Bende şifreleri hep unutuyorum önemsiz parolaları kaydediyorum iyi oluyor hatırlamak zorunda kalmıyorum Songül’ümEvet canım çok etkili, oğlumun ataklarında 40 mg iğnesini kullanıyoruz. Hemen toparlanıyor.
Çok şükür daha iyiyim canım.
Ben de yükledim bu programı aama benden direkt mail ve şifre istedi. yeni üyelik falan yapmıyor. ben de şifre hatırlamıyorum, daha önce bu programı kullandım mı onu bile hatırlamıyorum.
Tahin pekmezi de çook severim yaa, çok faydalı ama çok kalorili offf beAmin sağol canım❤
Daha büyük de gözüm,dubleks istiyorumdubleks evde büyüdüm,çok seviyorum merdiven inip çıkmayı.Bakma tombikliğime,beni ilaçlar mahvetti
Zamanında annemin her gün bir kase tahin pekmez yedirmesi sonucu 45 kilodan 55 e çıkmış insanım,ah anne ah içimdeki kilo alma canavarını uyandırdı
52 kilo ile evlenmişdim bir vakitler
4100 adım oldu bu arada
Afiyet olsun canım, çok hafif bir menü olmuş.11 Ocak Menüm
Sabah 08:00
1 sb kefir
5 badem + 3 keçiboynuzu
14:00
1 dilim ekmek
1 yk tahin-pekmez (canım çekti)
18:00
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Su yaklaşık 3 lt, geçene kadar devam
5 kupa açık şekersiz çay
1 duble Türk Kahvesi sade
Spor: 2000 adım zor attım
30 dk kondisyon bisiklet
Hunharca ev temizliğibunu da yazın sporuma
Neyse ki benim eşim ye diye tutturmuyor ama o da önümde çayın yanında bir sürü şey yer.eşim biz evlenmeden önce bı ara 100 ü görmüşo yüzden de artık dikkat ediyo. eskiden 90 lari da görürdü. şimdi 86 yi geçsin hemen başlıyo dikkat etmeye. ama altına inip de üç kilo veremiyo
ben akşam yemeğinden sonra bişey yemem genelde. çok nadirdir bişey yemem:) o yüzden de sinir oluyo bana. o istiyo ki tavuk gibi akşam yemeğinden sonra ne bulsak yiyelimyalnız yemeyi de sevmez. söylene söylene yiyo.
neyle tehdit ettin adamı
Bu güzel çiçeklere bayılıyoruum canım.
Ben de seni daha uzun hatırlıyordum.Allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun babanın
Boyum uzun değil 1.60 ama fotoğrafımı gören daha uzunsun diyor,niye bilmem52 bile olsam az değil ideal de,onu olmam yıllar alabilir
Heyyy maşallah canım, ne güzel bilgiler veriyorsun bize. Neden sektör değiştirdiğini merak ettim, çok da bilgilisin. Çalışma şartları mı zordu.Estağfirullah canım sor tabi. Canım ilk açıldığı yıllarda Acil Tıp Teknisyenliği okumuştum. Resmen doktor gibi eğitmişlerdi. Şimdi ayaklara düşürdüler bölümü. Hastalıklar bilgisi, Enfeksiyon Hastalıkları, Kadın Doğum, Farmakoloji, Genel Beslenme gibi bir sürü ders aldım. Mesela bizde doğum yaptırmadan Kadın Doğum dersini geçemiyordun. Şimdi nerde. Hastanelerde hemşire olarak çalıştım. Birazda çok sorar öğrenirdim. Çoğunu da unuttum başka sektöre kayınca.
Şimdi soruna gelince parathormon troit bezi üstündeki mercimek büyüklüğünde paratroit bezleriyle alakalı. Bunlar D vitamini ve Kalsiyum dengesini sağlıyor. Bu da böbrek ve kemikleri etkiler. Hatta eklemlerinde kireçlenme bile yapar. Kıkırdağın yapısını bozar. Fakat senin yüksek çıkması sanıyorum D vitaminin genelde eksik olduğu için o bez fazla uyarılmış da olabilir. Veya başka sebepler. Kalsiyumu falan baktılar mı kanda? Bu genetik bir rahatsızlık olabilir. Genelde ileri yaşlarda ortaya çıkan bir şeydir. Eğer D vitamini eksikliğine bağlı oluşup ve vücudun kalsiyumu yeterli kullanamadığı içinse bunlar takviye ile düzene girebilir. Eğer D vitamini eksikliği o bezlerde ki başka bir rahatsızlıktan kaynaklanıyorsa da galiba ameliyat olacaksın. Kemik ölçümü ve böbrek fonksiyonların me durumda bu arads bakıldı mı? Boynundan ultrason vs ile bakıldı mı? Kolesterol daha çol karaciğerle alakalı. O da belki kullandığın ilaçların yan etkisi olabilir.
