- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Amin canim insallahAmin cnm, rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, ayaklarına taş bile degdirmesin.
Amiin insallah canimAmin cnm, rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, ayaklarına taş bile degdirmesin.
Anlastik canimmmmYarın kurtuluşun yok ona göre BalımGözüm üstünde
Tatlım ayran iç en favori tavsiyemOff cooook aciktim sabah olsa da kahvalti yapsak
Aynen oyle oldu canimmm. Yarin daha iyi olacakÖyle deme canim insaniz olabilir. Bu seni daha cok hırslandirmali
Allah allah o kadar büyümüşler mi Aslım ya, buradan çok minnoş görüyordum seni 9 aylık olmasın kızınKaç yaşında canım? Benim 9. sınıf bir kızım ve martta 6 yaşına girecek bir oğlum var.
İceyim mi? İf de genelde hicbisey yemeyin diyolarya yesil cay su kahve hariç ondan yemiyorum icmiyorum ben deTatlım ayran iç en favori tavsiyem
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş, önceden çok aç kalıyorsun derdim sana hatırladın mı.2 Ocak Menüm
Sabah 08:30
1/2 tt mini ekmek (mandalina şeklinde)
5-6 adet fındık
2 fincan şekersiz çay
Ara : temizlik, çay
Öğlen 13:00
1 kupa sütlü Türk Kahvesi
1 mandalina (elma,armut yoktu)
1 keçi boynuzu (yulaf yoktu)
Ara 16:00
1 ince dilim ananas
7-8 badem
Akşam 18:00
1 sb kadar yeşil salata
3 adet'e yakın sarıkanat balık
(toplam 250-300 gr civarı)
Su gündüz ancak 1 lt civarı, 3e tamamlayacağım, gece uzun
Spor:
2500 adım
Leslie 3 mil (birazdan kesin yapacağım)
Saygılar efendim
Enerjim yaaaaAllah allah o kadar büyümüşler mi Aslım ya, buradan çok minnoş görüyordum seni 9 aylık olmasın kızın
Allah bağışlasın, Maşaallah.
Ben if yapmadığım için o zaman şekersiz Türk kahvesi keser canımİceyim mi? İf de genelde hicbisey yemeyin diyolarya yesil cay su kahve hariç ondan yemiyorum icmiyorum ben de
Sudem34, sayfa 34, Enerji il plakası 34...Enerji ya sayı sayı dedin.
Bak Sudem34 sayfa 34
Tamam canım dikkat et kendine, herhangi bir sorun olmasın. İnşallah en kısa zamanda düzene girer her şey.Evet canım, Allah razı olsun ❤
Canım, İnan yine meraktayım. 1 ayı geçti. İnternette 30 / 35 gün sonra diyor . Bir iki gün daha bekleyip gideyim diyorum. Bütün belirtiler var hissediyorum ama olmuyorum .yaklaşık 4 aydır düzene girmedi
Bunların hepsini mi yaptın canım yoksa bize örnek olsun mu diye attın. bir ara ben de zumba yapardım, özellikle oğlumla çok keyifli oluyordu. Tekrar onunla yapmaya başlayayım ben de.Ballarım
02 Ocak Spor Bildirimi
Kalp gözüm açılmış demek ki benim, anladım zaten genç gösterdiğiniEnerjim yaaaaKızımın ablası gibiyim ama sağlık ocağına geçen ay boş gebelik olduğunu bilmeden kan verdiğimde, kanı alan hemşire ilk çocuğunuz mu dedi, ben havalarda teşekkür ederim
Hepsini yaptım canımTamam canım dikkat et kendine, herhangi bir sorun olmasın. İnşallah en kısa zamanda düzene girer her şey.
Bunların hepsini mi yaptın canım yoksa bize örnek olsun mu diye attın. bir ara ben de zumba yapardım, özellikle oğlumla çok keyifli oluyordu. Tekrar onunla yapmaya başlayayım ben de.
Uyur mu cnm o, beyfendiyi bekliyorum uyusun diyeAmiin insallah canimatarli timur efendi uyudu mu simdi
Yok kiz zaten öyle düzenli bi if yapmiyorum. Gecen sene kilo verirken bayagi ise yaramisti aksam yemeginden sonra mideyi bos birakmak ondan kalan aliskanlikBen if yapmadığım için o zaman şekersiz Türk kahvesi keser canım
Sen bozma diyetini tabiki sizden göre göre öğreneceğim ifi
Canını çektirdimse kusuruma bakma olur mu
Nasıl güzel bir kalp, görmez mi hiçKalp gözüm açılmış demek ki benim, anladım zaten genç gösterdiğini
Evet hasta olacağımdan endişe ediyordun boncuğum benimAfiyet olsun canım, menün güzel olmuş, önceden çok aç kalıyorsun derdim sana hatırladın mı.
Haha minnak timurun gözlerine uyku göndereyim bendenUyur mu cnm o, beyfendiyi bekliyorum uyusun diyeUyursa Leslie mi yapicam, sonrada menü paylaşımımı. Çocuk resmen terminator gibi.