70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bende menümü yazayım ballarım
45 Leslie yapacağım birazdan

Eklentiler

• A37679C4-A1EF-4D4E-B23A-23C8906DCF2C.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 31
  • BD9350D0-596C-4C7C-B18C-E6CCF2BBD069.png
    246,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 917C8B2F-9C42-4963-8ECF-70AE62BB1BD8.png
    245,5 KB · Görüntüleme: 25
Canım senin kilon için çok az değil mi bu kalori yediğin miktarlar çok az geldi bana. İlerde kısacak miktar kalmaz,naçizane fikrimi söyledim:)
Yorumun için çok teşekkür ederim canım. Mutlu ettin. Amacımız aynı. Sağlıklı kilo vermek. Bu akşam kayınvalideme gittik . Erişte ve tavuğun yanında fırında patateste vardı. Ama karbonhidrat almak istemedim . Karbonhidrat aldığımda acıkıyorum. Evde olsaydım yoğurtta yerdim mutlaka bu menünün yanında. Ama orada çekindim.

Son düzenleme:
Tabi diğer günlerde ki menülerini bilmiyorum,hep böyle yiyorsun sandım,üzüldüm:)
Erişte ve patates yemeyerek çok iyi yapmışsın

Tamam diyet uzmsanım, demek ki ekmek sayısından kilonu takip edebileceğim

Demek bir de korona mı atlattın off be Canım Çok geçmiş olsun
O zaman ısrar etmeyelim, madem sporu da sıkı yapıyormuşsun, sen daha iyisini bilirsin.

Estağfurullah canım senin dikkatin senin azmin çok güzel kilo vereceksin bu hafta

bugün kendime elbise aldım:) eşim bunu giyemezsin çok dar dedi. o zaman anladım doğru yolda olduğumus çünkü dar olmamıştı cuk olmuştu

inşallah güzel bı kiloya gelicem

Çocuğunuz okulda üşür, soğuktan konsantre olamaz, dersini dinleyemez, sınavlarından düşük not alır, bu termal içliği alın giydirin sıcacık dersini dinlesin diyordu
Ha ha
İlk kez duydum

Hele bak hele nasıl tehdit ediyor bizi

Boncuk dedik bağrımıza bastık

Keşke benimki de uyusa ya. Ya içeride iş yapıyorsun ya telefonun dibini deliyorsun diyor
Ha ha
Ne yapacak missin başka
Beni sevin diye yapıyorum ne tehdidi Melisa çayı mi yapsan enişteye ya da ufacık bir uyku ilacı biraz da bize bıraksın seni
İyi fikir
sudem34 balım nerelerdesin sen, bugün göremedik seni. İyisin dimi.
Balım ya
Hafta içi hafta sonunda n daha yoğun geçiyor
Bide bugün el oyalayacak yemek yaptım hep
Yeni oturdum diyebilirim

Kızlar bu benim günlüğüm.Aktif kullanmıyorum,yıllar içinde neler yapmışım,ne kadar kilo alıp vermişim onu görmek için açmıştım.
7 yıl önce 67 kilo ile başlamışım.Öncesi (yani hamilelik öncesi) 54-58 arası bir hatundum 2017 ye kadar lay lay lom diyet yaptım.Ta ki en yüksek kilom 80 i görene kadar antidepresan kurbanıydım,6 ay da 10 kilo ama böyle normal değil ödemli şiş şiş o halimi gören arkadaşlar olmuştu.
2017-2018 arası 22 kilo verip 58 e düşmüştüm. Sonra hop tekrar ilaca başladım, bu sefer üç ayda 10 kilo aldım.
67-72 arası gidip geldim uzun süre.Bu son üç ayda hem hastalık hem babamın kaybı,saçma sapan beslendim,hop 5 kilo daha bazı insanlar üzülünce kilo verir ya ben tam tersi alırım.
Çok uzun oldu,niye yazdım onu da hatırlamıyorum

