- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Civcivimiz ve enerjimiz çok çalışkanEv işi konusundaki tüm tembeller bir araya toplanmışız belli
Oyyy bitanem elinden içmiş kadar oldum, benim de niyetim çorba ya da et haşlama canım. Eti de didikleyip çorba gibi içerim diye düşündüm, haslarken içine soğan da atıyorum, şifa olur diye düşündüm.
İsteğe göre test yapıyor mu hastaneler.
Geçtim balımBugün ayara soktum kendimi Leylam bunu da zabıtlara geçelim lütfen
Haftaya güzel bir şey bekliyorum
Çok komik arada bende denk geliyorum
Kız şu televizyonda ki balcılar geldi aklıma yoksa sende mi onlara özendin
1 değil 2 değil 3 değilll...... tam 10 kavanoz diyordu
Ha birde termal içlik satanı vardı o daha komikti
Merhaba Bizim grupta uygulayan yok canım bende biraz mesafeliyim su orucunaMerhaba ben de su orucuna başlamayı düşünüyorum bu aralar cunki kilom aldı başını gitti bu orucu uygulayan veya uygulamayı düşünen varmı
bu hafta 100 gram eksi gelsen yeter bol su soda falan iyi olur benceAşkolsun hep bana hep bana demişsin. Bize de kalsın biraz
Çok iyi canım çok sevindim. Boş yere cebinden çıkmasın
Benimki ne olacak acaba bu hafta çok merak ediyorum balım.
Hahaha aynen öyle canım, yüzün çökmüş diyenlerle kapışırlar
Bana nedense pek mantıklı gelmiyor sadece bazı hastalıklarda denenebilir diye düşünüyorum sağlıklı bir insanın denemesine çok mesafeliyim balımMerhaba, kendi adıma konuşacak olursam hiç denemedim sadece okudum. Fakat öncesinde bir diyet uygulanıyordu. Vücudu alıştırıp sonra tutuluyor diye biliyorum. Ve aşama aşama oluyor. Direkt uzun günler uygulanmıyordu. Mesela 2-3 gün yapılıyor ara veriliyor, yine yapılıyor ara veriliyor. Sonra 5 gün yapılıyor ara veriliyor. Daha ileri aşamalara geçilebiliyorsa 10-15 gün gibi uzun süreler yapılıyordu. Almanya mı neresiydi bunu yapan klinikler varmış. Doktor gözetiminde bir tedavi şekliymiş. Tavsiye eden de doktordu ama bilemiyorum tabiki.
Dans edebilirsin CivcivimKizlar ben bi halt yedim acayip tatli krizi tuttu yine. Kacamak yaptım neyseki fazla yemedim
Ben spor yapmayinca kendimi tutamamaya basliyorum onu anladim. Ne spor yapsam ki hoplamali ziplamali olmayan. Leslie boosted bi süre kapsama alani dışında