70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Benim uyku saatim yaklaşıyor.İyi geceler💕
İyi geceler ❤️💐
Çalışkan boğam 💕
Hemen de uygular 💕

Balım 🍯
1 e mı çeksek bende bilemedim:confused:
İki gün erken kalkmam gerekiyor.
Oğlan da 9.30 da kalkıyor.
Uyku planı yapalim .
Ama diziler 23.45 de bitiyor 2-3 haftadır dizi de izleyemiyorum gerçi ama.

Aile hekimi unvanı az çiçeğim 🌹
kimin burçtaşııııyımmm bennnn ❤️😘🥰💐

Tamam canım ❤️ Benimde hep şarjda bu ara 😂
Günde iki tur şarj bile yetmiyor 😜
Kızlar bu benim günlüğüm.Aktif kullanmıyorum,yıllar içinde neler yapmışım,ne kadar kilo alıp vermişim onu görmek için açmıştım.
7 yıl önce 67 kilo ile başlamışım.Öncesi (yani hamilelik öncesi) 54-58 arası bir hatundum🤣 2017 ye kadar lay lay lom diyet yaptım.Ta ki en yüksek kilom 80 i görene kadar 😑 antidepresan kurbanıydım,6 ay da 10 kilo ama böyle normal değil ödemli şiş şiş:KK43: o halimi gören arkadaşlar olmuştu.
2017-2018 arası 22 kilo verip 58 e düşmüştüm. Sonra hop tekrar ilaca başladım, bu sefer üç ayda 10 kilo aldım.
67-72 arası gidip geldim uzun süre.Bu son üç ayda hem hastalık hem babamın kaybı,saçma sapan beslendim,hop 5 kilo daha:KK43: bazı insanlar üzülünce kilo verir ya ben tam tersi alırım.
Çok uzun oldu,niye yazdım onu da hatırlamıyorum🤣🤣
Canım baban için Allah merhametiyle muamelede bulunsun inşallah 🤲
2001 yılında ben de aynı duyguyu yaşadım.
20 yıl geçti ama hala aynı.

Diyet konusunda bilgili olman çok güzel 😍
Zaten disiplinli birisin.😍
Kısa sürede hedefe ulaşırsin 😍
Ama hedefe ulaşınca bizi birakip gitme 😍

Boyun kaç ?
54-58 kilo çok az geldi gözüme 🧐🧐
Afiyet olsun canım çok hafif olmuş menün, suyun da güzel ama toplam kalori az gibi geldi.

İnşallah canım dediğin gibi 100 Gr bile yeter.

Evet canım lahanagiller yok, yer fıstığı da iyi değilmiş, turşu yasak dedi. Balı kaymakla yediğim için kaçamak saydım balım 😍

Balım kortizon 16 mg yazıyor, günde iki defa.
Antibiyotik 200 mg günde iki defa. Etkin maddesi sefpodoksim proksetil.

Doktor da tuzlu yiyecekleri yemeyeceksin dedi, özellikle turşu olmayacakmış. Muz ve peyniri severim, biraz da yoğurdu her gün yemeye çalışırım.

Çok sağol balım açıklamalar için, ben tabiki derinlemesine anlamıyorum ama neye dikkat etmem gerektiğini en azından daha iyi biliyorum artık.
Canım sen güçlüsün her türlü üstesinden gelirsin balım 🍯🐝
Canım kortizon un ismi ne?
Dekort prednol filan mı?
Kortizon ile kısa sürede toplarsın.
24 saat için de en geç 36 saat içinde semptomlarıni azaltır.

Sonuçların temiz çıkacak inanıyorum 😍😍

Benim uyku saatim yaklaşıyor.İyi geceler💕
Aaaa daha karpuz 🍉 kesecektik:confused:
O zaman hiç şansım yok canım 😂😂

Afiyet olsun canım,ne güzel her şeyden ölçülü bir şekilde yemişsin, tam bir idolsün 😍

Tahmin edebiliyorum canım yoğunluğu ama çok merak ettim hiç görmeyince.

