- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Ballarım
02 Ocak Spor Bildirimi
emegine saglik canimmmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ballarım
02 Ocak Spor Bildirimi
İnsallahhh guzel hi eksi gelecek canimmHeyecanla bekleyeceğim canım
benimkini de bekle canım, çünkü çok inandım bu hafta kilo vereceğime.
Ben de şaşırdığını görünce benim masum civcivim belli ki yanlış anlamış dedim
Yemedim kuzum valla yemedim, bi de sagolsun eşim o kadar güzel olmuş iki tencere olsa yerim diyerek yedi, offf hala canım çekiyor.Başını okuyunca yedin sandım
Ha ha biraz öyle oldu
Akşam yaparız hatta sana iki set yaptıralım hamburger erisin
Ben de
Akşam yapılan da çok etkili çünkü.
Sabaha kadar yağ yakımı devam eder.
Ha ha oylamaya sunalım
10 bin adım gençleştirici etki yapıyor ya
Sen 25 bin atınca ergen oldun çıktın
Bence de
Vooovv
Ben kızmayım
İyi ki var bu oğlanlar, enerjileri hiç bitmiyor.Oglanla biraz oyanayayim erir zaten
Maşallah canım, kızın bayağı büyükmüş. Erken yaşta mı anne oldun.Kaç yaşında canım? Benim 9. sınıf bir kızım ve martta 6 yaşına girecek bir oğlum var.
Bana her yol Paris canım, listeyi deftere not alayım kızlar gibi, Pazartesi tam gaz başlıyorum.Merhaba Canlarım
7 Günlük yağ yakan pazartesi yapacağımız listemiz
listeleri özünden çıkmamak kaydıyla kendimize göre revize edebiliriz ❤
Programın tarihini daha önce Sudem Balıma göre ayarlamıştık umarım hepimizin tarihine uygun olur
sonngulen sudem34 asliogretmen enerji_kusagi Saricivcivcikcik inci-tepik birmuhendisanne
Spor olarak sonngulen imiz günlük bildirecek bize diye Ümit ediyorum
Ballarım
02 Ocak Spor Bildirimi
Şeyy,kem kümSağ ol canim senin nasil gidiyo
Afiyet olsun canim menü de spor da cok iyi
26 yaşındaydım kızım dünyaya geldiğindeYemedim kuzum valla yemedim, bi de sagolsun eşim o kadar güzel olmuş iki tencere olsa yerim diyerek yedi, offf hala canım çekiyor.
İyi ki var bu oğlanlar, enerjileri hiç bitmiyor.
Maşallah canım, kızın bayağı büyükmüş. Erken yaşta mı anne oldun.
Bana her yol Paris canım, listeyi deftere not alayım kızlar gibi, Pazartesi tam gaz başlıyorum.
Sudemmm geçen haftada bu videoları yapıyordum , hatta yanına bir kaç tane daha video ekliyordum . Bum bum falan çok eğlenceli. Gülerek yapıyorum onu .Aslı' nın içinden spor canavari çıktı
Maşallah balım
Haha zamanla düzene girer canim hemen olmuyo tabi yillarin alışkanlığıŞeyy,kem küm
Öyle deme canim insaniz olabilir. Bu seni daha cok hırslandirmaliBallarim sırf bu utanmisligi ve pismanligi yasamamak icin bi daha kacamak yokk. Valla cok utandimm yaaa
Afiyet olsun Sudem liste çok güzel ya Bir an önce zayıflayıp korumaya giresim geldiMuhteşem menümü vereyim
12.00
Chery bir kaç tane.
2 salatalık
1 yeşil biber
1 haş.yum
1 dilim peynir.
1 dilim esmer ekmek üstü tereyağ
14.00
1 ince lavaş dürüm çiğ köfte.
2 bardak ayran.
16.00
Yoğurt, yeşil elma, yulaf ezmesi, tarçın karışımı.
19.45
Kola
Su bolca içtim.
Spor akşam yazicam şimdilik 2962 adım olmuş .
Dipnot :Yılbaşına diyette girdiğim için telafi edecek bir şey yemedim.
Artı pizzayı da lavasi da kendim yaptım
Bugün gecikmiş yılbaşı menüsü olsa olur mu?
Teşekkür ederim canım benimemegine saglik canimmmm.
Matematiğini çözsen aslında gerek kalmaz amaAfiyet olsun Sudem liste çok güzel ya Bir an önce zayıflayıp korumaya giresim geldi
Amin cnm, rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, ayaklarına taş bile degdirmesin.Benimkide 38 aylik canimmm. Masallahhhh Allah bagislasinn
Teşekkür ederim canım nerdeyse birebir uydumAfiyet olsun canım ilk gün güzel geçmiş
Yarın kurtuluşun yok ona göre Balım Gözüm üstündeBiliyorum canimm. Bi daha bozmamm valla bak söz
Canım çok teşekkür ederim
Amin yeğenlerim hep iyi şeylerle karşılaşsınAmin cnm, rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, ayaklarına taş bile degdirmesin.