Yok canım ben almiyim, kör topal idare ediyorum. Senin orda görüp yine de yapmazsam strese girerim.Ya da benim sayfaya gel,zorla sevdireyim
İyi gecelerBenim uyku saatim yaklaşıyor.İyi geceler
kimin burçtaşııııyımmm bennnnÇalışkan boğam
Hemen de uygular
Balım
1 e mı çeksek bende bilemedim
İki gün erken kalkmam gerekiyor.
Oğlan da 9.30 da kalkıyor.
Uyku planı yapalim .
Ama diziler 23.45 de bitiyor 2-3 haftadır dizi de izleyemiyorum gerçi ama.
Aile hekimi unvanı az çiçeğim
Yok canım ben almiyim, kör topal idare ediyorum. Senin orda görüp yine de yapmazsam strese girerim.
Bas harfi neSoylemiyim bence bayagi caninin cekebilcegi bisey valla
Persembeye kadar beklicem songülüm
Günde iki tur şarj bile yetmiyorTamam canımBenimde hep şarjda bu ara
Canım baban için Allah merhametiyle muamelede bulunsun inşallahKızlar bu benim günlüğüm.Aktif kullanmıyorum,yıllar içinde neler yapmışım,ne kadar kilo alıp vermişim onu görmek için açmıştım.
7 yıl önce 67 kilo ile başlamışım.Öncesi (yani hamilelik öncesi) 54-58 arası bir hatundum2017 ye kadar lay lay lom diyet yaptım.Ta ki en yüksek kilom 80 i görene kadar antidepresan kurbanıydım,6 ay da 10 kilo ama böyle normal değil ödemli şiş şiş o halimi gören arkadaşlar olmuştu.
2017-2018 arası 22 kilo verip 58 e düşmüştüm. Sonra hop tekrar ilaca başladım, bu sefer üç ayda 10 kilo aldım.
67-72 arası gidip geldim uzun süre.Bu son üç ayda hem hastalık hem babamın kaybı,saçma sapan beslendim,hop 5 kilo dahabazı insanlar üzülünce kilo verir ya ben tam tersi alırım.
Çok uzun oldu,niye yazdım onu da hatırlamıyorum
Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm
18.04.2014: 69 ( üç sene önce ) 01.04.2016 :71.800 18.04.2016: 69.800 25.04.2016: 69 09.05.2016 : 68 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 Hamilelik Başlangıç: 69,3 12. hafta: 70,3 16. hafta: 71,3 20. hafta: 72,3 24. hafta: 74 28. hafta: 75,2 32. hafta: 77,8 36. hafta: 79 40. hafta: 82 ile tamamladım 12...www.kadinlarkulubu.com
Canım sen güçlüsün her türlü üstesinden gelirsin balımAfiyet olsun canım çok hafif olmuş menün, suyun da güzel ama toplam kalori az gibi geldi.
İnşallah canım dediğin gibi 100 Gr bile yeter.
Evet canım lahanagiller yok, yer fıstığı da iyi değilmiş, turşu yasak dedi. Balı kaymakla yediğim için kaçamak saydım balım
Balım kortizon 16 mg yazıyor, günde iki defa.
Antibiyotik 200 mg günde iki defa. Etkin maddesi sefpodoksim proksetil.
Doktor da tuzlu yiyecekleri yemeyeceksin dedi, özellikle turşu olmayacakmış. Muz ve peyniri severim, biraz da yoğurdu her gün yemeye çalışırım.
Çok sağol balım açıklamalar için, ben tabiki derinlemesine anlamıyorum ama neye dikkat etmem gerektiğini en azından daha iyi biliyorum artık.
Aaaa daha karpuzBenim uyku saatim yaklaşıyor.İyi geceler
Hamarat günüm oldu bugünO zaman hiç şansım yok canım
Afiyet olsun canım,ne güzel her şeyden ölçülü bir şekilde yemişsin, tam bir idolsün
Tahmin edebiliyorum canım yoğunluğu ama çok merak ettim hiç görmeyince.
