70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Defterime taaa geçen hafta satır satır yazdım örtmenim
Çünkü çok çalışkanim de mi öğretmenim
Hani bana alkış örtmenim
Canımın içi kendimize göre uyarlayabiliriz di me ? Mesela ara öğünü bazen atlasam
Bal Aslı

Ne desem bilemedim
Mutfakta iyisin hepimiz ideal kilosuna gelene kadar o maharetler unutulacak

Tatlım ben durumu biliyorum ama neden regl olmadın acaba, ben de aynı şekilde sürpriz bir gebelik yaşayıp sonrasında düşük ve kürtaj olmuştu ama sorun yaşamamıştım. İşlemi yapan doktorla görüşme şansın yok mu.

Yedim
Canım 4-5 tane ye bencede kuru kayısı ceviz de olabilir
Yedim valla canım
Cnm mesajı şimdi gördüm geldim cnm, ancak fırsat bulabildim. Paşam bugün azıcık agresif ancak uyuttuk.
Yerim onun agresif hallerini
Haftalık kilo takibi gibi canım ya da spor
Evet canım bunu da yapacağız,özellikle kilo takibi.

Saricivciğim normalde bende acıkmayan bir insanım yediğimde 3 kişilik en az yiyordum Kan şekeri ile alakalı bir durum sanırım az az sıksık beslenme mottosu o nedenle bana daha çok uyuyor
Kizlar yarin ne yemek yapcaksiniz fikir olsun bana da
Bizim menüde öğlen yulaf yoğurt meyve akşam köz patlıcan salatası var
Ispanak çok severim diyet açısından

Allah bağışlasın canım ne güzelmiş bir kızın bir oğlun var
Evet canım, Allah razı olsun ❤
Canım, İnan yine meraktayım. 1 ayı geçti. İnternette 30 / 35 gün sonra diyor . Bir iki gün daha bekleyip gideyim diyorum. Bütün belirtiler var hissediyorum ama olmuyorum . yaklaşık 4 aydır düzene girmedi

Sayfamızın ilk menüsü de gelmiş

Afiyet olsun canım, menün de sporun da güzel olmuş. O cikileta nasıl da masum görünüyor böyle yazınca

Menüyü beğendim. Sporda güzel canım. Afiyet şifa olsun. Çikiletasız da yapamıyor civcivim, çeyrek bile olsa yiyecek

Tamam canim ellerine saglik. Birde mesela et yoksa onun yerine sebze falan eklesek olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…