70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hem de ne kan emici sudemim kesinlikle öyle
Ne izliyorsun civcivim, beğendiklerini bize de yazmayı unutma
Canim *azizler* i duymustum bikac defa hadi izleyelim dedik ama yok sevemedim ya. Cok duragandi yalnizligi islemisler ama konu yok filmde
Yüreğine şimdi mi dokundum secret cım Civcivim Yerim senin minnoş kalbini
Hiç bir emek boşa gitmez illa karşılığı var, bende buna inanıyorum
Evet tam şuraya ❤
Günaydın
Erken uyumayı denedim
Bu saattte gözler faltaşı gibi
Bari suralari bir temizleyim
Civcivim nerdesin?
Dükkanı açmamışsin.
Günaydın Çiçeğim
Civciv geç kaldı ben geleyim dedim
Vayyyyy kimleri görüyorum ya ben de sakin sakin gelirim simdi suralari temizlerim diyodum tertemiz madem ben de kahvemi iciyim
Tükkana gec kaldik iyi mi
Günaydın güzel ve güçlü kadınlar
Günaydin kralice arım
Bu arada normalde arilardan nefret ederim kücükken bi kovan ari saldirmisti bana her yerimi soktular bayagi bi travma oldu bende hala kacarim ari gorunce
Günaydın ,
maşallah kapılar açılmış,
temizlikler yapılmış .
Daha ne olsun ?

Güzel, sağlıklı bir gün olsun.
Günaydın güzel hemsehrim amiin amiin

Azizleri ben de duydum bakarım diyordum ama güzel yorumlar okumadım genelde. 9 kere Leyla'yi da izledim yorumlar iyi olmamasına rağmen, onu da beğenmedim. Azizler için hiç vakit kaybetmeyelim öyleyse.
Kizlar nereye gittiniz yeniden mi uyudunuz yoksa
Ben 5.30da kalktım,oğlum 7de uyandı eşim hiç uyumadı böyle olunca kahvaltı yaptık erkenden balım. Bı saat sonra da hastaneye gidecem inşallah.

Masallah kizlar herkese iyi haftalar diliyorum ne kadar firdevs hanimin mezar basindaki hali gbi olsamda ben de haftaya basladim bakalim bugun de annemdeyim aksam gidicem saka maka rahata alistim caktirmayin
Neden o haldesin canım, gece uyuyamadin mi.

Felicio Leyla balım listeyi tam olarak ikimiz uyguladık galiba, asliogretmen balım da yapıyor muydu emin olamadım. Tartı fotosunu yükleyemedim, boyutu kabul etmedi nedense.

Geçen pazartesi 66.8
Bugün 66.1
Fark 700 Gr.

Dün sadece öğlen 12.30da yedim, akşam keyifsiz olunca yemek yiyemedim. Belki fark daha az olabilirdi o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…