 ye fırladı. Yüzüm yuvarlak tabağa döndü ama çok şükür iyiyim.
iyi ol biriciğim de, kilodur verilir. Biz veririz, vereceğiz 💪🏻

Olsun olsun hic önemli değil her zaman söyluyorum kilo alinir verilir önemli olan sağlık. Ki bu kilo da degil ödem sanirim.
Iyi olmana sevindim canım cok şükür ☺️
Çok büyük kısmı ödem canım, şimdi tuz oranını da mümkün olduğunca düşüreceğim, doktor bazı şeyleri yasakladı. En kısa sürede de diyete dönünce her şey yoluna girecek.
:KK60: :KK200:

Acaba nedir nedir? :KK45:
teşekkür ederim civcivim şimdiden içmiş kadar oldum. Çok tatlısın ki :KK68:

iyi ol biriciğim de, kilodur verilir. Biz veririz, vereceğiz 💪🏻
Verilir bitanem dediğin gibi, şu an çok kafaya takmıyorum kilo kısmını.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Bebişim o halsizlik 3 gündür falan bende de var. Birde regl oldum bugün. Yorgunluğa ona buna bağlıyorumda değil gibi. Havalardan böyle olduk galiba çünkü sabah da dinç kalkamıyorum.
Demek bugün bakım günündü, fıstık gibi olmusundur şimdi 😍 temizlik ve sporda yaptın, dersi de hallettiysen daha ne olsun😍
Geçen yazdığın kuzey ışıkları şu gökyüzünde yeşil olan mıydı? O ise bir adamın videosunda izlemiştim, görmek için çok beklemişlerdi, karların buzların içinde adeta nöbet tuttular ve görünce resmen çıldırmışlardı 😂
Başka neye cevap yazacağımı unuttum ama... 😬 Senin enerjin hiç düşmesin inşaallah Bebişim❤

sonngulen sonngulen
Boncuğum sen çok güçlü bir kadınsın biliyorsun di mi💜 Seni çok takdir ediyorum. Hem okul, hem çocuk, hem eş, hem evini idare ediyor, bir taraftan tez yazıyor bir taraftan tedavini kovalıyorsun. Birde bunların yanında buraya gelip bizide ihmal etmemeye çalışıyorsun. Gerçekten Maşaallah diyorum sana :nazar:
İyi olduğuna çoook sevindim. Umarım bu vesile ile iyilik halin kalıcı olur. Ödemi çabuk atarsın sen. Dukan amca mı teyze mi neydi onun biralarından vs, bulursun sen bir yolunu 😜
Doktorun yasakladığı şeyler sadece kortizon için mi yoksa tiroit içinde bir yasak listesi verdi mi?

Bitanem, sende bende birçok şeyi sırayla halledip yazacağız💋 pozitif bakış açını da ayrıca çok seviyorum.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Bebişim o halsizlik 3 gündür falan bende de var. Birde regl oldum bugün. Yorgunluğa ona buna bağlıyorumda değil gibi. Havalardan böyle olduk galiba çünkü sabah da dinç kalkamıyorum.
Demek bugün bakım günündü, fıstık gibi olmusundur şimdi 😍 temizlik ve sporda yaptın, dersi de hallettiysen daha ne olsun😍
Geçen yazdığın kuzey ışıkları şu gökyüzünde yeşil olan mıydı? O ise bir adamın videosunda izlemiştim, görmek için çok beklemişlerdi, karların buzların içinde adeta nöbet tuttular ve görünce resmen çıldırmışlardı 😂
Başka neye cevap yazacağımı unuttum ama... 😬 Senin enerjin hiç düşmesin inşaallah Bebişim❤
Evet balım o kuzey ısıkları yesil mor beyaz karisik cikiyolar saniyelik zaten galiba. Cook güzel tam görsel şölen😍

kızlarrr günaydın :)
hepinize güzelliklerle dolu bir gün diliyorum :)
ve sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorummm, mutluluk paylaştıkça çoğalır derler :)
ben 1 kg daha vermişim ve tartıda 55 kg'ı sonunda gördüm oleyyy :)
51-52 yi görebilecek miyimmm :)

25032021.jpg

Son düzenleme:
ve sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorummm, mutluluk paylaştıkça çoğalır derler :)

Eki Görüntüle 2809007
Günaydın canım, tebrikler :KK9: :KK9: :KK9:

