70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bende şifreleri hep unutuyorum önemsiz parolaları kaydediyorum iyi oluyor hatırlamak zorunda kalmıyorum Songül’üm

Tahin pekmezi de çook severim yaa, çok faydalı ama çok kalorili offf be

Evi de senin gibi büyük severim,bir de bahçesi olursa ohh, bakalım Allah bizede nasip edecek mi? Hayırlısı olsun.

Canım 45 kilo da az değil mi ya? Ben 159 cm. İdeal kilom 47 gibi ama 49da acayip göbeğim çöküyor içine. Kemikler mi kalın anlamadım pek kalın da değilim ama. Sen ince yapılı mısın ki?

Şimdi gidecem (afedersiniz) adımda seninle sidik yarıştıracam Ya herro ya merro bakalım ne olacak

Afiyet olsun canım, çok hafif bir menü olmuş.
Neyse ki benim eşim ye diye tutturmuyor ama o da önümde çayın yanında bir sürü şey yer.
Bu güzel çiçeklere bayılıyoruum canım.
Allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun babanın
Boyum uzun değil 1.60 ama fotoğrafımı gören daha uzunsun diyor,niye bilmem52 bile olsam az değil ideal de,onu olmam yıllar alabilir
Ben de seni daha uzun hatırlıyordum.
Heyyy maşallah canım, ne güzel bilgiler veriyorsun bize. Neden sektör değiştirdiğini merak ettim, çok da bilgilisin. Çalışma şartları mı zordu.

O da kortizonun güzelliği Boncuğum. Antibiyotik daha ancak etki etmeye başlar.
Çok sevindim rahatlamana ohh bee Biraz bağırsak sorunu olabilir ama yapacak bir şey yok artık. Sen iyi ol da o da toparlanır.
Haklısın canım toparlanır, cumartesi güzel sonuç alayım da diğerlerini de yoluna sokarız.
Bende şifreleri hep unutuyorum önemsiz parolaları kaydediyorum iyi oluyor hatırlamak zorunda kalmıyorum Songül’üm
Mailimi karıştırcam şimdi canım, belki zamanında oraya şifre falan gelmiştir :))

Bir kere banda hemen pes etmişsin
Benim mazim karanlık bu durulmuş halim,en sakin halim
Söz veremem ban konusunda
Hadi ya
10 yıllık üyeyim güya
Bu sene keşfettim bdv yı.
Bakip çıkmak kolayima geliyor
Kavga gürültü ye gelemem
Nabzim yükselir,kalbim çarpar
Sakın hayat bana göre

Buyrun benim

Şakir semeret ilk defa duydum
Benim kv öyleleri ne şip der
Şimdi adım sayarın hafızasından eski adımlarımo atayım da iyice şok ol
Kim ev içinde akşama kadar 7 bin 9 bin adım atar
Kv min tabiriyle şakır şeremetmişim

Bu benim üzüldüğüm bir mesele Boncuğum. Sağlığı annem çok istediği için okudum, birde hep hastaydım ya çocukken ondan ısrar etti. Sonra doktorluğu düşündüm. O zamanlar katsayı farkı vardı.Birde hastane işlerinden sıkıldım. İnsanların her halini görüyorsun. Birde hemşireyken çok göze batıyordum, benimle uğraşan çok oldu, çok yoruldum. Hele bir başhemşire vardı o kadar uğraştı ki benimle. Bir gün çok büyük tartıştık. Formayı çıkarıp masasına attım işi de bıraktım, sektörü de.

Aslında ben hep güzel sanatlarla ilgiliydim. Bazı şansızlıklardan giremedim, oysa puanlarım çok yüksekti, birde bazı şeylerden kırıldım insanlara, sistemin adaletsizliğine diyeyim. Sonra yavaşça inşaat ve ticari hayata kaydım Boncuğum. Ya ticaret ya siyaset diye düşüncelerim var. Hayırlısı olsun bakalım.

Bende iki de erkek çocuk var ama lütfen o kadar fark olması normal.Ev de 150 metrekare falan

Yazarım canım
Yaşları kaç nego?
Hap formu sanırım seninki.
Beraber yaparız inşallah
Ben 7 ay diyet yapınca bır es verdim sanki
Bir süre korumada kalayım.
Tamam canım zaten 1-2 kilo arası verdiniz.
Yapmasan da olur.
Anammmm elim ayağıma dolaştı,
Ne yapsam ne etsem☁
Sev beni
Aboo 52 de ne bileyim
Çıtir mı çıtır
Ben hiç o hallerimi bilmem 67 altına hiç indim mı aceba
Ama şu an bekarlık kilomdayim ama
Canım biz 20 mg kullanıyorduk sanki.
Hatta içilen formu idi vurdurmak yerine icirirdik.

Seni çook seviyorum zaten
Söyle bakayım serenad mı istiyorsun

Mutlu olacağın sektör olsun balım

Hayallerimizden uzak kalmak çok üzücü. Çalışırken de bazı insanların egolarıyla uğraşılmıyor malesef. İnşallah bundan sonraki süreçte hayalin gerçekleşir canım, özellikle ticaretle ilgili olanı geçenlerde anlatmıştın çok hoşuma gitti, olması için dua edeceğim sana balım.

Benimki hap canım şu an. Oğlumun iğnesi de içirilen cinsten, ilk 20 mg ile başladık o zamanlar 3 yaşındaydı, kilosu artınca doz yükseltildi. Evde sürekli bulunur, ihtiyaç halinde hemen içiriyoruz, zehir gibi acı, çocuklar iyi dayanıyor.

Hayırlı olsun canım insanın kendini sınırlandırmasında çok mükemmel fayda sağlıyor Ben önce yazıp sonra yiyorum sonra yazınca bakıyorum hep aşmış oluyorum
Senin yöntem de güzelmiş
Bahçeli ev çok istiyorum da zor,bahçeli dubleks baba evi.
45 azdı tabi canım ama 50 iyiydi ya yok kemiklerim ince değil,normal.52 halimi atıcam civcive söylesin size
Çok da şey etme ya,abartmaya lüzum yok 5 bin adım yeter
Her sabah çiçeğiniz benden
Hadi ya
10 yıllık üyeyim güya
Bu sene keşfettim bdv yı.
Bakip çıkmak kolayima geliyor
Kavga gürültü ye gelemem
Nabzim yükselir,kalbim çarpar
Sakın hayat bana göre
Dişe diş kana kan bende sakinliğimi bozanın,sakinliğini bozarım diyelim
Buyrun benim

Şakir semeret ilk defa duydum
Benim kv öyleleri ne şip der
Her yöre de farklı demek ki,bende şipi yeni duydum
10 ve 6 yaşındalar.Büyük evde kilo aldı epey,dr liste verdi

Aynen öyle canım, onun için bu ileri gitsin kapasite var demiyor, bizi geçemesin, iyi olamasın diyor. Neyse... Çok teşekkür ederim Boncuğum. Bakalım zaman ne getirecek.

Allah bağışlasın .
İkisi de elden çıkmış.
Gerçi küçük daha okuma yazma işleri var ama olsun güzel telaşlar
4 yaşından sonra rahatlıyor insan.

Allah bağışlasın .
İkisi de elden çıkmış.
Gerçi küçük daha okuma yazma işleri var ama olsun güzel telaşlar
4 yaşından sonra rahatlıyor insan.
Amin,sağol.Senin bir taneydi yanlış bilmiyorsam,seninkini de Allah bağışlasın
Eylül de birinci sınıf maratonu yeniden,ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…