Afiyet olsun canım çok hafif olmuş menün, suyun da güzel ama toplam kalori az gibi geldi.
İnşallah canım dediğin gibi 100 Gr bile yeter.
Balı diyette Bile yiyebilirsin 1 tk geçmezse sorun olmaz ki
Doktor yememen bir gıda varsa söylemiştir
Greyfurt ve zencefil dışında lahanagilleri yemesen yeter diye düşünüyorum
Evet canım lahanagiller yok, yer fıstığı da iyi değilmiş, turşu yasak dedi. Balı kaymakla yediğim için kaçamak saydım balım
Balım kortizon 16 mg yazıyor, günde iki defa.
Antibiyotik 200 mg günde iki defa. Etkin maddesi sefpodoksim proksetil.

Doktor da tuzlu yiyecekleri yemeyeceksin dedi, özellikle turşu olmayacakmış. Muz ve peyniri severim, biraz da yoğurdu her gün yemeye çalışırım.

Çok sağol balım açıklamalar için, ben tabiki derinlemesine anlamıyorum ama neye dikkat etmem gerektiğini en azından daha iyi biliyorum artık.

Çalışkan boğam
Hemen de uygular
Süper olur canım Çok yakışır

Uykunu almana sevindim balım gece 23:30 da kepenkleri çeksek mi acaba ?
çok geç oluyor evde olunca bana sorun olmuyor ama işyerinde olunca kalkmak yetişmek çok zor olur
Balım
1 e mı çeksek bende bilemedim
İki gün erken kalkmam gerekiyor.
Oğlan da 9.30 da kalkıyor.
Uyku planı yapalim .
Ama diziler 23.45 de bitiyor 2-3 haftadır dizi de izleyemiyorum gerçi ama.
Aile hekimi unvanı az çiçeğim

Menüden çok hedefe kalan kilona odaklandım
Canım çok zor başladım diyete,diğer öğünler neysede kahvaltıda ekmek olmazsa hemen pes edebilirim
Zamanla göreceksin inşaallah
Sağol canım
Sporu denemem lazım,denemeden bilemem tabi

O zaman hiç şansım yok canım
Afiyet olsun canım,ne güzel her şeyden ölçülü bir şekilde yemişsin, tam bir idolsün
Ha ha
İlk kez duydum

Ha ha
Ne yapacak missin başka

İyi fikir

Balım ya
Hafta içi hafta sonunda n daha yoğun geçiyor
Bide bugün el oyalayacak yemek yaptım hep
Yeni oturdum diyebilirim
Tahmin edebiliyorum canım yoğunluğu ama çok merak ettim hiç görmeyince.
İyiki de yazdın canım, paylaşmak iyidir. Çok fazla al ver derken insan yoruluyor motivasyonu düşüyor. Zor dönemler de atlattın ama şimdi tekrar başlama zamanı. İnşallah yine çok geçmeden güzel kilolar göreceksin.

Öyle geeçekten,motivasyon bir gidince toparlamak zor oluyor.
Sizinle beraber inşaallah

benim gözümden kaçmış bu muhteşem mesajın

hiç üşenmezsen harika yazmışsın canım baya aydınlatıcı bilgiler oldu benim için ama oturup tek tek hesaplayamam sanırım. o robotta hesaplamistim dün 1.600 gibi bişey çıkmıştı günlük kalori miktarı. tabi ben hareketsizi seçtim.

iş yerinde bı şef var bı gün bana şamdan hanım kaç adım atiyosun günde dedi. bilmiyorum şefim 5 bin falandir dedim. bana ben günde 10.000 adım atarım fiks. sen benden daha fazla atiyosun demişti
usenmem, bikmam sürekli kalkar giderim işimin peşinde koşarım.

hesap işleri güzel de ben kendim düzenli olarak hiç bişey yapamam o yüzden seni kalorini hesaplarım istersen ama kendiminkini hesaplayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…