- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Bu listede ara öğün yokmuş canım emin olmadan yazmak istemedim başka birşey istesen olacakmış resmen AslımTamamdır canım, teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu listede ara öğün yokmuş canım emin olmadan yazmak istemedim başka birşey istesen olacakmış resmen AslımTamamdır canım, teşekkür ederim.
Defterime taaa geçen hafta satır satır yazdım örtmenimMerhaba Canlarım
7 Günlük yağ yakan pazartesi yapacağımız listemiz
listeleri özünden çıkmamak kaydıyla kendimize göre revize edebiliriz ❤
Programın tarihini daha önce Sudem Balıma göre ayarlamıştık umarım hepimizin tarihine uygun olur
sonngulen sudem34 asliogretmen enerji_kusagi @Saricivcivcikcik inci-tepik @birmuhendisanne
Spor olarak sonngulen imiz günlük bildirecek bize diye Ümit ediyorum
Bal AslıCanımın içi kendimize göre uyarlayabiliriz di me ? Mesela ara öğünü bazen atlasam
Muhteşem menümü vereyim
12.00
Chery bir kaç tane.
2 salatalık
1 yeşil biber
1 haş.yum
1 dilim peynir.
1 dilim esmer ekmek üstü tereyağ
14.00
1 ince lavaş dürüm çiğ köfte.
2 bardak ayran.
16.00
Yoğurt, yeşil elma, yulaf ezmesi, tarçın karışımı.
19.45
Kola
Su bolca içtim.
Spor akşam yazicam şimdilik 2962 adım olmuş .
Dipnot :Yılbaşına diyette girdiğim için telafi edecek bir şey yemedim.
Artı pizzayı da lavasi da kendim yaptım
Bugün gecikmiş yılbaşı menüsü olsa olur mu?
Allah bağışlasın canım ne güzelmiş bir kızın bir oğlun varKaç yaşında canım? Benim 9. sınıf bir kızım ve martta 6 yaşına girecek bir oğlum var.
Tatlım ben durumu biliyorum ama neden regl olmadın acaba, ben de aynı şekilde sürpriz bir gebelik yaşayıp sonrasında düşük ve kürtaj olmuştu ama sorun yaşamamıştım. İşlemi yapan doktorla görüşme şansın yok mu.Bu arada ballarım ben kürtajdan sonra regl olmadım.
( Bilmeyen ballar için özet geçeyim. Sürpriz, beklenmedik, plansız bir boş gebelik ardından düşük, ardından kürtaj yaşadım. )
1 Aralık’ta kürtaj olmuşum. Regl belirtileri var, hatta şaka gibi genç kız gibi alnımda bile sivilceler var umarım hemen olurum da haftaya cumartesiye bomba gibi bir kilo ile karşınıza çıkarım. Bu arada listeleme işini yaparım sanırım. Biraz ilgilenmem yeter. Kafama taktığımı yaparım.
YedimYe balım ye
Yedim valla canımCanım 4-5 tane ye bencede kuru kayısı ceviz de olabilir
Yerim onun agresif halleriniCnm mesajı şimdi gördüm geldim cnm, ancak fırsat bulabildim. Paşam bugün azıcık agresif ancak uyuttuk.
Evet canım bunu da yapacağız,özellikle kilo takibi.Haftalık kilo takibi gibi canım ya da spor
Saricivciğim normalde bende acıkmayan bir insanım yediğimde 3 kişilik en az yiyordum Kan şekeri ile alakalı bir durum sanırım az az sıksık beslenme mottosu o nedenle bana daha çok uyuyorAfiyet olsun canim menü dengeli spor da güzel
Senin gibilere o kadar özeniyorumki öğlen 12den aksam 6ya kadar nasil bisey yemeden dayaniyosun Allah askina ben kahvaltıdan sonra bi iki saat gecsin de kahve iciyim diye hunharca sabirsizlaniyorum
Menü güzel
Bizim menüde öğlen yulaf yoğurt meyve akşam köz patlıcan salatası varKizlar yarin ne yemek yapcaksiniz fikir olsun bana da
Ne desem bilemedim
Mutfakta iyisin hepimiz ideal kilosuna gelene kadar o maharetler unutulacak
Sudem balım harikasın sonraki pazartesi bol bol alkış yapacağım çalışkanlığın azmin içinDefterime taaa geçen hafta satır satır yazdım örtmenim
Çünkü çok çalışkanim de mi öğretmenim
Hani bana alkış örtmenim
Bal Aslı
Evet canım, Allah razı olsun ❤Allah bağışlasın canım ne güzelmiş bir kızın bir oğlun var
Canım, İnan yine meraktayım. 1 ayı geçti. İnternette 30 / 35 gün sonra diyor . Bir iki gün daha bekleyip gideyim diyorum. Bütün belirtiler var hissediyorum ama olmuyorum . yaklaşık 4 aydır düzene girmediTatlım ben durumu biliyorum ama neden regl olmadın acaba, ben de aynı şekilde sürpriz bir gebelik yaşayıp sonrasında düşük ve kürtaj olmuştu ama sorun yaşamamıştım. İşlemi yapan doktorla görüşme şansın yok mu.