Haklısın canım toparlanır, cumartesi güzel sonuç alayım da diğerlerini de yoluna sokarız.O da kortizonun güzelliği Boncuğum. Antibiyotik daha ancak etki etmeye başlar.
Çok sevindim rahatlamana ohh beeBiraz bağırsak sorunu olabilir ama yapacak bir şey yok artık. Sen iyi ol da o da toparlanır.
Mailimi karıştırcam şimdi canım, belki zamanında oraya şifre falan gelmiştir :))Bende şifreleri hep unutuyorum önemsiz parolaları kaydediyorum iyi oluyor hatırlamak zorunda kalmıyorum Songül’üm
Hadi yaBir kere banda hemen pes etmişsin
Benim mazim karanlıkbu durulmuş halim,en sakin halim
Söz veremem ban konusunda
Buyrun benimMaşallah benim enerjime . Tekrardan ne kadar şanslı olduğumu hissettirdin bana.Şansım buraya gelip sudem34 Sudemle tanışmakla başladı. Devamı ne de güzel geldi. Çok şükür. Benim baldan tatlı arkadaşlarım.
Şimdi adım sayarın hafızasından eski adımlarımo atayım da iyice şok ol
Kim ev içinde akşama kadar 7 bin 9 bin adım atar
Kv min tabiriyle şakır şeremetmişim
Bu benim üzüldüğüm bir mesele Boncuğum. Sağlığı annem çok istediği için okudum, birde hep hastaydım ya çocukken ondan ısrar etti. Sonra doktorluğu düşündüm. O zamanlar katsayı farkı vardı.Birde hastane işlerinden sıkıldım. İnsanların her halini görüyorsun. Birde hemşireyken çok göze batıyordum, benimle uğraşan çok oldu, çok yoruldum. Hele bir başhemşire vardı o kadar uğraştı ki benimle. Bir gün çok büyük tartıştık. Formayı çıkarıp masasına attım işi de bıraktım, sektörü de.Afiyet olsun canım, çok hafif bir menü olmuş.
Neyse ki benim eşim ye diye tutturmuyor ama o da önümde çayın yanında bir sürü şey yer.
Ben de seni daha uzun hatırlıyordum.
Heyyy maşallah canım, ne güzel bilgiler veriyorsun bize. Neden sektör değiştirdiğini merak ettim, çok da bilgilisin. Çalışma şartları mı zordu.
Yaşları kaç nego?Bende iki de erkek çocuk var ama lütfeno kadar fark olması normal.Ev de 150 metrekare falan
Yazarım canım
Hap formu sanırım seninki.Evet canım prednol, 16+16 şeklinde kullanıyorum canım. Pazartesi de dahil bir hafta kullanacağım, sonra dozu azaltacakmış. Her gün yoğurda ağırlık vereyim öyleyse. Limonu severim, ilaçlar bitince bolca kullanırım.
ilaçlar bence de çok etkili, geceyi çok rahat geçirdim canım, bu sabah da iyi uyandım çok şükür. Kulağımın ağrısı durdu bile. Oraya kadar vuruyordu ağrı.
