70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş, önceden çok aç kalıyorsun derdim sana hatırladın mı.

Allah allah o kadar büyümüşler mi Aslım ya, buradan çok minnoş görüyordum seni 9 aylık olmasın kızın
Allah bağışlasın, Maşaallah.
Enerjim yaaaa Kızımın ablası gibiyim ama sağlık ocağına geçen ay boş gebelik olduğunu bilmeden kan verdiğimde, kanı alan hemşire ilk çocuğunuz mu dedi, ben havalarda teşekkür ederim

İceyim mi? İf de genelde hicbisey yemeyin diyolarya yesil cay su kahve hariç ondan yemiyorum icmiyorum ben de
Ben if yapmadığım için o zaman şekersiz Türk kahvesi keser canım
Sen bozma diyetini tabiki sizden göre göre öğreneceğim ifi
Canını çektirdimse kusuruma bakma olur mu

Tamam canım dikkat et kendine, herhangi bir sorun olmasın. İnşallah en kısa zamanda düzene girer her şey.
Ballarım

02 Ocak Spor Bildirimi

Bunların hepsini mi yaptın canım yoksa bize örnek olsun mu diye attın. bir ara ben de zumba yapardım, özellikle oğlumla çok keyifli oluyordu. Tekrar onunla yapmaya başlayayım ben de.

Enerjim yaaaa Kızımın ablası gibiyim ama sağlık ocağına geçen ay boş gebelik olduğunu bilmeden kan verdiğimde, kanı alan hemşire ilk çocuğunuz mu dedi, ben havalarda teşekkür ederim
Kalp gözüm açılmış demek ki benim, anladım zaten genç gösterdiğini

Hepsini yaptım canım oğlumla yapıyoruz bizde ama çok eğlenceli, tavsiye ederim.

Ben if yapmadığım için o zaman şekersiz Türk kahvesi keser canım
Sen bozma diyetini tabiki sizden göre göre öğreneceğim ifi
Canını çektirdimse kusuruma bakma olur mu
Yok kiz zaten öyle düzenli bi if yapmiyorum. Gecen sene kilo verirken bayagi ise yaramisti aksam yemeginden sonra mideyi bos birakmak ondan kalan aliskanlik
Yok kuzum canim cekse nolur sanki yarin yine icerim sen bisey demeden de canim her seyi cekuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…