Tamam o zaman haftaya hedef kılo garantiSudem balım harikasın sonraki pazartesi bol bol alkış yapacağım çalışkanlığın azmin için
Sayfamızın ilk menüsü de gelmiş2 Ocak Menüm
Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta ve bol yesillikten salata zeytin 1 dilim yagsiz kizarmis ekmek 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim peynir
Ara 11.30 yarim fincan nescafe+yarım kare cikileta
Ara 14.00 yarım muz+yarim cay bardagi kefir
Ara 16.00 toplamda 10 tane karisik badem antep fistigi findik
Akşam 17.30 yarim tabak hünkarbeğendi (dunden kalmaydi et 2 kasikti geri kalani yogurtlu közlenmis patlicandi)
1 kase salata yarim dilim ekmek
Yemegin ustune türk kahvesi
Spor; leslie boosted 30 dk+leslie fat burning 12 dk= 42 dakika
Su 2 litre
Menüyü beğendim. Sporda güzel canım. Afiyet şifa olsun. Çikiletasız da yapamıyor civcivim, çeyrek bile olsa yiyecek2 Ocak Menüm
Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta ve bol yesillikten salata zeytin 1 dilim yagsiz kizarmis ekmek 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim peynir
Ara 11.30 yarim fincan nescafe+yarım kare cikileta
Ara 14.00 yarım muz+yarim cay bardagi kefir
Ara 16.00 toplamda 10 tane karisik badem antep fistigi findik
Akşam 17.30 yarim tabak hünkarbeğendi (dunden kalmaydi et 2 kasikti geri kalani yogurtlu közlenmis patlicandi)
1 kase salata yarim dilim ekmek
Yemegin ustune türk kahvesi
Spor; leslie boosted 30 dk+leslie fat burning 12 dk= 42 dakika
Su 2 litre
Ballarım bu videoyu mu yapıyoruz, yoksa 5K mı ?
Ballarım bu videoyu mu yapıyoruz, yoksa 5K mı ?
Tamam canim ellerine saglik. Birde mesela et yoksa onun yerine sebze falan eklesek olur mu?Merhaba Canlarım
7 Günlük yağ yakan pazartesi yapacağımız listemiz
listeleri özünden çıkmamak kaydıyla kendimize göre revize edebiliriz ❤
Programın tarihini daha önce Sudem Balıma göre ayarlamıştık umarım hepimizin tarihine uygun olur
sonngulen sudem34 asliogretmen enerji_kusagi @Saricivcivcikcik inci-tepik @birmuhendisanne
Spor olarak sonngulen imiz günlük bildirecek bize diye Ümit ediyorum
Canım et ton balığı/ tavuk seçeceği olabilir yoksa zorunda kalırsan bitkisel protein olabilirTamam canim ellerine saglik. Birde mesela et yoksa onun yerine sebze falan eklesek olur mu?
3 yasina 1 ay once girdim canim.Allah bagilasin sen buyutmussun masallahKaç yaşında canım? Benim 9. sınıf bir kızım ve martta 6 yaşına girecek bir oğlum var.
Tamam canim o dengeyi saglamaya calisirimCanım et ton balığı/ tavuk seçeceği olabilir yoksa zorunda kalırsan bitkisel protein olabilir