- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Teşekkür ederim Songül BalımAfiyet olsun canım, akşamki pide çok uygun olmamış tabiki ama arada yemek de lazim.
Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Sudemmmm teşekkür ederim balım. Benim de vücudumun şifresini çözmeme az kaldıMuhteşememoji neyine yetmedi balım
6-8 kaşık da yiyebilirsin hem kilodan hem iki öğün beslendiğin için esmer bulgur ise az yağlı ise kisir yenir ki bol yeşillik le.
Sadece senin yarın tartı günün kimyon koymadiysan gaz yapıp tartıya etkileyebilir di.
3 kaşık bulgur zaten bir ya da iki dilim ekmek kalorisinde .
Neyi yediğin değil neyle ve ne zaman yediğin de önemli balım
Ben 17 kiloyu verdim ama kendi vücudumun şifresini çözdüm
Bizde oyuncak çok ya
Kıyamıyorum
İkinciyi de doğurmadim
Dağıttıkca çıkıyor eğitici eğlenceli her telden
Ha ha
Ben o konuda şanslıyım Tv ünitesi konsol yemek masası sandalyesi filan bişey yok evde
Haliyle aksesuar da yok almadım
Toz almayı hiç sevmem
Gelen hediye aksesuarlar da orda burda kırıldı
Sağlam olanları dağıttım
Bir teraryum var oda vestiyer in üstünde durur daha tülü bile duruyor
Minimalist yaşam i evlenmeden çocuk yapmadan keşfetmek lazım
Ben kıyamam atmaya
Fazla kilolari atınca her şeyi attın hemi
Balım daha önce anlattım ya benim sistemi defter yaz biçTeşekkür ederim Songül Balım
Sudemmmm teşekkür ederim balım. Benim de vücudumun şifresini çözmeme az kaldıdaha yolum var ama o yolu daha hızlı alıyorum sayenizde. Sizleri çok seviyoreeeee
Keske ben de boyle olsam valla en dogrusunu yapiyosun ya bi ihtiyac sahibine vermek ya atmak10 senelik kıyafetlerim de var. aktif olarak giymediklerimi hemen ayırırm. yenisini alırım deyip yollarım.
bı kaç kez atsan atmanin dayanılmaz hafifliğini bırakmak istemezsin
Su son yazdihina inanir miskn karnim agridi gulmektenİstediğin eve sahip olman çok daha fazla dua edeceğim balım, inşallah seni mutlu edecek şeylere bir an önce kavuşursun
Offf ya o çeyizler ne gereksiz boş masraflar. Benim de bazanin altı patikler, tülbent ve yazmalar, koca koca işlemelerle dolu havlular. Hiçbiri de çıkarılıp kullanılacak şeyler değil ki, gerçi beyaz tülbentleri nar sıkarken kullanıyorum
Diğer dizi hereos balım, bu da muhteşem. Ayrıca fantastik.
Walter bı tane yaa, Peter de dediğin gibi
Senin topluma kattığın ve katacağın çok şey vardır canım. Şu an sadece biraz mola verdin, istediğin sevdiğin şeye ulaşınca tüm enerjin tekrar ortaya çıkacak balım
Ya insallah niye boyle oldu anlamadim acliktan gozum donmustu resmen artikzayıflama amaçlı yapıyorum canım:)
olsun yarın ona göre yer devam edersin. bence sıkma canını
Kız süt süzmek için de ise yarıyorSu son yazdihina inanir miskn karnim agridi gulmektenbuyuk buyuk ninelerimiz gormesin bu yazeiklarimizi mezardan sopayla cikarlar valla siz ne degee bilmez kizlarsiniz diye
A ha ha bunu okuyunca aklıma şey geldi,ben bir ara evde sıkıldığım ne varsa boyuyordum.Oğlum gözlerini açtı kocaman ciddi ciddi soruyor; anne bizi de boyayacak mısınBende sendenim canım, son zamanlarda her şeyi atıyorum. Evdekiler korkmaya başladısıra bize de gelir mi diye
Defter aldım ama hala yazıp çizmeye başlamadımBalım daha önce anlattım ya benim sistemi defter yaz biç
Kh dengesi glikojen deposu boşaltma mevzusu filan
Diyette her insan kendi bunye ve motivasyonunu keşfedip ona göre ilerlemeli
Diyet için her uygun besin her bünye de de aynı etkiyi yapmıyor birde.
Yaşam şeklimiz günlük aktivitemiz herşey etkili
Kıyamam, haklılar sormakta sankiA ha ha bunu okuyunca aklıma şey geldi,ben bir ara evde sıkıldığım ne varsa boyuyordum.Oğlum gözlerini açtı kocaman ciddi ciddi soruyor; anne bizi de boyayacak mısın
Aslım Balım sporun çok güzel olmuşBugün Ne Yaptım? ( Spor Olarak Yani)
Leslie bir mile
15 dakika zumba
10.000 adım
Teşekkür ederimmmm biricik enerjimmmmAslım Balım sporun çok güzel olmuş
Aslım yarından tezi yok kavuşalım geç kaldım kimse yok günlüğümüzde
Tez gel Leylammm, tez gelAslım yarından tezi yok kavuşalım geç kaldım kimse yok günlüğümüzde
Sudemi görür gibi oldum kayboldu