İyiki de yazdın canım, paylaşmak iyidir. Çok fazla al ver derken insan yoruluyor motivasyonu düşüyor. Zor dönemler de atlattın ama şimdi tekrar başlama zamanı. İnşallah yine çok geçmeden güzel kilolar göreceksin.
Hamarat günüm oldu bugün🤭
Temizlik yemek ders hepsini sıkıştırdim 😁
Ya da benim sayfaya gel,zorla sevdireyim🤣
Ha ha😁
Bir kez iştahla yazdım yazis o yazis🤭
Ama çok aktif ya 😁
Son konularda çıkıyor hep 😁
Yok canım ben almiyim, kör topal idare ediyorum. Senin orda görüp yine de yapmazsam strese girerim.
Ha ha 🤭🤭
Kız ben çok girip okudum 😍
Okuyunca sanki ben yapiyorum o kadar işi hem rahatlama hem yorgunluk geliyordu 😍
İyi geceler ❤️💐

kimin burçtaşııııyımmm bennnn ❤️😘🥰💐
:KK19:

Kızlar bu benim günlüğüm.Aktif kullanmıyorum,yıllar içinde neler yapmışım,ne kadar kilo alıp vermişim onu görmek için açmıştım.
7 yıl önce 67 kilo ile başlamışım.Öncesi (yani hamilelik öncesi) 54-58 arası bir hatundum🤣 2017 ye kadar lay lay lom diyet yaptım.Ta ki en yüksek kilom 80 i görene kadar 😑 antidepresan kurbanıydım,6 ay da 10 kilo ama böyle normal değil ödemli şiş şiş:KK43: o halimi gören arkadaşlar olmuştu.
2017-2018 arası 22 kilo verip 58 e düşmüştüm. Sonra hop tekrar ilaca başladım, bu sefer üç ayda 10 kilo aldım.
67-72 arası gidip geldim uzun süre.Bu son üç ayda hem hastalık hem babamın kaybı,saçma sapan beslendim,hop 5 kilo daha:KK43: bazı insanlar üzülünce kilo verir ya ben tam tersi alırım.
Allah mekanini cennet etsin basiniz sagolsun. normal yani insan hayati bir degil maalesef dogumlar vefatlar derken duygusal durumumuza gore her sey degisiyoe gercwkten ikiside insan hayatinda buyuk olaylar.

Boyun kaç ?

Dekort prednol filan mı?

Prednol verdi canım, oğluma da kullandığımız için hızlı etki gösterdiğini deneyimlemistik. Ben bugün su bile icemiyordum, ilaçtan yarım saat sonra aşırı rahatladım, en azından yutkunabiliyorum artık.

Prednol verdi canım, oğluma da kullandığımız için hızlı etki gösterdiğini deneyimlemistik. Ben bugün su bile icemiyordum, ilaçtan yarım saat sonra aşırı rahatladım, en azından yutkunabiliyorum artık.
O çok etkili 😍
Benimkine de 3 tane bile kullandığımız oldu.
Trakeit
Larenjit
Çok geçirdi .

Felicio Felicio balım 🍯🐝
Senin alerjin nasıl oldu.
Rahatladın mı iyice:KK19:

Balım bir de ne diycem .
Sen artık ideal kilondasin ya.
Sporun da hep muazzamdi zaten
Acaba yağları kas a mı çevirdin?:confused:
Yakacak yağ kalmadı ise bünyeyi zorlama balım 🍯🐝
Korumada zaten 100 gram yine gider .

Sana daha önce söylemiştim ya doğurganlık için yüzde 10 yağ ihtiyacı var diye.

İyi ki benim balimsin:KK60:

Yag kas oranını telefon programı değil de daha profesyonel bir ölçüm ile netleştir istersen 😍😍

Afiyet olsun canım çok hafif olmuş menün, suyun da güzel ama toplam kalori az gibi geldi.

İnşallah canım dediğin gibi 100 Gr bile yeter.

Evet canım lahanagiller yok, yer fıstığı da iyi değilmiş, turşu yasak dedi. Balı kaymakla yediğim için kaçamak saydım balım 😍

Balım kortizon 16 mg yazıyor, günde iki defa.
Antibiyotik 200 mg günde iki defa. Etkin maddesi sefpodoksim proksetil.

Doktor da tuzlu yiyecekleri yemeyeceksin dedi, özellikle turşu olmayacakmış. Muz ve peyniri severim, biraz da yoğurdu her gün yemeye çalışırım.

Çok sağol balım açıklamalar için, ben tabiki derinlemesine anlamıyorum ama neye dikkat etmem gerektiğini en azından daha iyi biliyorum artık.
Prednol dur herhalde. 16 sabah 16 akşam mı yoksa yarım yarım mı alacaksın kortizon 😨
Birde ne kadar kullanacaksın cumartesiye kadar mı?

