70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aa ben bi kere evde 20leri zorlamış insanım 😂 Tabi özel çaba harcadım.
Hele birde yürümek için üstüne dışarı çıktıysam abartırda abartırım :KK70: :KK70:
Normalde evde günlük 4bini görürsem sevinçten sıyırırım galiba 😁😁😁
Mesela 7 bin iş güç yaparken atıyorum.Üstüne 30 dakika leslie ile 10 bin oluyor gibi gibi😄
Hızlo yürür hareket ederim,koridorda önümde eşim yürüse sollar geçerim🤣🤣

Canım iki yıldır yüksek çıkıyor.Endokrine gitmem lazımdı,pandemi çıkınca kaldı.
Dolayısıyla hiç birine bakılmadı,yıllar önce troid yüksek çıkmıştı o zaman ultrasonla bakılmıştı,şimdi troid iyi.
Kolestrol parathotmondan sonra yüksek çıkmaya başladı,bir yerde Parathormon kaynaklı olabileceğini okumuştum da.
D vitamini ağır eksik çıkıyor bende hep,5-17 arası diyeyim. İşin tuhafı çocukların da öyle,eşimin de öyleydi onun ki takviye ile 50 ye yükseldi ama benim 17 ye çıktı anca.
Riski göze alıp gidicem ya da
Canım endokrinolojiye mutlaka gitmen lazım. Yani çocukları anladım da eşinin niye düşmüş. Belki yanlış beslenmeye bile dayanır ucu. Hadi eşin denk geldi diyelim. Şimdi çok insanda düşüklük var. Belki genetikse çocukların da ondan mı düşük diye düşünüyorum. Senin bunu mutlaka çözmen lazım çünkü kalsiyum falan yükselmişse serumda bu önce böbrek sonra kemiklerine zarar verir. Kolesterolü bilemiyorum canım bilgilerimle alakasını kuramadım. Veya unuttuğum şeyler var.
Şimdi senin vitamin eksikliklerine mutlaka bakacaklar, onlarda yükseltiyor. Fosfor, Potasyum, Kalsiyum, D vitamini vs. Kemik ölçümü, böbrek fonksiyonu ve paratiroit Ultrason. Bu arada sindiriminin bozuk olduğunu, yeterince güneş göremediğini de doktora belirt. Sindirimde o vitaminlerin emilimi için önemli. Hepsi birbirine bağlı. İhmal etme canım 😘

Canım endokrinolojiye mutlaka gitmen lazım. Yani çocukları anladım da eşinin niye düşmüş. Belki yanlış beslenmeye bile dayanır ucu. Hadi eşin denk geldi diyelim. Şimdi çok insanda düşüklük var. Belki genetikse çocukların da ondan mı düşük diye düşünüyorum. Senin bunu mutlaka çözmen lazım çünkü kalsiyum falan yükselmişse serumda bu önce böbrek sonra kemiklerine zarar verir. Kolesterolü bilemiyorum canım bilgilerimle alakasını kuramadım. Veya unuttuğum şeyler var.
Şimdi senin vitamin eksikliklerine mutlaka bakacaklar, onlarda yükseltiyor. Fosfor, Potasyum, Kalsiyum, D vitamini vs. Kemik ölçümü, böbrek fonksiyonu ve paratiroit Ultrason. Bu arada sindiriminin bozuk olduğunu, yeterince güneş göremediğini de doktora belirt. Sindirimde o vitaminlerin emilimi için önemli. Hepsi birbirine bağlı. İhmal etme canım 😘
Çocuklarıda da olunca bende genetik mi diye düşündüm,ondan yazdım canım.
Eşimle konuşayım da randevu alayım,bu ara işleri yoğunlaştı,izin alacağı güne denk getireyim.Sağol canım😘

Mesela 7 bin iş güç yaparken atıyorum.Üstüne 30 dakika leslie ile 10 bin oluyor gibi gibi😄
Hızlo yürür hareket ederim,koridorda önümde eşim yürüse sollar geçerim🤣🤣
Çok iyi ya :KK70: :KK70:
Demek 7 bin iş yaparken ha. Sen iş yapıyorsan ben ne yapıyorum dedim şuan :KK70:

Valla ben o performansı sergilemek için odanın kapılarını bir o uçtan, bir bu uçtan açıyorum. Salonda koltukları ortaya topluyorum. Etrafından dönüp öteki odaya yürüyorum. 8 çiziyorum sanki evde 😂😂

Çocuklarıda da olunca bende genetik mi diye düşündüm,ondan yazdım canım.
Eşimle konuşayım da randevu alayım,bu ara işleri yoğunlaştı,izin alacağı güne denk getireyim.Sağol canım😘
İnşaallah yanlış beslenmedendir de canım kolayca çözersin. Rica ederim. Gidersen durumunu bildir olur mu merak ederim 😘

Çok iyi ya :KK70: :KK70:
Demek 7 bin iş yaparken ha. Sen iş yapıyorsan ben ne yapıyorum dedim şuan :KK70:

Valla ben o performansı sergilemek için odanın kapılarını bir o uçtan, bir bu uçtan açıyorum. Salonda koltukları ortaya topluyorum. Etrafından dönüp öteki odaya yürüyorum. 8 çiziyorum sanki evde 😂😂
Bende iki de erkek çocuk var ama lütfen🤣 o kadar fark olması normal.Ev de 150 metrekare falan
İnşaallah yanlış beslenmedendir de canım kolayca çözersin. Rica ederim. Gidersen durumunu bildir olur mu merak ederim 😘
Yazarım canım😘

Maşallah benim enerjime . Tekrardan ne kadar şanslı olduğumu hissettirdin bana. ❤️ Şansım buraya gelip sudem34 sudem34 Sudemle tanışmakla başladı. Devamı ne de güzel geldi. Çok şükür. Benim baldan tatlı arkadaşlarım. ❤️
Güzel Aslım benim çok teşekkür ederim 😘 Sizin gibi arkadaşlarım olduğu için o kadar şanslıyım ki❤ Birde bunlar az çok bilgim olan konular. Sizin alanınıza girsek neler neler yazarsınız, ağzım açık sizi okurum çünkü bende onlardan pek anlamam 😍 Sudem ise Çiçeğim benim 🌺

Güzel Aslım benim çok teşekkür ederim 😘 Sizin gibi arkadaşlarım olduğu için o kadar şanslıyım ki❤ Birde bunlar az çok bilgim olan konular. Sizin alanınıza girsek neler neler yazarsınız, ağzım açık sizi okurum çünkü bende onlardan pek anlamam 😍 Sudem ise Çiçeğim benim 🌺
Çiçeğinin suya ihtiyacı var bal köpüğüm 🍯

Prednol dur herhalde. 16 sabah 16 akşam mı yoksa yarım yarım mı alacaksın kortizon 😨
Birde ne kadar kullanacaksın cumartesiye kadar mı?

Cildine besleyici kremler sür. Biraz incelebilir. Kalsiyumu da ihmal etme kemiklerden biraz kalsiyum atacaktır. İyi ki sürekli kullanmayacaksın öyle görünüyor. Kortizon bitince biraz limona ağırlık vermen gerekecek.

O antibiyotik de biraz tuz içeriyor ama çok etkilidir.
Evet canım prednol, 16+16 şeklinde kullanıyorum canım. Pazartesi de dahil bir hafta kullanacağım, sonra dozu azaltacakmış. Her gün yoğurda ağırlık vereyim öyleyse. Limonu severim, ilaçlar bitince bolca kullanırım.
ilaçlar bence de çok etkili, geceyi çok rahat geçirdim canım, bu sabah da iyi uyandım çok şükür. Kulağımın ağrısı durdu bile. Oraya kadar vuruyordu ağrı.

Kızlar bu benim günlüğüm.Aktif kullanmıyorum,yıllar içinde neler yapmışım,ne kadar kilo alıp vermişim onu görmek için açmıştım.
7 yıl önce 67 kilo ile başlamışım.Öncesi (yani hamilelik öncesi) 54-58 arası bir hatundum🤣 2017 ye kadar lay lay lom diyet yaptım.Ta ki en yüksek kilom 80 i görene kadar 😑 antidepresan kurbanıydım,6 ay da 10 kilo ama böyle normal değil ödemli şiş şiş:KK43: o halimi gören arkadaşlar olmuştu.
2017-2018 arası 22 kilo verip 58 e düşmüştüm. Sonra hop tekrar ilaca başladım, bu sefer üç ayda 10 kilo aldım.
67-72 arası gidip geldim uzun süre.Bu son üç ayda hem hastalık hem babamın kaybı,saçma sapan beslendim,hop 5 kilo daha:KK43: bazı insanlar üzülünce kilo verir ya ben tam tersi alırım.
Çok uzun oldu,niye yazdım onu da hatırlamıyorum🤣🤣
Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun 💐
Çalışkan boğam 💕
Hemen de uygular 💕

