70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

olur onu da yüklerim:KK70::KK70:

beni bıldırcın sandı galiba robot enerjicim:KK70:
ben genelde sağlıklı dengeli beslenmeye çalışıyorum. işin ayarı iş yerinde her özel şeye tatlı dağıtan, ikramı seven arkadaşlar ve benle beraber sen de ye diye mizmizlik yapan kocam yüzünden kaçıyo:KK70::KK70:

yoksa bizim evde kızartma yapılmaz mesela:)
sebzeleri genelde buharda haslarim
zeytinyağli hep yaparım, hamur işi pek yapmam, tatlı da çok sık olmaz ve ağır tatlı olmaz.
baklagil, et, balık dengesini korumaya özen gösteririm. her sofrada protein, azcik karbonhidrat, sebze olması için hesap yaparım kafamda. pilav varsa patates olmaz mesela sofrada mecbur kalmadıkça.
Evet bıldırcın sanmış olabilir 😁
Biz çok programlı bir grubuz, burada program manyağı olmazsan iyi 😂

O eşlerden bizde de var ye ye diyen. Yine senin evdeki yeme şeklin çook iyiymiş. Tebrik ederim Bıldırcınım, beslenme şeklin çok iyi gerçekten 😍

11 Ocak Menüm
Sabah 08:00
1 sb kefir
5 badem + 3 keçiboynuzu

14:00
1 dilim ekmek
1 yk tahin-pekmez (canım çekti)

18:00
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

Su yaklaşık 3 lt, geçene kadar devam
5 kupa açık şekersiz çay
1 duble Türk Kahvesi sade

Spor: 2000 adım zor attım
30 dk kondisyon bisiklet
Hunharca ev temizliği 💪💪 bunu da yazın sporuma 😁

Evet bıldırcın sanmış olabilir 😁
Biz çok programlı bir grubuz, burada program manyağı olmazsan iyi 😂

O eşlerden bizde de var ye ye diyen. Yine senin evdeki yeme şeklin çook iyiymiş. Tebrik ederim Bıldırcınım, beslenme şeklin çok iyi gerçekten 😍

bide göbeğini eritmeye çalışıyo:KK70::KK70:
eğer ben bu kürde kilo verirsem kendisi de uygulayacak mis:KK70:

yine göbeği büyümüş dikkat etmeye başladı. bı taraftan da pasta yapalım diyo:KK70::KK70:

çok şükür yıllardır düzenimi sağlıklı kurdum artık bizim için normal oldu.
ama işte kilo alamıyorum diye takıntı yapıp sağlıksız şeylerle kilo almam kötü oldu:)

yeme bozukluğu çok zor geçen bişey demi:)

Prednol verdi canım, oğluma da kullandığımız için hızlı etki gösterdiğini deneyimlemistik. Ben bugün su bile icemiyordum, ilaçtan yarım saat sonra aşırı rahatladım, en azından yutkunabiliyorum artık.
Ohh çok şükür Boncuğum. Şuan bende rahatladım sen öyle deyince 😘

bide göbeğini eritmeye çalışıyo:KK70::KK70:
eğer ben bu kürde kilo verirsem kendisi de uygulayacak mis:KK70:

yine göbeği büyümüş dikkat etmeye başladı. bı taraftan da pasta yapalım diyo:KK70::KK70:

çok şükür yıllardır düzenimi sağlıklı kurdum artık bizim için normal oldu.
ama işte kilo alamıyorum diye takıntı yapıp sağlıksız şeylerle kilo almam kötü oldu:)

yeme bozukluğu çok zor geçen bişey demi:)
Valla çok iyi canım ya, benimki yürümez bile 😁😁😁

Yani alışkanlık oturtmak, vücudu adapte etmek lazım. Vücut çok acayip bir şey. Bugün erken yatarsan yarın o saatlerde uykun gelir. Çabuk adapte olur. Ama şeker bağımlılığı gibi bağımlılık yapan beslenme de 3 haftayı geçmek lazım, vücut ancak benimsiyor. Sağlıklı beslenmede de bu süreler lazım onda da sindirimin oturması için. Bilgim bu şekilde.

Günde iki tur şarj bile yetmiyor 😜

Canım baban için Allah merhametiyle muamelede bulunsun inşallah 🤲
2001 yılında ben de aynı duyguyu yaşadım.
20 yıl geçti ama hala aynı.

Diyet konusunda bilgili olman çok güzel 😍
Zaten disiplinli birisin.😍
Kısa sürede hedefe ulaşırsin 😍
Ama hedefe ulaşınca bizi birakip gitme 😍

Boyun kaç ?
54-58 kilo çok az geldi gözüme 🧐🧐

Canım sen güçlüsün her türlü üstesinden gelirsin balım 🍯🐝
Canım kortizon un ismi ne?
Dekort prednol filan mı?
Kortizon ile kısa sürede toplarsın.
24 saat için de en geç 36 saat içinde semptomlarıni azaltır.

Sonuçların temiz çıkacak inanıyorum 😍😍
Aminnn Bitanem benim, Mekanı cennet olsun inşaAllah 🙏

Çalışkan boğam 💕
Hemen de uygular 💕

Balım 🍯
1 e mı çeksek bende bilemedim:confused:
İki gün erken kalkmam gerekiyor.
Oğlan da 9.30 da kalkıyor.
Uyku planı yapalim .
Ama diziler 23.45 de bitiyor 2-3 haftadır dizi de izleyemiyorum gerçi ama.

