Canım 4-5 tane ye bencedeErken kapattım ben günü, şimdi çay içiyorum, birkaç tane Antep fıstığı yesem oluyor mu.
Umarım canım haftaya bence çok güzel sonuçlar alacaksın her halükarda burada kutlama yapacağızBu arada ballarım ben kürtajdan sonra regl olmadım.
( Bilmeyen ballar için özet geçeyim. Sürpriz, beklenmedik, plansız bir boş gebelik ardından düşük, ardından kürtaj yaşadım. )
1 Aralık’ta kürtaj olmuşum. Regl belirtileri var, hatta şaka gibi genç kız gibi alnımda bile sivilceler varumarım hemen olurum da haftaya cumartesiye bomba gibi bir kilo ile karşınıza çıkarım. Bu arada listeleme işini yaparım sanırım. Biraz ilgilenmem yeter. Kafama taktığımı yaparım.
Ya evet gecen ben de bi yerde okudum. İnşallah o eksiklik yoktur ben öyle saniyorumdur. Sürekli eksik cikiyo kan vermekten vitamin kullanmaktan biktimGeçmiş olsun canım mutlaka baktır canımVitamin eksikliği kilo vermeye ket vuruyor
Tabiki yapicaksin canim cumartesi güzel eksilerle gelBu arada ballarım ben kürtajdan sonra regl olmadım.
( Bilmeyen ballar için özet geçeyim. Sürpriz, beklenmedik, plansız bir boş gebelik ardından düşük, ardından kürtaj yaşadım. )
1 Aralık’ta kürtaj olmuşum. Regl belirtileri var, hatta şaka gibi genç kız gibi alnımda bile sivilceler varumarım hemen olurum da haftaya cumartesiye bomba gibi bir kilo ile karşınıza çıkarım. Bu arada listeleme işini yaparım sanırım. Biraz ilgilenmem yeter. Kafama taktığımı yaparım.
Cnm mesajı şimdi gördüm
Haftalık kilo takibi gibi canımYa evet gecen ben de bi yerde okudum. İnşallah o eksiklik yoktur ben öyle saniyorumdur. Sürekli eksik cikiyo kan vermekten vitamin kullanmaktan biktim
Tabiki yapicaksin canim cumartesi güzel eksilerle gel
Listeleme demissin ne listesi canim?
Umarım canımYa evet gecen ben de bi yerde okudum. İnşallah o eksiklik yoktur ben öyle saniyorumdur. Sürekli eksik cikiyo kan vermekten vitamin kullanmaktan biktim
Tabiki yapicaksin canim cumartesi güzel eksilerle gel
Listeleme demissin ne listesi canim?
Hoşgeldin biz bile evde kalmaktan nasıl muzdaribizCnm mesajı şimdi gördümgeldim cnm, ancak fırsat bulabildim. Paşam bugün azıcık agresif ancak uyuttuk.
Afiyet olsun güzel menü ve spor canım2 Ocak Menüm
Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta ve bol yesillikten salata zeytin 1 dilim yagsiz kizarmis ekmek 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim peynir
Ara 11.30 yarim fincan nescafe+yarım kare cikileta
Ara 14.00 yarım muz+yarim cay bardagi kefir
Ara 16.00 toplamda 10 tane karisik badem antep fistigi findik
Akşam 17.30 yarim tabak hünkarbeğendi (dunden kalmaydi et 2 kasikti geri kalani yogurtlu közlenmis patlicandi)
1 kase salata yarim dilim ekmek
Yemegin ustune türk kahvesi
Spor; leslie boosted 30 dk+leslie fat burning 12 dk= 42 dakika
Su 2 litre
Tesekkurler canimAfiyet olsun güzel menü ve spor canım
Afiyet olsun balım ❤2 Ocak Menüm
Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta ve bol yesillikten salata zeytin 1 dilim yagsiz kizarmis ekmek 1 cay kasigi fistik ezmesi 1 dilim peynir
Ara 11.30 yarim fincan nescafe+yarım kare cikileta
Ara 14.00 yarım muz+yarim cay bardagi kefir
Ara 16.00 toplamda 10 tane karisik badem antep fistigi findik
Akşam 17.30 yarim tabak hünkarbeğendi (dunden kalmaydi et 2 kasikti geri kalani yogurtlu közlenmis patlicandi)
1 kase salata yarim dilim ekmek
Yemegin ustune türk kahvesi
Spor; leslie boosted 30 dk+leslie fat burning 12 dk= 42 dakika
Su 2 litre
Afiyet olsun Leylamİyi akşamlar menüm
spor olarak Leslie 3 Mile AHA 45 dk
Afiyet olsun canim menü dengeli spor da güzelİyi akşamlar menüm
spor olarak Leslie 3 Mile AHA 45 dk
Senin gibilere o kadar özeniyorumki öğlen 12den aksam 6ya kadar nasil bisey yemeden dayaniyosun Allah askinaBallarım bende hemen menümü yazayım
02 Ocak 2021 Menü Bildirimi
11.00 2 bardak limonlu su
12.00 1 yumurta, 1 kk kadar peynir, 4/5 dal yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 3 ceviz
18.15 6 yk karnıbahar yemeği, 2 küçük kase yoğurt
3 litre su
Sporumu ilerleyen saatlerde yapıp, yazacağım ballar
Canım, alıştımAfiyet olsun canim menü dengeli spor da güzel
Senin gibilere o kadar özeniyorumki öğlen 12den aksam 6ya kadar nasil bisey yemeden dayaniyosun Allah askinaben kahvaltıdan sonra bi iki saat gecsin de kahve iciyim diye hunharca sabirsizlaniyorum
Menü güzel
Şuan hiç bir fikrim yokKizlar yarin ne yemek yapcaksiniz fikir olsun bana da
Canım, alıştımzamanla insan alışıyor . Bir de karbonhidrat tüketmeyince acıkmıyorum.
Tamam canimŞuan hiç bir fikrim yokbelki köfte yaparım .
İzleyeceğim onu da civcivim yazdım deftereSecret olumlu dusunce olumlama canimbelgeseli var izlesene onu izleyince cok etkilendim ben de. Zaten mevlananin sözleri de hep olumlamaya yönelik degil mi
Off ben temizligi yapamadan geri geldim mutfagi topladim bi. Spor yapinca pilim bitti.
Bu arada telepatiye de ilgiliyim
Güzel menü canım afiyet olsunBallarım bende hemen menümü yazayım
02 Ocak 2021 Menü Bildirimi
11.00 2 bardak limonlu su
12.00 1 yumurta, 1 kk kadar peynir, 4/5 dal yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 3 ceviz
18.15 6 yk karnıbahar yemeği, 2 küçük kase yoğurt
3 litre su
Sporumu ilerleyen saatlerde yapıp, yazacağım ballar
Değilsem bile sana hep müsaitimGüzel yazmışsınMüsait olduğunda bende isterim Enerjim