İyiki de yazdın canım, paylaşmak iyidir. Çok fazla al ver derken insan yoruluyor motivasyonu düşüyor. Zor dönemler de atlattın ama şimdi tekrar başlama zamanı. İnşallah yine çok geçmeden güzel kilolar göreceksin.
Ha haYa da benim sayfaya gel,zorla sevdireyim
Ha haYok canım ben almiyim, kör topal idare ediyorum. Senin orda görüp yine de yapmazsam strese girerim.
İyi geceler
kimin burçtaşııııyımmm bennnn
Allah mekanini cennet etsin basiniz sagolsun. normal yani insan hayati bir degil maalesef dogumlar vefatlar derken duygusal durumumuza gore her sey degisiyoe gercwkten ikiside insan hayatinda buyuk olaylar.Kızlar bu benim günlüğüm.Aktif kullanmıyorum,yıllar içinde neler yapmışım,ne kadar kilo alıp vermişim onu görmek için açmıştım.
7 yıl önce 67 kilo ile başlamışım.Öncesi (yani hamilelik öncesi) 54-58 arası bir hatundum2017 ye kadar lay lay lom diyet yaptım.Ta ki en yüksek kilom 80 i görene kadar antidepresan kurbanıydım,6 ay da 10 kilo ama böyle normal değil ödemli şiş şiş o halimi gören arkadaşlar olmuştu.
2017-2018 arası 22 kilo verip 58 e düşmüştüm. Sonra hop tekrar ilaca başladım, bu sefer üç ayda 10 kilo aldım.
67-72 arası gidip geldim uzun süre.Bu son üç ayda hem hastalık hem babamın kaybı,saçma sapan beslendim,hop 5 kilo dahabazı insanlar üzülünce kilo verir ya ben tam tersi alırım.
18.04.2014: 69 ( üç sene önce ) 01.04.2016 :71.800 18.04.2016: 69.800 25.04.2016: 69 09.05.2016 : 68 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 🔸 Hamilelik Başlangıç: 69,3 12. hafta: 70,3 16. hafta: 71,3 20. hafta: 72,3 24. hafta: 74 28. hafta: 75,2 32. hafta: 77,8 36. hafta: 79 40. hafta: 82 ile tamamladım 12...www.kadinlarkulubu.com
Prednol verdi canım, oğluma da kullandığımız için hızlı etki gösterdiğini deneyimlemistik. Ben bugün su bile icemiyordum, ilaçtan yarım saat sonra aşırı rahatladım, en azından yutkunabiliyorum artık.Günde iki tur şarj bile yetmiyor
Canım baban için Allah merhametiyle muamelede bulunsun inşallah
2001 yılında ben de aynı duyguyu yaşadım.
20 yıl geçti ama hala aynı.
Diyet konusunda bilgili olman çok güzel
Zaten disiplinli birisin.
Kısa sürede hedefe ulaşırsin
Ama hedefe ulaşınca bizi birakip gitme
Boyun kaç ?
54-58 kilo çok az geldi gözüme
Canım sen güçlüsün her türlü üstesinden gelirsin balım
Canım kortizon un ismi ne?
Dekort prednol filan mı?
Kortizon ile kısa sürede toplarsın.
24 saat için de en geç 36 saat içinde semptomlarıni azaltır.
Sonuçların temiz çıkacak inanıyorum
O çok etkiliPrednol verdi canım, oğluma da kullandığımız için hızlı etki gösterdiğini deneyimlemistik. Ben bugün su bile icemiyordum, ilaçtan yarım saat sonra aşırı rahatladım, en azından yutkunabiliyorum artık.
Yat dinlenKizlar ben de yatıyorum artık, sabah aşırı erken kalkmıştım, yarın da okula gitmem gerekiyor. Hepiniz öpüyorum iyi geceler diliyorum
Prednol dur herhalde. 16 sabah 16 akşam mı yoksa yarım yarım mı alacaksın kortizonAfiyet olsun canım çok hafif olmuş menün, suyun da güzel ama toplam kalori az gibi geldi.
İnşallah canım dediğin gibi 100 Gr bile yeter.
