70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ev işi konusundaki tüm tembeller bir araya toplanmışız belli 😭😭

Oyyy bitanem elinden içmiş kadar oldum, benim de niyetim çorba ya da et haşlama canım. Eti de didikleyip çorba gibi içerim diye düşündüm, haslarken içine soğan da atıyorum, şifa olur diye düşündüm.

İsteğe göre test yapıyor mu hastaneler.
Civcivimiz ve enerjimiz çok çalışkan🌸
Bugün ayara soktum kendimi Leylam bunu da zabıtlara geçelim lütfen 😁
Haftaya güzel bir şey bekliyorum 😍
Geçtim balım ❤️❤️❤️
:KK70: :KK70: :KK70:
Kız şu televizyonda ki balcılar geldi aklıma yoksa sende mi onlara özendin 😁
1 değil 2 değil 3 değilll...... tam 10 kavanoz diyordu 😁

Ha birde termal içlik satanı vardı o daha komikti 😂
Çok komik arada bende denk geliyorum 😂😂😂
Merhaba ben de su orucuna başlamayı düşünüyorum bu aralar cunki kilom aldı başını gitti 🙄bu orucu uygulayan veya uygulamayı düşünen varmı 💃🏻
Merhaba 🌸 Bizim grupta uygulayan yok canım bende biraz mesafeliyim su orucuna 🌸
Aşkolsun hep bana hep bana demişsin. Bize de kalsın biraz 😂😂

Çok iyi canım çok sevindim. Boş yere cebinden çıkmasın 😂😂

Benimki ne olacak acaba bu hafta çok merak ediyorum balım.

Hahaha aynen öyle canım, yüzün çökmüş diyenlerle kapışırlar 😂😂
bu hafta 100 gram eksi gelsen yeter bol su soda falan iyi olur bence

Merhaba, kendi adıma konuşacak olursam hiç denemedim sadece okudum. Fakat öncesinde bir diyet uygulanıyordu. Vücudu alıştırıp sonra tutuluyor diye biliyorum. Ve aşama aşama oluyor. Direkt uzun günler uygulanmıyordu. Mesela 2-3 gün yapılıyor ara veriliyor, yine yapılıyor ara veriliyor. Sonra 5 gün yapılıyor ara veriliyor. Daha ileri aşamalara geçilebiliyorsa 10-15 gün gibi uzun süreler yapılıyordu. Almanya mı neresiydi bunu yapan klinikler varmış. Doktor gözetiminde bir tedavi şekliymiş. Tavsiye eden de doktordu ama bilemiyorum tabiki.
Bana nedense pek mantıklı gelmiyor sadece bazı hastalıklarda denenebilir diye düşünüyorum sağlıklı bir insanın denemesine çok mesafeliyim balım 💕
Kizlar ben bi halt yedim acayip tatli krizi tuttu yine. Kacamak yaptım neyseki fazla yemedim :olamaz:
Ben spor yapmayinca kendimi tutamamaya basliyorum onu anladim. Ne spor yapsam ki hoplamali ziplamali olmayan. Leslie boosted bi süre kapsama alani dışında :deli:
Dans edebilirsin Civcivim ❤️❤️❤️

Sabah beyaz ekmek ve biraz bal yedim canım kaçamak diyebileceğim. Şimdiden sonra yine dikkat ederim balım 😍
Balı diyette Bile yiyebilirsin 1 tk geçmezse sorun olmaz ki
Doktor yememen bir gıda varsa söylemiştir
Greyfurt ve zencefil dışında lahanagilleri yemesen yeter diye düşünüyorum 😘

Afiyet olsun 'Tatlım' 😋 bu diyetisyen menüsü mü? 2 saatte bir çok muntazam görünüyor da ben biraz ekmeklere takıldım. Sanki akşam 1 ve sabah 1 olmasa da olur gibi. Spora niye hazır değilsin aceba 💪
Hayır 7 yıllık diyet tecrübemden gelen deneyim menüsü😅
Ekmeği kilom düştükçe azaltıcam canım,şimdi kilom fazla.İdeal kiloma yaklaşınca bir dilim olur:)
Korona atlatmış biri olarak çabuk yoruluyorum,ağrılarım oluyor düzensiz.O yüzden spora cesaret edemiyorum.Yoksa sıkı spor yapardım önceden:/

İyi Akşamlar Ballarım 🍯

11 Ocak Menü Bildirimi

09.00 2 bardak limonlu su

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 ceviz, 1 yeşil elma

18.45 1 kase mercimek çorbası, 3 fırında baget, yeşil salata

3 litre su

Sudem Balımın dediği programı indirdim toplam 988 kalori almışım bugün . ❤️
Aslım Balım benim tavsiyem 1100-1200 kalori altına düşmeden beslenmeye çalışman olur🌸 yatarken de sodalı kefir gibi birşey içsen kalorin tam ayarlı olur
Menün güzel afiyet olsun 💕

Hayır 7 yıllık diyet tecrübemden gelen deneyim menüsü😅
Ekmeği kilom düştükçe azaltıcam canım,şimdi kilom fazla.İdeal kiloma yaklaşınca bir dilim olur:)
Korona atlatmış biri olarak çabuk yoruluyorum,ağrılarım oluyor düzensiz.O yüzden spora cesaret edemiyorum.Yoksa sıkı spor yapardım önceden:/
Geçmiş olsun 💐

