Bı veli de sormuş bugün.Yükleyim balım. Bugün uygulama yükleme günü . Whatsapp sebebiyle telegram mı bip mi ? Bakalım meb resmî açıklama yapacak mı bu konuda ?
Yorum için teşekkür ederim Sudem Balım, biriciğim
Kaç kişi ona göre çay kahve ikram edelimYalniz sayfamizin uyelerinden cok misafirleri var
Bu nasil is ey misafirler
Velilerin bu garip emrivakileriBı veli de sormuş bugün.
Hocam WhatsApp silecem sizde başka uygulamaya geçin demiş.
Okul ne derse o dedim.
Diğer odadasın dimi doğru söyle, saklanma bakayım çık hemenHa ha
Bende ablamlarla konuştum
Yeğenimin biri askerden geldi onlarla görüntülü
Sonra diğer ablam Tr gelecek bilet işleri filan
Boncuğum herşeyimiz de benziyor
Ya canları sağolsunVelilerin bu garip emrivakileri
CeeeDiğer odadasın dimi doğru söyle, saklanma bakayım çık hemen
Haklisin enercim özelde de ilanlara bakiyorum ama sehir olarak biraz sanssizim o konuda gelismemis bi sehir sadece turizm var malum.İnşaallah bu sefer olur CivcivimHiç kayıp gibi de düşünme. Eğer devlet olmazda özele girersen daha donanımlı olursun hiç okumak boşa gider mi? Birde barajı geçtikten sonra ek alım ve sözleşmeyle devlete giren sonra kadroya alınanlar olduğunu da biliyorum. Veya kartvizit mi ne deniyor. Statüsü olan biri tavsiye ederek de seni alabilir diye bir şey dıymuştum birisinden. Samdan daha iyi bilir onu galiba. Yine onda da sınav girmiş ve barajı geçmiş olmak lazım sanırım.
Haha o da iyiymis öğretmenim böööüün ben gidiyorum siz geliyo musunuzBı veli de sormuş bugün.
Hocam WhatsApp silecem sizde başka uygulamaya geçin demiş.
Okul ne derse o dedim.
Şu an 8 kişilerKaç kişi ona göre çay kahve ikram edelim
Misafirin kısası makbuldür
Gitmeden boğazlarından sıcak bir şey geçsin
Hiç bu açıdan bakmamıştımHaklisin enercim özelde de ilanlara bakiyorum ama sehir olarak biraz sanssizim o konuda gelismemis bi sehir sadece turizm var malum.
Bu arada yaş konusunu sıkıntı etme derim instagram sayfamda bu sene atananlar olmustu hatta biriyle bayagi muhabbet etmistim istersen vereyim adini. O 40 küsur yasindaydi hatta.
Haha o da iyiymis öğretmenim böööüün ben gidiyorum siz geliyo musunuz
Şu an 8 kişiler
Benim baktıklarım da hep 30 du. İdari kadrolar için. Düz memurlarda sınır yoktu sanırım. Bakanlıklara vs baktım. Tek sınır olmayan Gümrük Müşavirliği idi. O da bana pek hitap etmemişti.Enerji boncuğum yaş meselesini iyice araştır bence.
Abim de atanamamisti branş öğretmeni.
Sonra yaş sınırını yükseltince şansını yine denedi.
Ama tabi olmadı kısmet değilmiş.
48 yaşında şu an.
Ben ünv.kazandigim yıl o ünv bitirmişti.
Devlet nasip olmadı ona .
Alım bir kaç kişi anca .
Özelde filan çalıştı hep.
Şimdi yine özelde.
Canım azimli olmak araştırmak güzel şey.Benim baktıklarım da hep 30 du. İdari kadrolar için. Düz memurlarda sınır yoktu sanırım. Bakanlıklara vs baktım. Tek sınır olmayan Gümrük Müşavirliği idi. O da bana pek hitap etmemişti.
29 yaşındaydım, bir deneyeyim olursa gireyim dedim. Hatta her sene girerim diyordum. O sene başvuru vakti geçmişti. Diğer sene de 30 a giriyordum.O yıl da öyle girmedim. Gerçekten birazda nasip galiba. Hem alım az hem de Bakanlıkların idari kadro puanı, ek şartları yüksekti. Hayırlısı bakalım. Sosyolojiyi de siyaset için düşünüyordum, olursa diye. Özelde çalışır veya bir ticaretle uğraşırsam da iktisat aklımda. Bir araştırayım bakalım şu Kpss yiBoğa ya illa şeyini çıkaracak
Evet bizde böyle bir kurtluluk var . Boş duramayız. Kafamıza koyduysak mutlaka yaparız . Mesela ben de bir de şey var, her şeye atlarım.Canım azimli olmak araştırmak güzel şey.
Boşluk ben de sevemem.