Balım 🍯
1 e mı çeksek bende bilemedim:confused:
İki gün erken kalkmam gerekiyor.
Oğlan da 9.30 da kalkıyor.
Uyku planı yapalim .
Ama diziler 23.45 de bitiyor 2-3 haftadır dizi de izleyemiyorum gerçi ama.

Aile hekimi unvanı az çiçeğim 🌹
En iyisi serbest takılalım birbirimize rastlamayız diye korktum 😘
benim gözümden kaçmış bu muhteşem mesajın🙈

hiç üşenmezsen harika yazmışsın canım 😍😍 baya aydınlatıcı bilgiler oldu benim için 😍 ama oturup tek tek hesaplayamam sanırım. o robotta hesaplamistim dün 1.600 gibi bişey çıkmıştı günlük kalori miktarı. tabi ben hareketsizi seçtim.

iş yerinde bı şef var bı gün bana şamdan hanım kaç adım atiyosun günde dedi. bilmiyorum şefim 5 bin falandir dedim. bana ben günde 10.000 adım atarım fiks. sen benden daha fazla atiyosun demişti 😬
usenmem, bikmam sürekli kalkar giderim işimin peşinde koşarım.

hesap işleri güzel de ben kendim düzenli olarak hiç bişey yapamam:KK70: o yüzden seni kalorini hesaplarım istersen ama kendiminkini hesaplayamam:KK70:
Terzi kendi söküğünü dikemez 😂😂😂 uygun bir program iyi olur canım 😘
Prednol verdi canım, oğluma da kullandığımız için hızlı etki gösterdiğini deneyimlemistik. Ben bugün su bile icemiyordum, ilaçtan yarım saat sonra aşırı rahatladım, en azından yutkunabiliyorum artık.
Çok sevindim Songül balım ❤️ Çok çabuk iyi olacaksın 😍😍😍
Felicio Felicio balım 🍯🐝
Senin alerjin nasıl oldu.
Rahatladın mı iyice:KK19:

Balım bir de ne diycem .
Sen artık ideal kilondasin ya.
Sporun da hep muazzamdi zaten
Acaba yağları kas a mı çevirdin?:confused:
Yakacak yağ kalmadı ise bünyeyi zorlama balım 🍯🐝
Korumada zaten 100 gram yine gider .

Sana daha önce söylemiştim ya doğurganlık için yüzde 10 yağ ihtiyacı var diye.

İyi ki benim balimsin:KK60:

Yag kas oranını telefon programı değil de daha profesyonel bir ölçüm ile netleştir istersen 😍😍
ideal kilomdayım ondan veremiyorum balım çocuk için önce sevgili sonra eş adayı sonra evlilik falan çok uzun o işler 😎

Leyla'm 6 kişi detoks yaptınız 7-9 gün sonuçlari Şamdan paylaşınca çarşamba mı yayınlayacak sin?
Canım ben Songül Aslım yaptı diğer menüler esnek oldu olmadı yani 😂bir de Şam’dan benim dışımda 3 kişi en çok Aslı Songül ve Şamdan vermiş olacak ben sonuncuyum
Hep bir arada yapalım bir dahaki menüyü böylelikle listeyi yapabiliriz diye düşünüyorum ama isterseniz Şam’dan açıklayınca yapalım sonuç kutlama 😘
Fit365 ıoslar için sanırım,benim telefona çıkmıyor.
Felicio Felicio ?
Aynen İOS Fatsecret varsa o da güzel canım
Maşallah benim enerjime . Tekrardan ne kadar şanslı olduğumu hissettirdin bana. ❤️ Şansım buraya gelip sudem34 sudem34 Sudemle tanışmakla başladı. Devamı ne de güzel geldi. Çok şükür. Benim baldan tatlı arkadaşlarım. ❤️
Ben de çok şanslıyım hepiniz birbirinden güzel yetenekli ve tatlı insanlarsınız Aslım ❤️❤️❤️

