- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Çay soğudu neyse siz gelince yeniden demlerim.
günaydın canım yine her iş bitmiş erkenden:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çay soğudu neyse siz gelince yeniden demlerim.
Günaydın,eline sağlıkGünaydın Ballarımmmm, demek tükkanı açmak yine bana nasip oldu. Hemen sıyu sabunu hazırlayım. Oh mis , her yer tertemiz oldu. Şimdi de çayı koyayım . ️ Çay da hazır. Bugün çok hızlıyım sizleri bekliyorum.
Tekrardan
Gü nay dınnnnn
Mecnun olup yollara düşecem artıkAslım yarından tezi yok kavuşalım geç kaldım kimse yok günlüğümüzde
Sudemi görür gibi oldum kayboldu
Günaydın Ballarımmmm, demek tükkanı açmak yine bana nasip oldu. Hemen sıyu sabunu hazırlayım. Oh mis , her yer tertemiz oldu. Şimdi de çayı koyayım . ️ Çay da hazır. Bugün çok hızlıyım sizleri bekliyorum.
Tekrardan
Gü nay dınnnnn
günaydın canım yine her iş bitmiş erkenden:)
Günaydın bal hatunlar
Evet canimFringe daha güzel dimi.
Bu arada menü nerde balım
Aa kizilay kumbarasi diye bisey mi var? Ben de nereye versem diye arayip duruyorum yepyeni kiyafetlerim hep. Bi arastiriyim bunu.Civcivim, zayıflayınca bolların çoğunu Kızılay kumbarasına atıyorum. Kilo alınca yenisini alıyorum. Darları hiç atmıyorum
Ooo ben tembelligi ele aldim aslim yapmis her seyi yineGünaydın Ballarımmmm, demek tükkanı açmak yine bana nasip oldu. Hemen sıyu sabunu hazırlayım. Oh mis , her yer tertemiz oldu. Şimdi de çayı koyayım . ️ Çay da hazır. Bugün çok hızlıyım sizleri bekliyorum.
Tekrardan
Gü nay dınnnnn
Ben hicbisey yapamadim ama yemeklerimi ocağa koydum isterseniz yemekler benden olsun bariGünaydın, Günaydınnn Güzellikler
Haydin kalkın artıkk, haydii
Aslım her yeri temizledi
Negoo m çiçekleri getirdi
Mühendisim kar getirdi ☁❄☁❄☁❄
Sudemim Çiçeğim neşe getirdi
Enerjiniz taze çay getirdi
Haydi kalkın artık haydiiiiii
Tebrikler incim cook iyi
Saol canimmm ama ben az diye uzulmustumTebrikler incim cook iyi
Gayet iyi canim önümüzdeki hafta daha iyi olurSaol canimmm ama ben az diye uzulmustum
Hele şükür geldin CivcivimBen hicbisey yapamadim ama yemeklerimi ocağa koydum isterseniz yemekler benden olsun bari
İncim Balım maşaallah güzel eksi olmuş
Valla iyi yaptin enercim ben de kendime kizginimHele şükür geldin Civcivim
Bu oturan boğa artık kızgın boğa oldu
Tükkanı açmadığın için sana 2 saat ders cezası yazdım
Ben çalışkanım örtmenim bulaşık makinede çamaşır da yıkanıyorGünaydın, Günaydınnn Güzellikler
Haydin kalkın artıkk, haydii
Aslım her yeri temizledi
Negoo m çiçekleri getirdi
Mühendisim kar getirdi ☁❄☁❄☁❄
Sudemim Çiçeğim neşe getirdi
Enerjiniz taze çay getirdi
Haydi kalkın artık haydiiiiii
Koltuk sallanıyor bebemEvet canim
Canim yazamadim yine cozuttum ya valla bahane değil şu hormonlar alt üst etti beni sukur bugün regl oldum artik gecer hepsi merak etme artik toparlaniyorum
Bu hafta maalesef komple kötu gecti dagildim bi.
Aa kizilay kumbarasi diye bisey mi var? Ben de nereye versem diye arayip duruyorum yepyeni kiyafetlerim hep. Bi arastiriyim bunu.
Ooo ben tembelligi ele aldim aslim yapmis her seyi yine
Vooov
Ne pişirdin güzellikBen hicbisey yapamadim ama yemeklerimi ocağa koydum isterseniz yemekler benden olsun bari
Canım her hafta 950 versen ne güzel olurSaol canimmm ama ben az diye uzulmustum
Canım doğru hatırlıyorsunsudem34 asliogretmen kizlar sizin bransinizi unutmus olabilirim ben neydiki biriniz sınıf öğretmeniydi sanki de. Biriniz de lisede miydi ki yok okul öncesi de diyesim geliyo
Son kararimi veriyorum biriniz sinif biriniz lise ama lisedeki brans falan oralar flu
Canim hafizam kimbilir yine totosundan ne bilgiler uydurdu
Sorma ya aslim bayağı sarsiyo su an makam seyimi temizlik için koltuguma göz koymayan da ne biliyim yaniBen çalışkanım örtmenim bulaşık makinede çamaşır da yıkanıyor
Şimdi de tarçınlı kayısıli form çayımı içiyorum
Yarına hazırlık
Korkulu rüya görmekten ise uyanık kalmak her zaman daha iyidir
Koltuk sallanıyor bebem
Koltuğunda gözü mu varmış Aslı nin
Vooov
Tebrikler
Böyle devam canım harikasın
Ne pişirdin güzellik