Aile hekimi unvanı az çiçeğim 🌹
Estağfirullah 🌺 Çiçeğim🌺 iltifat ediyorsun, güzel bakışlı, güzel gönüllü Balım🍯

Ballarım bugünün sporları:

11.000 adım

1 mile Leslie

10 dakika bölgesel egzersiz ❤️
:KK9:
bı tane oğlum var üç yaşında😍😍
teşekkür ederim canım benim 😘
Allah bağışlasın:KK19:
sudem34 sudem34 Çiçeğim 🌹 neredesin?
Çiçeğim kitap aradım bulamadım 😁
Oğlanın arabada bagaj da mı bilemedim.
Perşembe bakıcım artık.
Bir de sebze hasladim.😜
Estağfirullah 🌺 Çiçeğim🌺 iltifat ediyorsun, güzel bakışlı, güzel gönüllü Balım🍯
Ne iltifatı yürüyen dr.yandex yok yok balım 🍯🐝
Sen bir kitap ben bir sahaf🤗
Sayfa sayfa çevir çevir oku Maşallah 🧿
İyi geceler ballarım, uykum geldi benim :uykucu:
Herkese Allah rahatlık versin . ❤️😘
:KK36:

Valla çok iyi canım ya, benimki yürümez bile 😁😁😁

Yani alışkanlık oturtmak, vücudu adapte etmek lazım. Vücut çok acayip bir şey. Bugün erken yatarsan yarın o saatlerde uykun gelir. Çabuk adapte olur. Ama şeker bağımlılığı gibi bağımlılık yapan beslenme de 3 haftayı geçmek lazım, vücut ancak benimsiyor. Sağlıklı beslenmede de bu süreler lazım onda da sindirimin oturması için. Bilgim bu şekilde.

benimki yürür, Spor yapar, vücut ağırlık çalışır, az yer... ama düzensiz işte benim gibi:KK70: iki hafta yapar iki ay yapmaz:KK70:
3 hafta ise kaldı iki hafta enerjicim:)

3 haftaysa kaldı geriye iki hafta ha gayret diyeyim kendime. şeker karbonhidrat bağımlılığı oluşmuştu cidden. şu an kontrol altına alındı.
bı gün sabah baklava yedim, öğlen yaş pasta, öğleden sonra sütlü tatlı. akşam eve gittim yemek yedim eşim tatlı yemiyorum diye trip atmıştı:KK70: artık geri çeviriyorum iş yerindeki ikramları da. bı başladı mi sonu gelmiyo:KK70:

Günümüz aydın olsun

günaydın 😍😍

benimki yürür, Spor yapar, vücut ağırlık çalışır, az yer... ama düzensiz işte benim gibi:KK70: iki hafta yapar iki ay yapmaz:KK70:
3 hafta ise kaldı iki hafta enerjicim:)

3 haftaysa kaldı geriye iki hafta ha gayret diyeyim kendime. şeker karbonhidrat bağımlılığı oluşmuştu cidden. şu an kontrol altına alındı.
bı gün sabah baklava yedim, öğlen yaş pasta, öğleden sonra sütlü tatlı. akşam eve gittim yemek yedim eşim tatlı yemiyorum diye trip atmıştı:KK70: artık geri çeviriyorum iş yerindeki ikramları da. bı başladı mi sonu gelmiyo:KK70:

günaydın 😍😍
Seninki ne şiş yansın ne kebap 😁
Benimki hep kebap hep kebap 😁😁

O kadar yapması, diyete yatkın olması da çok iyi Maliyecim 😍
3 hafta da uzun değil aslında.

Ha gayret canım az kalmış sen yaparsın. Bu tripleri de ben anlamıyorum valla. Bu sene bizim evde kaç tepsi baklava kadayıf şekerpare pişti hatırlamıyorum bile. Hem zorla yaptırır hemde ye diye ısrar eder. En son tehdit ettimde rahatladım biraz 😁

Seninki ne şiş yansın ne kebap 😁
Benimki hep kebap hep kebap 😁😁

O kadar yapması, diyete yatkın olması da çok iyi Maliyecim 😍
3 hafta da uzun değil aslında.

Ha gayret canım az kalmış sen yaparsın. Bu tripleri de ben anlamıyorum valla. Bu sene bizim evde kaç tepsi baklava kadayıf şekerpare pişti hatırlamıyorum bile. Hem zorla yaptırır hemde ye diye ısrar eder. En son tehdit ettimde rahatladım biraz 😁

eşim biz evlenmeden önce bı ara 100 ü görmüş :KK70::KK70: o yüzden de artık dikkat ediyo. eskiden 90 lari da görürdü. şimdi 86 yi geçsin hemen başlıyo dikkat etmeye. ama altına inip de üç kilo veremiyo:KK70::KK70:

ben akşam yemeğinden sonra bişey yemem genelde. çok nadirdir bişey yemem:) o yüzden de sinir oluyo bana. o istiyo ki tavuk gibi akşam yemeğinden sonra ne bulsak yiyelim:KK70::KK70: yalnız yemeyi de sevmez. söylene söylene yiyo.

neyle tehdit ettin adamı:KK70::KK70::KK70:

Günaydın.
733599d1667c6fdd2bc2af1d43271cb0.jpg

X