En basiti karantina da bile evde önce yemek çeşitleri yapmayı öğrendim günde bazen 7 saat mutfakta uğraşıp hunharca yorulup kaç çeşit çıkarırdim
Ta ki kilolar başını alıp gidene kadar
Bu sefer de diyete başlayıp sporun diyetin dibine
Araştır ,not et,yaz çiz
Biz boş duramayiz
Doğru ÇiçeğimEnerjim ben bir ara emekli olup mini bir kafe açıp işletmeyi düşündüm
Hatta baya baya hayalimdi
Ama şimdi kilo kontrolünü ömür boyu sağlamak için sektörün içinde olmamak daha iyi diye düşünüyorum
Bir ara yemek blogu you tube videosu filan çekeyim dedim.
O da ciddi vakit ve emek istiyor.
Tek başına yapmak zor.
Dekor ve sunum için bol aksesuar gerekli.
Aslım benim, çok tatlısınEvet bizde böyle bir kurtluluk var . Boş duramayız. Kafamıza koyduysak mutlaka yaparız . Mesela ben de bir de şey var, her şeye atlarım.ben yaparım, ben ederim.
Gözün aydın ÇiçeğimHa ha
Bende ablamlarla konuştum
Yeğenimin biri askerden geldi onlarla görüntülü
Sonra diğer ablam Tr gelecek bilet işleri filan
Boncuğum herşeyimiz de benziyor
Bence cikar zaten yaparsin sen❤ tabi dedigin gibi nasip insallah güzel kapilar acilsin❤Benim baktıklarım da hep 30 du. İdari kadrolar için. Düz memurlarda sınır yoktu sanırım. Bakanlıklara vs baktım. Tek sınır olmayan Gümrük Müşavirliği idi. O da bana pek hitap etmemişti.
29 yaşındaydım, bir deneyeyim olursa gireyim dedim. Hatta her sene girerim diyordum. O sene başvuru vakti geçmişti. Diğer sene de 30 a giriyordum.O yıl da öyle girmedim. Gerçekten birazda nasip galiba. Hem alım az hem de Bakanlıkların idari kadro puanı, ek şartları yüksekti. Hayırlısı bakalım. Sosyolojiyi de siyaset için düşünüyordum, olursa diye. Özelde çalışır veya bir ticaretle uğraşırsam da iktisat aklımda. Bir araştırayım bakalım şu Kpss yiBoğa ya illa şeyini çıkaracak
Biri de benim boslugu hic sevmem. Cunku neden bos duruyumCanım azimli olmak araştırmak güzel şey.
Boşluk ben de sevemem.
En basiti karantina da bile evde önce yemek çeşitleri yapmayı öğrendim günde bazen 7 saat mutfakta uğraşıp hunharca yorulup kaç çeşit çıkarırdim
Ta ki kilolar başını alıp gidene kadar
Bu sefer de diyete başlayıp sporun diyetin dibine
Araştır ,not et,yaz çiz
Biz boş duramayiz
Ha haEvet bizde böyle bir kurtluluk var . Boş duramayız. Kafamıza koyduysak mutlaka yaparız . Mesela ben de bir de şey var, her şeye atlarım.ben yaparım, ben ederim.
Hadi yaDoğru Çiçeğim
Aynı şeyi çek dur, tarifi çözene kadar dene dur, tek tek aksesuar topla...
Bütün bir gününü alır blog işleri çünkü dedimya biz şeyini çıkarırız
Çok güzel hayal aslında. Tanıdığım tüm tatlıcı pastacı kafeci aşçı hepsi zayıf insanlardıSürekli görünce gözü mü doyuyor yoksa tiksiniyorlar mı bilmiyorum.
Yalnız benim tarzım daha çok sanayi, üretim vs. Kimyadan iyi anlasam çözmek istediğim bir iki şey var. Veya büyük çiftlik kurup tüm ailece organik tarım, üretim, temiz gıda... Böyle işte
Kendileri boş kafalı olduğu için boş kalmanı istemiştir. Bende hiç anlamam o kafaları. Akşama kadar oturup ne yapıyorlarsa kendileriBence cikar zaten yaparsin sen❤ tabi dedigin gibi nasip insallah güzel kapilar acilsin❤
Biri de benim boslugu hic sevmem. Cunku neden bos duruyum
Bu grupta gercekten benden birsuru oldugunu ögrenmek mutlu etti kafa dengi olunca insan birbirini daha iyi anlıyo..
Kimi insan da niye kendine iskence ediyosunki diyo mesela.. aslinda bu iskence falan degil çalışmaktan arastirmaktan hoslaniyorum sadece..
Karsimdaki israrla anlamayinca gercekten cok sinirleniyorum hayir ben bos kalinca mutlu mu olcaksin yani dimi.
Yeğenim tosba kilo almis askerdeGözün aydın Çiçeğim
Ablan şimdi bir sürü alışveriş yapmıştır yeğenlere
Gerçi pandemi oralarda nasıl bilmiyorum ama..