Hadi Leslie işini bitiriyor muyuz bugünlükTamam canim o dengeyi saglamaya calisirim
Allah bağışlasın canım3 yasina 1 ay once girdim canim.Allah bagilasin sen buyutmussun masallah
GörünürSayfamızın ilk menüsü de gelmiş
Afiyet olsun canım, menün de sporun da güzel olmuş. O cikileta nasıl da masum görünüyor böyle yazınca
Yemicektim de amaaan abartma o kadar da civciv sen daha acliga dayanamiyosun cikiletaya nasil dayancaksin dedim saldim gittiMenüyü beğendim. Sporda güzel canım. Afiyet şifa olsun. Çikiletasız da yapamıyor civcivim, çeyrek bile olsa yiyecek
Hoşgeldin canım
Afiyet olsun canım ilk gün güzel geçmişİyi akşamlar menüm
spor olarak Leslie 3 Mile AHA 45 dk
Ben yarın leylannın paylaştığı listeiy yapacağım canım, evdekilere de izmir köfte yaparım muhtemelen.Kizlar yarin ne yemek yapcaksiniz fikir olsun bana da
Afiyet olsun canım, menü çok güzel olmuş.Ballarım bende hemen menümü yazayım
02 Ocak 2021 Menü Bildirimi
11.00 2 bardak limonlu su
12.00 1 yumurta, 1 kk kadar peynir, 4/5 dal yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 3 ceviz
18.15 6 yk karnıbahar yemeği, 2 küçük kase yoğurt
3 litre su
Sporumu ilerleyen saatlerde yapıp, yazacağım ballar
Afiyet olsun canım, her şeyin farkındasın zaten. Eşin ilk kez evde diye yırttın bugün, pişman olma ki yağ olmasın sanaEvett geleyim menumee bana kizabilirsinizzzz ballarimm
Sabah 10.00 kahvalti
2 yumurta
Yesillik
3 zeytin
1 kasik lor
Ara 1 portakal
2. Ars turk kahvesi
Aksam (iste simdi kizacaksiniz )
1 tane hamburger
1 barda kola
3 dilim patates
Bahcede baya calistim spor olsun
2 lt su
Kola falan olmasa daha kurtarılabilir olurdu canım, belki ayran iyi giderdi.Bu arada hamburgeri kendim yapiyorum diaardan degik yani. Kendimi kurtarmaya caliaiyorum
Bundan sonra kızarız, bugün eş kişisine eşlik edilmiş belli kiEnerjim sen de kız normaldehedeflerimize hızlı ulaşalım
Hoş buldum canım.Sağlıklı kilo vermeler❤❤Görünür
Yemicektim de amaaan abartma o kadar da civciv sen daha acliga dayanamiyosun cikiletaya nasil dayancaksin dedim saldim gittiminicik zaten
Hoşgeldin canım
O zaman yenirsin senYok yok bi daha yapmammmkusmemm ki benn. Normal hayatimda da kusmem kimseye
Evet canım , çok şükür . Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .3 yasina 1 ay once girdim canim.Allah bagilasin sen buyutmussun masallah
Heyecanla bekleyeceğim canımSÖÖZZZZ valla bak sozveriyorum bu hafta super eksiyle gelecegimm
benimkini de bekle canım, çünkü çok inandım bu hafta kilo vereceğime.Canım eksini şimdiden merakla bekleyeceğim
Ben de şaşırdığını görünce benim masum civcivim belli ki yanlış anlamış dedimVayy bu sözü sevdim dostluk baska diyet baska. Cok hakli bi söz
Ayy seker komasina gircem diyince tüm gün baklava yedin sandim bi an kalp krizi gecirdim gittim geldim
Şimdi gidip bir duş alayım. Domates gibiyimBallarım
02 Ocak Spor Bildirimi
Bizimkiler hemen hemen ayni yastalarmis3 yasina 1 ay once girdim canim.Allah bagilasin sen buyutmussun masallah
Sağ ol canim senin nasil gidiyoHoş buldum canım.Sağlıklı kilo vermeler❤❤
Afiyet olsun canim menü de spor da cok iyi2 Ocak Menüm
Sabah 08:30
1/2 tt mini ekmek (mandalina şeklinde)
5-6 adet fındık
2 fincan şekersiz çay
Ara : temizlik, çay
Öğlen 13:00
1 kupa sütlü Türk Kahvesi
1 mandalina (elma,armut yoktu)
1 keçi boynuzu (yulaf yoktu)
Ara 16:00
1 ince dilim ananas
7-8 badem
Akşam 18:00
1 sb kadar yeşil salata
3 adet'e yakın sarıkanat balık
(toplam 250-300 gr civarı)
Su gündüz ancak 1 lt civarı, 3e tamamlayacağım, gece uzun
Spor:
2500 adım
Leslie 3 mil (birazdan kesin yapacağım)
Saygılar efendim
Afiyet olsun canım, hem kendin yaptığın için hem de senin zaten verilecek kilon olmadığı ve korumada olduğun için diyecek bir şey yok bu menüye. İşin ve vücudunun matematigini çok güzel biiyorsun sen.Muhteşem menümü vereyim
12.00
Cherybir kaç tane.
2 salatalık
1 yeşil biber
1 haş.yum
1 dilim peynir.
1 dilim esmer ekmek üstü tereyağ
14.00
1 ince lavaş dürüm çiğ köfte.
2 bardak ayran.
16.00
Yoğurt, yeşil elma, yulaf ezmesi, tarçın karışımı.
19.45
Kola
Su bolca içtim.
Spor akşam yazicam şimdilik 2962 adım olmuş .
Dipnot :Yılbaşına diyette girdiğim için telafi edecek bir şey yemedim.
Artı pizzayı da lavasi da kendim yaptım
Bugün gecikmiş yılbaşı menüsü olsa olur mu?
Benimkide 38 aylik canimmm. Masallahhhh Allah bagislasinnBizimkiler hemen hemen ayni yastalarmisbenim sipa 33 aylık
Amin aminnnnEvet canım , çok şükür . Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .