70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Civcivimiz ve enerjimiz çok çalışkan
Bugün ayara soktum kendimi Leylam bunu da zabıtlara geçelim lütfen
Haftaya güzel bir şey bekliyorum
Geçtim balım

Kız şu televizyonda ki balcılar geldi aklıma yoksa sende mi onlara özendin
1 değil 2 değil 3 değilll...... tam 10 kavanoz diyordu

Ha birde termal içlik satanı vardı o daha komikti
Çok komik arada bende denk geliyorum
Merhaba ben de su orucuna başlamayı düşünüyorum bu aralar cunki kilom aldı başını gitti bu orucu uygulayan veya uygulamayı düşünen varmı
Merhaba Bizim grupta uygulayan yok canım bende biraz mesafeliyim su orucuna
bu hafta 100 gram eksi gelsen yeter bol su soda falan iyi olur bence

Bana nedense pek mantıklı gelmiyor sadece bazı hastalıklarda denenebilir diye düşünüyorum sağlıklı bir insanın denemesine çok mesafeliyim balım
Dans edebilirsin Civcivim

Sabah beyaz ekmek ve biraz bal yedim canım kaçamak diyebileceğim. Şimdiden sonra yine dikkat ederim balım
Balı diyette Bile yiyebilirsin 1 tk geçmezse sorun olmaz ki
Doktor yememen bir gıda varsa söylemiştir
Greyfurt ve zencefil dışında lahanagilleri yemesen yeter diye düşünüyorum

Afiyet olsun 'Tatlım' bu diyetisyen menüsü mü? 2 saatte bir çok muntazam görünüyor da ben biraz ekmeklere takıldım. Sanki akşam 1 ve sabah 1 olmasa da olur gibi. Spora niye hazır değilsin aceba
Hayır 7 yıllık diyet tecrübemden gelen deneyim menüsü
Ekmeği kilom düştükçe azaltıcam canım,şimdi kilom fazla.İdeal kiloma yaklaşınca bir dilim olur:)
Korona atlatmış biri olarak çabuk yoruluyorum,ağrılarım oluyor düzensiz.O yüzden spora cesaret edemiyorum.Yoksa sıkı spor yapardım önceden:/

Aslım Balım benim tavsiyem 1100-1200 kalori altına düşmeden beslenmeye çalışman olur yatarken de sodalı kefir gibi birşey içsen kalorin tam ayarlı olur
Menün güzel afiyet olsun

Geçmiş olsun

Menünde sporunda çok güzel

55 ten sonra instagrama hava atma durumlari atarak motivasyonumu arttiricam
Süper olur canım Çok yakışır
Uykunu almana sevindim balım gece 23:30 da kepenkleri çeksek mi acaba ?
çok geç oluyor evde olunca bana sorun olmuyor ama işyerinde olunca kalkmak yetişmek çok zor olur

Boncuğum sana kaç mg kortizon yazdı?

Şimdi canım, antibiyotik genelde ödem yapmaz. Sana yazdığı ne tür bir antibiyotik içeriğini bilmiyorum. Tuz içerikli iltihap gideren antibiyotikler oluyor. Onlar ödem de yapabilir uyku da. Sen zaten tuz almayacaksın.

Kortizonun esprisi basitçe şöyle; vücut böbreküstü bezlerinden bir miktar kortizon salgılar, bu vücudun dengesi için şart. Vücut idrarla fazla tuzu atar. Tansiyon vs dengesini sağlar. Kortizon çok olursa vücut idrarla atacağı tuzu da geri emer.
Tuz ile Potasyum terazi gibidir. Biri artınca diğeri eksilir. Potasyumla da kalsiyumun bir dengesi var. Calsiyumu da eksiltir vücuttan. Neyse buraya girince çıkamayacaz galiba Kısaca vücudunda her türlü çok tuz olacak, tuz da suyu tutar. Şeker gibi. Sen potasyum ve kalsiyum içeriği bol şeyleri tüketeceksin. Muz, peynir, süt, yoğurt gibi. Birde sebze ve meyveyi artırman gerekecek, özellikle cildin için lazım bu. Suyu da bol içmen gerekecek. Yürüyüşün ödem atacağını bilmiyorum. Bu arada zeytin salça turşu gibi şeyleri de azaltman gerekecek. Bir de yağlı şeyleri az yemen gerekecek. Bunları yaparsan pek birşey olmaz sanırım canım. Bilmen gereken şimdilik bunlar.

1 dilim ekmek ye nolur Asli Hocam ya kendimi suclu jissediyom

Canım senin kilon için çok az değil mi bu kalori yediğin miktarlar çok az geldi bana. İlerde kısacak miktar kalmaz,naçizane fikrimi söyledim:)

Yoğurtta olur da alerjin mi vardı diye düşündüm yarına hafif hafif artırırsın olmadı balım
Yoğurt olabilir biriciğim Alerjim yok, kendim yapıyorum mis gibi normalde yoğurt yiyemezdim. Kendim yapmaya başlayınca yemeye de başladım.
1 dilim ekmek ye nolur Asli Hocam ya kendimi suclu jissediyom
ekmeği hayatımdan çıkaralı çok oldu kuzum ya. Senin için başka bir şey yerim ama yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…