Günaydın Negoocuğum, içimizi açtın yine ❤️
Çok şükür iyiyiz canım, sen nasılsın ? ❤️
Görüyorum seni maşallah ne güzel kitap okuyorsun 🥰😍
Çok şükür bende iyiyim canım💜 sürekli meşgul edecek bir şeyler buluyorum kendime,iyi oluyor😊

Eki Görüntüle 2809007
Tebrikler canim cok iyi 👏👏☺️
Günaydın güçlü kadınlar,nasılsınız
Eki Görüntüle 2809056
Günaydın canim iyiyim şükür sen nasilsin💚

Eki Görüntüle 2809007
Merhaba balım, ne güzell rakamlar böyle, bende çok sevindim çok güzel gidiyorsun😍
Seninle birlikte bizde görebilecek miyiz bakalım 😍

Günaydın güçlü kadınlar,nasılsınız
Eki Görüntüle 2809056
Negoom Balımm hoşgeldinnn😙
Seni görünce mutlu oluyorum 😍
Çok şükür iyiyim. Asıl sen nasılsın görüşmeyeli? Boynun rahatladı mı? Kan değerlerin toparladı mı? Çoluk çocuk iyiler mi 😍 Özlemişiz yaa, iyi ki geldin güzel çiçeklerinle ❤

Tebrikler canim cok iyi 👏👏☺️

Günaydın canim iyiyim şükür sen nasilsin💚
Seninle her gün görüşüyoruz cüvcüv :KK8: :KK8: aynı be yaa
Negoom Balımm hoşgeldinnn😙
Seni görünce mutlu oluyorum 😍
Çok şükür iyiyim. Asıl sen nasılsın görüşmeyeli? Boynun rahatladı mı? Kan değerlerin toparladı mı? Çoluk çocuk iyiler mi 😍 Özlemişiz yaa, iyi ki geldin güzel çiçeklerinle ❤
Hoşbuldum canım,ne güzel karşılama😍
Boynum ara ara yokluyor,kan değerlerime baktırmadım henüz,ilacım da bittü aldırmadım😅
Çocuklar iyi,küçüğü okula kaydettirdim gidiyor,büyük de haftada iki gün gidiyor,iyiler çok şükür.
Sen nasılsın,taşındın mı?

Günaydın Negoocuğum, içimizi açtın yine ❤️
Çok şükür iyiyiz canım, sen nasılsın ? ❤️
Görüyorum seni maşallah ne güzel kitap okuyorsun 🥰😍
Oooo, Hemdemim ile Nego Nego Balım aynı yerlere mi takılıyormuş bakim 😍
Maşaallah size :nazar: Vakit bulsamda bende size eşlik etsem arada:KK68:

Seninle her gün görüşüyoruz cüvcüv :KK8: :KK8: aynı be yaa

Hoşbuldum canım,ne güzel karşılama😍
Boynum ara ara yokluyor,kan değerlerime baktırmadım henüz,ilacım da bittü aldırmadım😅
Çocuklar iyi,küçüğü okula kaydettirdim gidiyor,büyük de haftada iki gün gidiyor,iyiler çok şükür.
Sen nasılsın,taşındın mı?
Gelişi güzel olanı güzel karşılamak lazım Balımm 😍
Aman iyi olsunlar da kafan da rahat olsun. Sıpa demek okula başladı, hayy maşaallah, hayırlı olsun balım, artık 15-20 sene başı bağlandı desene 😂
Bende ayın 17sinde taşındım. Ev biraz eski yapı. Tadilatı, ıvırı zıvırı çok oldu derken büyük oranda yerleştik. Epey yordu tabi, onun dışında iyiyim çok şükür.
Aaa, niye almadın yenilerini bakayım, sen biraz sallamaya müsaitsin de enişte ihmal etmiyor di mi balımı? İyi olmana da çok sevindim❤

Evet balım o kuzey ısıkları yesil mor beyaz karisik cikiyolar saniyelik zaten galiba. Cook güzel tam görsel şölen😍
Ne güzel şeyler yaratmış yaratan, insanı mest eden nice değişik şeyler var, Bebişim inşaallah nasip olurda canlı canlı görmeye gidersiniz😍

kızlar işin özünde bir kadının mutlu olması var aslında,
yani kilo alınır verilir, mutlu ve motive olunca insan, her şey yolunda işte o zaman :KK66:
bu arada bi tarif paylaşmak istiyorum sizlerle, iç harcında bal, labne, hindistan cevizi var.
dışını da benmari usulü bitter çikolata ile kapladım ve dondurdum :) diyette yenir di mi :)

WhatsApp Image 2021-03-25 at 10.52.14.jpeg

Back
X