Beraber yaparız inşallahBaşın sağ olsun canım mekanı cennet olsun
En iyisi serbest takılalım birbirimize rastlamayız diye korktum
Terzi kendi söküğünü dikemezuygun bir program iyi olur canım
Çok sevindim Songül balımÇok çabuk iyi olacaksın
ideal kilomdayım ondan veremiyorum balım çocuk için önce sevgili sonra eş adayı sonra evlilik falan çok uzun o işler
Canım ben Songül Aslım yaptı diğer menüler esnek oldu olmadı yanibir de Şam’dan benim dışımda 3 kişi en çok Aslı Songül ve Şamdan vermiş olacak ben sonuncuyum
Hep bir arada yapalım bir dahaki menüyü böylelikle listeyi yapabiliriz diye düşünüyorum ama isterseniz Şam’dan açıklayınca yapalım sonuç kutlama
Aynen İOS Fatsecret varsa o da güzel canım
Ben de çok şanslıyım hepiniz birbirinden güzel yetenekli ve tatlı insanlarsınız Aslım
Sev beniAnammmm elim ayağıma dolaştı,
Ne yapsam ne etsem☁❄
Aboo 52 de ne bileyimAmin sağol canım❤
Daha büyük de gözüm,dubleks istiyorumdubleks evde büyüdüm,çok seviyorum merdiven inip çıkmayı.Bakma tombikliğime,beni ilaçlar mahvetti
Zamanında annemin her gün bir kase tahin pekmez yedirmesi sonucu 45 kilodan 55 e çıkmış insanım,ah anne ah içimdeki kilo alma canavarını uyandırdı
52 kilo ile evlenmişdim bir vakitler
4100 adım oldu bu arada
Canım biz 20 mg kullanıyorduk sanki.Evet canım çok etkili, oğlumun ataklarında 40 mg iğnesini kullanıyoruz. Hemen toparlanıyor.
Çok şükür daha iyiyim canım.
Ben de yükledim bu programı aama benden direkt mail ve şifre istedi. yeni üyelik falan yapmıyor. ben de şifre hatırlamıyorum, daha önce bu programı kullandım mı onu bile hatırlamıyorum.
Seni çook seviyorum zatenYaşları kaç nego?
Hap formu sanırım seninki.
Beraber yaparız inşallah
Ben 7 ay diyet yapınca bır es verdim sanki
Bir süre korumada kalayım.
Tamam canım zaten 1-2 kilo arası verdiniz.
Yapmasan da olur.
Sev beni
Aboo 52 de ne bileyim
Çıtir mı çıtır
Ben hiç o hallerimi bilmem 67 altına hiç indim mı aceba
Ama şu an bekarlık kilomdayim ama
Canım biz 20 mg kullanıyorduk sanki.
Hatta içilen formu idi vurdurmak yerine icirirdik.
Mutlu olacağın sektör olsun balımBu benim üzüldüğüm bir mesele Boncuğum. Sağlığı annem çok istediği için okudum, birde hep hastaydım ya çocukken ondan ısrar etti. Sonra doktorluğu düşündüm. O zamanlar katsayı farkı vardı.Birde hastane işlerinden sıkıldım. İnsanların her halini görüyorsun. Birde hemşireyken çok göze batıyordum, benimle uğraşan çok oldu, çok yoruldum. Hele bir başhemşire vardı o kadar uğraştı ki benimle. Bir gün çok büyük tartıştık. Formayı çıkarıp masasına attım işi de bıraktım, sektörü de.
Aslında ben hep güzel sanatlarla ilgiliydim. Bazı şansızlıklardan giremedim, oysa puanlarım çok yüksekti, birde bazı şeylerden kırıldım insanlara, sistemin adaletsizliğine diyeyim. Sonra yavaşça inşaat ve ticari hayata kaydım Boncuğum. Ya ticaret ya siyaset diye düşüncelerim var. Hayırlısı olsun bakalım.
İyi fikirSeni çook seviyorum zaten
Söyle bakayım serenad mı istiyorsun
Hayallerimizden uzak kalmak çok üzücü. Çalışırken de bazı insanların egolarıyla uğraşılmıyor malesef. İnşallah bundan sonraki süreçte hayalin gerçekleşir canım, özellikle ticaretle ilgili olanı geçenlerde anlatmıştın çok hoşuma gitti, olması için dua edeceğim sana balım.Bu benim üzüldüğüm bir mesele Boncuğum. Sağlığı annem çok istediği için okudum, birde hep hastaydım ya çocukken ondan ısrar etti. Sonra doktorluğu düşündüm. O zamanlar katsayı farkı vardı.Birde hastane işlerinden sıkıldım. İnsanların her halini görüyorsun. Birde hemşireyken çok göze batıyordum, benimle uğraşan çok oldu, çok yoruldum. Hele bir başhemşire vardı o kadar uğraştı ki benimle. Bir gün çok büyük tartıştık. Formayı çıkarıp masasına attım işi de bıraktım, sektörü de.
Aslında ben hep güzel sanatlarla ilgiliydim. Bazı şansızlıklardan giremedim, oysa puanlarım çok yüksekti, birde bazı şeylerden kırıldım insanlara, sistemin adaletsizliğine diyeyim. Sonra yavaşça inşaat ve ticari hayata kaydım Boncuğum. Ya ticaret ya siyaset diye düşüncelerim var. Hayırlısı olsun bakalım.