11 Ocak menüm

sabah 10:00
bı bardak süt 2 yk yulaf, iki kuru kayısı, üç ceviz, bir haşlanmış yumurta

bı sade türk kahvesi

öğlen 13:30
bı porsiyon kereviz yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt

akşam 18:30
bir porsiyon karnabahar, bir kase kereviz yapraklı turplu cacık, fırınlanmış tavuk

bugünkü günlük adımım
suyu 1 litre civarında kaldım, yatana kadar devam edicem inşallah

Eki Görüntüle 2758964
Menünde sporunda çok güzel 👏🏻👏🏻👏🏻

55 ten sonra instagrama hava atma durumlari atarak motivasyonumu arttiricam 🤣🤣🤣
Süper olur canım ❤️ Çok yakışır 🧿
Kuzum kilo alınır verilir önemli değil 😉
Ben hastalığın semptomlarıni tetikleyecek şeylere dikkat et demek istedim 💕

He ya bugün size kavuşmak için kendimi paraladim ama ancak okuyup çıkabildim🧐

Balım bir gece 00 da yatayım ödem modem kalmasın dedim ama yine uyudum sabah 😁
Fazla fazla uyumuş oldum🤪
Ben de özledim saat mı belirlesek ne yapsak buluşma saati.💕
Gece oturunca sabah 4 oluyor bazen 00 da çıktım netten bu sefer de sizi özledim 😍

Geldim çiçeğim 🌹

Ha ha 🍯🍯.
Bal kavanozuna düştük hepimiz😘😘
Uykunu almana sevindim balım 😘 gece 23:30 da kepenkleri çeksek mi acaba ?
çok geç oluyor evde olunca bana sorun olmuyor ama işyerinde olunca kalkmak yetişmek çok zor olur ❤️

enerji_kusagi enerji_kusagi balım şimdi sana danisacaklarim var, bilgin dahilinde cevaplarsan sevinirim. Hem antibiyotik hem de kortizon kullanacağım ve galiba ikiisi de ödem yapıyor. Doktor özellikle suyu çok arttır tuzu da mümkün olduğunca düşür dedi. Hareketli sporlar yapamam ama yürüyüş de bu ödemleri atmaya yardımcı olur mu. Önerilerin var mı balım, bugün fazlasıyla dağıttım ama hemen toplamam lazım.
Boncuğum sana kaç mg kortizon yazdı?

Şimdi canım, antibiyotik genelde ödem yapmaz. Sana yazdığı ne tür bir antibiyotik içeriğini bilmiyorum. Tuz içerikli iltihap gideren antibiyotikler oluyor. Onlar ödem de yapabilir uyku da. Sen zaten tuz almayacaksın.

Kortizonun esprisi basitçe şöyle; vücut böbreküstü bezlerinden bir miktar kortizon salgılar, bu vücudun dengesi için şart. Vücut idrarla fazla tuzu atar. Tansiyon vs dengesini sağlar. Kortizon çok olursa vücut idrarla atacağı tuzu da geri emer.
Tuz ile Potasyum terazi gibidir. Biri artınca diğeri eksilir. Potasyumla da kalsiyumun bir dengesi var. Calsiyumu da eksiltir vücuttan. Neyse buraya girince çıkamayacaz galiba 😂 Kısaca vücudunda her türlü çok tuz olacak, tuz da suyu tutar. Şeker gibi. Sen potasyum ve kalsiyum içeriği bol şeyleri tüketeceksin. Muz, peynir, süt, yoğurt gibi. Birde sebze ve meyveyi artırman gerekecek, özellikle cildin için lazım bu. Suyu da bol içmen gerekecek. Yürüyüşün ödem atacağını bilmiyorum. Bu arada zeytin salça turşu gibi şeyleri de azaltman gerekecek. Bir de yağlı şeyleri az yemen gerekecek. Bunları yaparsan pek birşey olmaz sanırım canım. Bilmen gereken şimdilik bunlar.

İyi Akşamlar Ballarım 🍯

11 Ocak Menü Bildirimi

3 litre su

1 dilim ekmek ye nolur Asli Hocam ya 🤓❤️ kendimi suclu jissediyom

İyi Akşamlar Ballarım 🍯

11 Ocak Menü Bildirimi

3 litre su

Canım senin kilon için çok az değil mi bu kalori:KK43: yediğin miktarlar çok az geldi bana. İlerde kısacak miktar kalmaz,naçizane fikrimi söyledim:)

Yoğurtta olur da alerjin mi vardı diye düşündüm 😎 yarına hafif hafif artırırsın olmadı balım 😘😘😘
Yoğurt olabilir biriciğim ❤️ Alerjim yok, kendim yapıyorum mis gibi 😉 normalde yoğurt yiyemezdim. Kendim yapmaya başlayınca yemeye de başladım. ❤️😘
1 dilim ekmek ye nolur Asli Hocam ya 🤓❤️ kendimi suclu jissediyom
ekmeği hayatımdan çıkaralı çok oldu kuzum ya. Senin için başka bir şey yerim ama yarın 🤭😂😘

X