Evet canım lahanagiller yok, yer fıstığı da iyi değilmiş, turşu yasak dedi. Balı kaymakla yediğim için kaçamak saydım balım
Balım kortizon 16 mg yazıyor, günde iki defa.
Antibiyotik 200 mg günde iki defa. Etkin maddesi sefpodoksim proksetil.
Doktor da tuzlu yiyecekleri yemeyeceksin dedi, özellikle turşu olmayacakmış. Muz ve peyniri severim, biraz da yoğurdu her gün yemeye çalışırım.
Çok sağol balım açıklamalar için, ben tabiki derinlemesine anlamıyorum ama neye dikkat etmem gerektiğini en azından daha iyi biliyorum artık.
Başın sağolsun canım, Rabbim rahmet eylersin . Sizlere sabırlar versin.Kızlar bu benim günlüğüm.Aktif kullanmıyorum,yıllar içinde neler yapmışım,ne kadar kilo alıp vermişim onu görmek için açmıştım.
Günde iki tur şarj bile yetmiyor
Canım baban için Allah merhametiyle muamelede bulunsun inşallah
2001 yılında ben de aynı duyguyu yaşadım.
20 yıl geçti ama hala aynı.
Diyet konusunda bilgili olman çok güzel
Zaten disiplinli birisin.
Kısa sürede hedefe ulaşırsin
Ama hedefe ulaşınca bizi birakip gitme
Boyun kaç ?
54-58 kilo çok az geldi gözüme
Canım sen güçlüsün her türlü üstesinden gelirsin balım
Canım kortizon un ismi ne?
Dekort prednol filan mı?
Kortizon ile kısa sürede toplarsın.
24 saat için de en geç 36 saat içinde semptomlarıni azaltır.
Sonuçların temiz çıkacak inanıyorum
Rica ederim canım. 1600 az çıkmış ya. Demek ki hareketli seçsen daha yüksek çıkacak. Bizim kızlar fit365 mi ne bir program kullanıyor. Fırsat bulsam bende yüklenecektim. Yedikçe ekliyorsun o hesaplıyorbenim gözümden kaçmış bu muhteşem mesajın
hiç üşenmezsen harika yazmışsın canımbaya aydınlatıcı bilgiler oldu benim için ama oturup tek tek hesaplayamam sanırım. o robotta hesaplamistim dün 1.600 gibi bişey çıkmıştı günlük kalori miktarı. tabi ben hareketsizi seçtim.
iş yerinde bı şef var bı gün bana şamdan hanım kaç adım atiyosun günde dedi. bilmiyorum şefim 5 bin falandir dedim. bana ben günde 10.000 adım atarım fiks. sen benden daha fazla atiyosun demişti
usenmem, bikmam sürekli kalkar giderim işimin peşinde koşarım.
hesap işleri güzel de ben kendim düzenli olarak hiç bişey yapamamo yüzden seni kalorini hesaplarım istersen ama kendiminkini hesaplayamam
Rica ederim canım. 1600 az çıkmış ya. Demek ki hareketli seçsen daha yüksek çıkacak. Bizim kızlar fit365 mi ne bir program kullanıyor. Fırsat bulsam bende yüklenecektim. Yedikçe ekliyorsun o hesaplıyorOnu da tavsiye edebilirim. Leylam sürekli öyle bir program kullanıyor. Titiz hesapçıdır o da
Ooo sistemin çok iyiolur onu da yüklerim
beni bıldırcın sandı galiba robot enerjicim
ben genelde sağlıklı dengeli beslenmeye çalışıyorum. işin ayarı iş yerinde her özel şeye tatlı dağıtan, ikramı seven arkadaşlar ve benle beraber sen de ye diye mizmizlik yapan kocam yüzünden kaçıyo
yoksa bizim evde kızartma yapılmaz mesela:)
sebzeleri genelde buharda haslarim
zeytinyağli hep yaparım, hamur işi pek yapmam, tatlı da çok sık olmaz ve ağır tatlı olmaz.
baklagil, et, balık dengesini korumaya özen gösteririm. her sofrada protein, azcik karbonhidrat, sebze olması için hesap yaparım kafamda. pilav varsa patates olmaz mesela sofrada mecbur kalmadıkça.