İnşaallah ÇiçeğimMutlu olacağın sektör olsun balım
Benimki hap canım şu an. Oğlumun iğnesi de içirilen cinsten, ilk 20 mg ile başladık o zamanlar 3 yaşındaydı, kilosu artınca doz yükseltildi. Evde sürekli bulunur, ihtiyaç halinde hemen içiriyoruz, zehir gibi acı, çocuklar iyi dayanıyor.Yaşları kaç nego?
Beraber yaparız inşallah
Yapmasan da olur.
Sev beni
Aboo 52 de ne bileyim
Çıtir mı çıtır
Senin yöntem de güzelmişHayırlı olsun canım insanın kendini sınırlandırmasında çok mükemmel fayda sağlıyorBen önce yazıp sonra yiyorum sonra yazınca bakıyorum hep aşmış oluyorum
Bahçeli ev çok istiyorum da zor,bahçeli dubleks baba evi.Tahin pekmezi de çook severim yaa, çok faydalı ama çok kalorili offf be
Evi de senin gibi büyük severim,bir de bahçesi olursa ohh, bakalım Allah bizede nasip edecek mi? Hayırlısı olsun.
Canım 45 kilo da az değil mi ya? Ben 159 cm. İdeal kilom 47 gibi ama 49da acayip göbeğim çöküyor içine. Kemikler mi kalın anlamadım pek kalın da değilim ama. Sen ince yapılı mısın ki?
Şimdi gidecem (afedersiniz) adımda seninle sidik yarıştıracamYa herro ya merro bakalım ne olacak
Her sabah çiçeğiniz bendenAfiyet olsun canım, çok hafif bir menü olmuş.
Neyse ki benim eşim ye diye tutturmuyor ama o da önümde çayın yanında bir sürü şey yer.
Ben de seni daha uzun hatırlıyordum.
Heyyy maşallah canım, ne güzel bilgiler veriyorsun bize. Neden sektör değiştirdiğini merak ettim, çok da bilgilisin. Çalışma şartları mı zordu.
Dişe diş kana kan bendeHadi ya
10 yıllık üyeyim güya
Bu sene keşfettim bdvyı.
Bakip çıkmak kolayima geliyor
Kavga gürültü ye gelemem
Nabzim yükselir,kalbim çarpar
Sakın hayat bana göre
Her yöre de farklı demek ki,bende şipi yeni duydumBuyrun benim
Şakir semeret ilk defa duydum
Benim kv öyleleri ne şip der
10 ve 6 yaşındalar.Büyük evde kilo aldı epey,dr liste verdiYaşları kaç nego?
Beraber yaparız inşallah
Yapmasan da olur.
Sev beni
Aboo 52 de ne bileyim
Çıtir mı çıtır
Aynen öyle canım, onun için bu ileri gitsin kapasite var demiyor, bizi geçemesin, iyi olamasın diyor. Neyse... Çok teşekkür ederim Boncuğum. Bakalım zaman ne getirecek.Hayallerimizden uzak kalmak çok üzücü. Çalışırken de bazı insanların egolarıyla uğraşılmıyor malesef. İnşallah bundan sonraki süreçte hayalin gerçekleşir canım, özellikle ticaretle ilgili olanı geçenlerde anlatmıştın çok hoşuma gitti, olması için dua edeceğim sana balım.
Allah bağışlasınSenin yöntem de güzelmiş
Bahçeli ev çok istiyorum da zor,bahçeli dubleks baba evi.
45 azdı tabi canım ama 50 iyiydi yayok kemiklerim ince değil,normal.52 halimi atıcam civcive söylesin size
Çok da şey etme ya,abartmaya lüzum yok 5 bin adım yeter
Her sabah çiçeğiniz benden
Dişe diş kana kan bendesakinliğimi bozanın,sakinliğini bozarım diyelim
Her yöre de farklı demek ki,bende şipi yeni duydum
10 ve 6 yaşındalar.Büyük evde kilo aldı epey,dr liste verdi
Amin,sağol.Senin bir taneydi yanlış bilmiyorsam,seninkini de Allah bağışlasınAllah bağışlasın.
İkisi de elden çıkmış.
Gerçi küçük daha okuma yazma işleri var ama olsun güzel telaşlar
4 yaşından sonra rahatlıyor insan.