- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
SÖÖZZZZ valla bak sozveriyorum bu hafta super eksiyle gelecegimmBozma İncim söz ver bize
Canım eksini şimdiden merakla bekleyeceğimSÖÖZZZZ valla bak sozveriyorum bu hafta super eksiyle gelecegimm
Sizi sasirticammm canim valla bakkkCanım eksini şimdiden merakla bekleyeceğim
Şeker komasına gireceğim, ne tarafa dönsem tatlılık akıyorYarın kızalım o zaman tekrarlarsaİncim küsmez o da bize kızsın birbirimizi sıkı tutalım dostluk başka diyet başka
Bakalım şaşıracak mıyızSizi sasirticammm canim valla bakkkayy bide hirslandimm yaa
Yok yok bi daha ayni hataya dusmemŞeker komasına gireceğim, ne tarafa dönsem tatlılık akıyor
Tamam bugün paçayı yırttı İncim, yarına söz veremem
Ben bile sasiririmmmBakalım şaşıracak mıyız
Balım Leylam, Pazartesi günü başlayacağımız listeyi paylaşır mısın ? Yarın eksiklerimi almaya çalışayım marketten bulduğum kadarıylaBakalım şaşıracak mıyız
SüperBen bile sasiririmmmama soz verdim sozumu titan biriyimdir
Vayy bu sözü sevdim dostluk baska diyet baska. Cok hakli bi sözYarın kızalım o zaman tekrarlarsaİncim küsmez o da bize kızsın birbirimizi sıkı tutalım dostluk başka diyet başka
Ayy seker komasina gircem diyince tüm gün baklava yedin sandim bi an kalp krizi gecirdim gittim geldimŞeker komasına gireceğim, ne tarafa dönsem tatlılık akıyor
Tamam bugün paçayı yırttı İncim, yarına söz veremem
Başını okuyunca yedin sandımListede ne varsa tıpatıp yedim canım, şimdi mis gibi tavuk suyuna pilav ve kuru fasulye varken ben sadece salata yiyorummasadan kaçtım resmen sözümüz söz kuzum
Ha haBenim başımı yaktınız yani
Akşam yaparız hatta sana iki set yaptıralım hamburger erisinbugun benim lesli yatti. Esim bisey ister oglan bisey ister . En iyisi ben pazartesi herseye basliyorum kizlar
Ben deBen akşam yapacağım canım
Ha ha oylamaya sunalımErken kapattım ben günü, şimdi çay içiyorum, birkaç tane Antep fıstığı yesem oluyor mu.
10 bin adım gençleştirici etki yapıyor yaBu arada ballarım ben kürtajdan sonra regl olmadım.
( Bilmeyen ballar için özet geçeyim. Sürpriz, beklenmedik, plansız bir boş gebelik ardından düşük, ardından kürtaj yaşadım. )
1 Aralık’ta kürtaj olmuşum. Regl belirtileri var, hatta şaka gibi genç kız gibi alnımda bile sivilceler varumarım hemen olurum da haftaya cumartesiye bomba gibi bir kilo ile karşınıza çıkarım. Bu arada listeleme işini yaparım sanırım. Biraz ilgilenmem yeter. Kafama taktığımı yaparım.
Bence de
Şuan cennetteyim galiba, etrafta huriler.... hiç kötülükte yok etrafta, kesin cennetteyim...
VooovvBal küpüne düştümmm
(8)
Ben kızmayımEnerjim sen de kız normaldehedeflerimize hızlı ulaşalım
Tatlıyı artık anca rüyamızdaVayy bu sözü sevdim dostluk baska diyet baska. Cok hakli bi söz
Ayy seker komasina gircem diyince tüm gün baklava yedin sandim bi an kalp krizi gecirdim gittim geldim
Oglanla biraz oyanayayim erir zatenBaşını okuyunca yedin sandım
Ha habiraz öyle oldu
Akşam yaparız hatta sana iki set yaptıralım hamburger erisin
Ben de
Akşam yapılan da çok etkili çünkü.
Sabaha kadar yağ yakımı devam eder.
Ha ha oylamaya sunalım
10 bin adım gençleştirici etki yapıyor ya
Sen 25 bin atınca ergen oldun çıktın
Bence de
Vooovv
Ben kızmayım
Hemen bir 25.000 daha atayımBaşını okuyunca yedin sandım
Ha habiraz öyle oldu
Akşam yaparız hatta sana iki set yaptıralım hamburger erisin
Ben de
Akşam yapılan da çok etkili çünkü.
Sabaha kadar yağ yakımı devam eder.
Ha ha oylamaya sunalım
10 bin adım gençleştirici etki yapıyor ya
Sen 25 bin atınca ergen oldun çıktın
Bence de
Vooovv
Ben kızmayım
Kaç yaşında canım? Benim 9. sınıf bir kızım ve martta 6 yaşına girecek bir oğlum var.Oglanla biraz oyanayayim erir zaten
Canımın içi kendimize göre uyarlayabiliriz di me ? Mesela ara öğünü bazen atlasamMerhaba Canlarım
7 Günlük yağ yakan pazartesi yapacağımız listemiz
listeleri özünden çıkmamak kaydıyla kendimize göre revize edebiliriz❤
Programın tarihini daha önce Sudem Balıma göre ayarlamıştık umarım hepimizin tarihine uygun olur
sonngulen sudem34 asliogretmen enerji_kusagi Saricivcivcikcik inci-tepik
Spor olaraksonngulen imiz günlük bildirecek bize diye Ümit ediyorum
Çok azaltma Aslım vücut aza alışıyor sonra istediğin gibi revize edebilirsinCanımın içi kendimize göre uyarlayabiliriz di me ? Mesela ara öğünü bazen atlasam
Tamamdır canım, teşekkür ederim.Çok azaltma Aslım vücut aza alışıyor sonra istediğin gibi revize edebilirsin