70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun babanın
Boyum uzun değil 1.60 ama fotoğrafımı gören daha uzunsun diyor,niye bilmem52 bile olsam az değil ideal de,onu olmam yıllar alabilir

Ben 11 de yatar 6-7 gibi kalkarım canım.Gece küçük uykumu bölmezse çok dinç olurum ama 6 yıldır hep bölüyor beyefendi
Yine gel beklerim sayfaya orada ki dostluklarımız da güzel,burada ki gibi

Allah mekanini cennet etsin basiniz sagolsun. normal yani insan hayati bir degil maalesef dogumlar vefatlar derken duygusal durumumuza gore her sey degisiyoe gercwkten ikiside insan hayatinda buyuk olaylar.
Amin,teşekkür ederim.
Çok doğru doğumlar,ölümler etkisi büyük olaylar.

Bir kere banda hemen pes etmişsin
Benim mazim karanlık bu durulmuş halim,en sakin halim
Söz veremem ban konusunda

Canım mesleğin ne?Pek bilgilisin bu konularda
Doktor bulmuşken soran teyzeler gibi sorayım bende
Parathormon yüksekliği ilaçla mı tedavi ediliyor? Birde bu yükseklik kolestrolü de etkiler mi?

Fit365 ıoslar için sanırım,benim telefona çıkmıyor.
Felicio ?

Canım mesleğin ne?Pek bilgilisin bu konularda
Doktor bulmuşken soran teyzeler gibi sorayım bende
Parathormon yüksekliği ilaçla mı tedavi ediliyor? Birde bu yükseklik kolestrolü de etkiler mi?
Estağfirullah canım sor tabi. Canım ilk açıldığı yıllarda Acil Tıp Teknisyenliği okumuştum. Resmen doktor gibi eğitmişlerdi. Şimdi ayaklara düşürdüler bölümü. Hastalıklar bilgisi, Enfeksiyon Hastalıkları, Kadın Doğum, Farmakoloji, Genel Beslenme gibi bir sürü ders aldım. Mesela bizde doğum yaptırmadan Kadın Doğum dersini geçemiyordun. Şimdi nerde. Hastanelerde hemşire olarak çalıştım. Birazda çok sorar öğrenirdim. Çoğunu da unuttum başka sektöre kayınca.

Şimdi soruna gelince parathormon troit bezi üstündeki mercimek büyüklüğünde paratroit bezleriyle alakalı. Bunlar D vitamini ve Kalsiyum dengesini sağlıyor. Bu da böbrek ve kemikleri etkiler. Hatta eklemlerinde kireçlenme bile yapar. Kıkırdağın yapısını bozar. Fakat senin yüksek çıkması sanıyorum D vitaminin genelde eksik olduğu için o bez fazla uyarılmış da olabilir. Veya başka sebepler. Kalsiyumu falan baktılar mı kanda? Bu genetik bir rahatsızlık olabilir. Genelde ileri yaşlarda ortaya çıkan bir şeydir. Eğer D vitamini eksikliğine bağlı oluşup ve vücudun kalsiyumu yeterli kullanamadığı içinse bunlar takviye ile düzene girebilir. Eğer D vitamini eksikliği o bezlerde ki başka bir rahatsızlıktan kaynaklanıyorsa da galiba ameliyat olacaksın. Kemik ölçümü ve böbrek fonksiyonların me durumda bu arads bakıldı mı? Boynundan ultrason vs ile bakıldı mı? Kolesterol daha çol karaciğerle alakalı. O da belki kullandığın ilaçların yan etkisi olabilir.

Sen beklersin de biz o kadar bekleyebilir miyiz bi sor ?
Haha yerim seni bal hemsehrim eşime de espri yapip duruyorum civcüv geliyo artik robot supurge alirsin diye aldircaz galiba du bakalim
Canim pek ihtimal vermiyorum ondan bekliyorum 2 güncük daha. Sonra bende şok olmaya baslicam
Ben de öyleyim millet uzulunce yemeden kesilir ben hunharca yiyorum
Ya da benim sayfaya gel,zorla sevdireyim
Denendi onaylandi sevdirir
Bas harfi ne kendime aci cektirmekten zevk aliyorum suan saka maka afiyet olsun ben dun pizza mizza yazdim buraya kufur gbi sen yine insafli kadjnmissin
Islak kek ahh ahh tatli abur cubur hamur isi severim yani kendimi tutmasam Allaha emanet.. ilk evlendigim zamanlar sunu da bunu da deniyim elim alissin diye diye aldim kilo biraz da.. misafir gelince yaparim su tarifi de deniyim derken
Ooo tukkan parliyo ellerine saglik enercim Nego Da üstüne cila gecmis is birakmamissiniz
Ben erken uyandim da benimki evde gelemedim bi

Ben her sabah cay demliyorum ama yarim cay bardagi icip gerisini esime birakiyorum pek cayci degilim

Maşallah benim enerjime . Tekrardan ne kadar şanslı olduğumu hissettirdin bana. Şansım buraya gelip sudem34 Sudemle tanışmakla başladı. Devamı ne de güzel geldi. Çok şükür. Benim baldan tatlı arkadaşlarım.

O nasıl ev toplamak arkadaş ya Dün ben o kadar yardırdım 1000i bile göremedim
Ev büyük galiba bir oraya bir buraya giderken oldu
Şimdi adım sayarın hafızasından eski adımlarımo atayım da iyice şok ol
Kim ev içinde akşama kadar 7 bin 9 bin adım atar
Kv min tabiriyle şakır şeremetmişim

Evet ilk yil oyle oluyo ay ewliligin ilk yilini hicbi seye degismem ya vallahi en guzel zamanlarmis bosver aldigin kilo olsun

Tüh ya silinmiş eskiler
Fotoğraf çekmiştim önceden,silinmediyse onu atayım

Aa ben bi kere evde 20leri zorlamış insanım Tabi özel çaba harcadım.
Hele birde yürümek için üstüne dışarı çıktıysam abartırda abartırım
Normalde evde günlük 4bini görürsem sevinçten sıyırırım galiba

Canım iki yıldır yüksek çıkıyor.Endokrine gitmem lazımdı,pandemi çıkınca kaldı.
Dolayısıyla hiç birine bakılmadı,yıllar önce troid yüksek çıkmıştı o zaman ultrasonla bakılmıştı,şimdi troid iyi.
Kolestrol parathotmondan sonra yüksek çıkmaya başladı,bir yerde Parathormon kaynaklı olabileceğini okumuştum da.
D vitamini ağır eksik çıkıyor bende hep,5-17 arası diyeyim. İşin tuhafı çocukların da öyle,eşimin de öyleydi onun ki takviye ile 50 ye yükseldi ama benim 17 ye çıktı anca.
Riski göze alıp gidicem ya da

Benim ki kafası ne zaman esse o saatte yer. Yağlı ballı kalori bombası ne varsa onu sever. Birde beni alet eder. Engel olmaya kalkarsam analık gibisin der
Tamam sen ne istersen ye ben artık yemeyeceğim dedim. Yalnızda içi gidiyor yerken. Birde bu standarttır, diyete girdiğim ilk gün gider nerede en sevdiğim şey var kolilerle alır o kadar. Sürekli ye, ye ya nolcak, gençken sağlıklıyken her şeyi ye. Yani hep böyle bir ye durumu. En son dedim artık bana bir daha ye dersen seni vururum dedim Beni yerken görsen bile yemee de dedim. Öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…