Cildine besleyici kremler sür. Biraz incelebilir. Kalsiyumu da ihmal etme kemiklerden biraz kalsiyum atacaktır. İyi ki sürekli kullanmayacaksın öyle görünüyor. Kortizon bitince biraz limona ağırlık vermen gerekecek.

O antibiyotik de biraz tuz içeriyor ama çok etkilidir.

Başın sağolsun canım, Rabbim rahmet eylersin . Sizlere sabırlar versin. 🤲🏻
Beraber başaracağız. Günlüğümüz çok güzel dostluklara imza atacak. İnanıyorum ❤️

Boyun kaç ?

Dekort prednol filan mı?

😔🥺😔

benim gözümden kaçmış bu muhteşem mesajın🙈

hiç üşenmezsen harika yazmışsın canım 😍😍 baya aydınlatıcı bilgiler oldu benim için 😍 ama oturup tek tek hesaplayamam sanırım. o robotta hesaplamistim dün 1.600 gibi bişey çıkmıştı günlük kalori miktarı. tabi ben hareketsizi seçtim.

iş yerinde bı şef var bı gün bana şamdan hanım kaç adım atiyosun günde dedi. bilmiyorum şefim 5 bin falandir dedim. bana ben günde 10.000 adım atarım fiks. sen benden daha fazla atiyosun demişti 😬
usenmem, bikmam sürekli kalkar giderim işimin peşinde koşarım.

hesap işleri güzel de ben kendim düzenli olarak hiç bişey yapamam:KK70: o yüzden seni kalorini hesaplarım istersen ama kendiminkini hesaplayamam:KK70:
Rica ederim canım. 1600 az çıkmış ya. Demek ki hareketli seçsen daha yüksek çıkacak. Bizim kızlar fit365 mi ne bir program kullanıyor. Fırsat bulsam bende yüklenecektim. Yedikçe ekliyorsun o hesaplıyor 😁 Onu da tavsiye edebilirim. Leylam sürekli öyle bir program kullanıyor. Titiz hesapçıdır o da 😍

Rica ederim canım. 1600 az çıkmış ya. Demek ki hareketli seçsen daha yüksek çıkacak. Bizim kızlar fit365 mi ne bir program kullanıyor. Fırsat bulsam bende yüklenecektim. Yedikçe ekliyorsun o hesaplıyor 😁 Onu da tavsiye edebilirim. Leylam sürekli öyle bir program kullanıyor. Titiz hesapçıdır o da 😍

olur onu da yüklerim:KK70::KK70:

beni bıldırcın sandı galiba robot enerjicim:KK70:
ben genelde sağlıklı dengeli beslenmeye çalışıyorum. işin ayarı iş yerinde her özel şeye tatlı dağıtan, ikramı seven arkadaşlar ve benle beraber sen de ye diye mizmizlik yapan kocam yüzünden kaçıyo:KK70::KK70:

yoksa bizim evde kızartma yapılmaz mesela:)
sebzeleri genelde buharda haslarim
zeytinyağli hep yaparım, hamur işi pek yapmam, tatlı da çok sık olmaz ve ağır tatlı olmaz.
baklagil, et, balık dengesini korumaya özen gösteririm. her sofrada protein, azcik karbonhidrat, sebze olması için hesap yaparım kafamda. pilav varsa patates olmaz mesela sofrada mecbur kalmadıkça.

olur onu da yüklerim:KK70::KK70:

beni bıldırcın sandı galiba robot enerjicim:KK70:
ben genelde sağlıklı dengeli beslenmeye çalışıyorum. işin ayarı iş yerinde her özel şeye tatlı dağıtan, ikramı seven arkadaşlar ve benle beraber sen de ye diye mizmizlik yapan kocam yüzünden kaçıyo:KK70::KK70:

yoksa bizim evde kızartma yapılmaz mesela:)
sebzeleri genelde buharda haslarim
zeytinyağli hep yaparım, hamur işi pek yapmam, tatlı da çok sık olmaz ve ağır tatlı olmaz.
baklagil, et, balık dengesini korumaya özen gösteririm. her sofrada protein, azcik karbonhidrat, sebze olması için hesap yaparım kafamda. pilav varsa patates olmaz mesela sofrada mecbur kalmadıkça.
Ooo sistemin çok iyi :KK9:
Çocuklar kaç yaşındaydı?

X