Evin büyük olduğunu anladım zaten 😂
Allah bağışlasın çocuklarını canım 💕
Amin sağol canım❤
Daha büyük de gözüm,dubleks istiyorum😅 dubleks evde büyüdüm,çok seviyorum merdiven inip çıkmayı.Bakma tombikliğime,beni ilaçlar mahvetti🤣
Zamanında annemin her gün bir kase tahin pekmez yedirmesi sonucu 45 kilodan 55 e çıkmış insanım,ah anne ah içimdeki kilo alma canavarını uyandırdı🤣
52 kilo ile evlenmişdim bir vakitler :confused:
4100 adım oldu bu arada:KK53:

O çok etkili 😍
Benimkine de 3 tane bile kullandığımız oldu.
Trakeit
Larenjit
Çok geçirdi .
Evet canım çok etkili, oğlumun ataklarında 40 mg iğnesini kullanıyoruz. Hemen toparlanıyor.
Yat dinlen 💕
İlaç rahatlatır yarına toparlarsin balım 🍯🐝
Çok şükür daha iyiyim canım.
Rica ederim canım. 1600 az çıkmış ya. Demek ki hareketli seçsen daha yüksek çıkacak. Bizim kızlar fit365 mi ne bir program kullanıyor. Fırsat bulsam bende yüklenecektim. Yedikçe ekliyorsun o hesaplıyor 😁 Onu da tavsiye edebilirim. Leylam sürekli öyle bir program kullanıyor. Titiz hesapçıdır o da 😍
Ben de yükledim bu programı aama benden direkt mail ve şifre istedi. yeni üyelik falan yapmıyor. ben de şifre hatırlamıyorum, daha önce bu programı kullandım mı onu bile hatırlamıyorum.

Evet canım prednol, 16+16 şeklinde kullanıyorum canım. Pazartesi de dahil bir hafta kullanacağım, sonra dozu azaltacakmış. Her gün yoğurda ağırlık vereyim öyleyse. Limonu severim, ilaçlar bitince bolca kullanırım.
ilaçlar bence de çok etkili, geceyi çok rahat geçirdim canım, bu sabah da iyi uyandım çok şükür. Kulağımın ağrısı durdu bile. Oraya kadar vuruyordu ağrı.
O da kortizonun güzelliği Boncuğum. Antibiyotik daha ancak etki etmeye başlar.
Çok sevindim rahatlamana ohh bee 😍😍😍 Biraz bağırsak sorunu olabilir ama yapacak bir şey yok artık. Sen iyi ol da o da toparlanır.

Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun 💐

En iyisi serbest takılalım birbirimize rastlamayız diye korktum 😘

Terzi kendi söküğünü dikemez 😂😂😂 uygun bir program iyi olur canım 😘

Çok sevindim Songül balım ❤️ Çok çabuk iyi olacaksın 😍😍😍

ideal kilomdayım ondan veremiyorum balım çocuk için önce sevgili sonra eş adayı sonra evlilik falan çok uzun o işler 😎

Canım ben Songül Aslım yaptı diğer menüler esnek oldu olmadı yani 😂bir de Şam’dan benim dışımda 3 kişi en çok Aslı Songül ve Şamdan vermiş olacak ben sonuncuyum
Hep bir arada yapalım bir dahaki menüyü böylelikle listeyi yapabiliriz diye düşünüyorum ama isterseniz Şam’dan açıklayınca yapalım sonuç kutlama 😘

Aynen İOS Fatsecret varsa o da güzel canım

Ben de çok şanslıyım hepiniz birbirinden güzel yetenekli ve tatlı insanlarsınız Aslım ❤️❤️❤️
Fatsecret da kullanıyordum yeni sildim,fitwel yükledim canım.Fatsecret da su hatırlatıcısı ücretliydi

Fatsecret da kullanıyordum yeni sildim,fitwel yükledim canım.Fatsecret da su hatırlatıcısı ücretliydi
Hayırlı olsun canım insanın kendini sınırlandırmasında çok mükemmel fayda sağlıyor ❤️ Ben önce yazıp sonra yiyorum sonra yazınca bakıyorum hep aşmış oluyorum 😘

X