- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Gıda yuksek muhendisiyim canim su an kpssye hazirlaniyorum. Aslinda en basindan beri hedefim doktoraydi ama bi gelir olmasi şart dedim kpss yi öne aldım halledersem insallah ilerde hayallerim var.alanın ne senin
Evet canim 4 saat az sürdüremedim zatenGeldim çiçeğim
8.5 yaşında
4 saat uyku da çok az civcivim.
Sen 8 saat mı uyuyorsun şu an?
Yükleyim balım. Bugün uygulama yükleme günü . Whatsapp sebebiyle telegram mı bip mi ? Bakalım meb resmî açıklama yapacak mı bu konuda ?Balım kalorisi çok düşük olmuş .
Fit 365 gibi bir program indirip hesaplama yapsan .
Şimdi hızlı kilo versen de vücut kıtlık moduna çekerse kendini .
Emin olamadım şimdi.
Menü de protein,sebze, meyve, lif hepsi mevcut o konuda sıkıntı yok gayet dengeli.
Gıda yuksek muhendisiyim canim su an kpssye hazirlaniyorum. Aslinda en basindan beri hedefim doktoraydi ama bi gelir olmasi şart dedim kpss yi öne aldım halledersem insallah ilerde hayallerim var.
Evet canim 4 saat az sürdüremedim zaten
6 7 saat uyuyorum canım su an
Afiyet olsun canım çözümün için tebrik ediyorum seniBallarımmmmm, öz le dimmmm
10 Ocak Menü Bildirimi
12.30 2 bardak limonlu su
13.00 omlet , 1 dilim peynir, 1 domates , 3/4 yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
18.00 5 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, bol yeşil salata , 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
(Akşam yemeğim diyet programımıza uymadı. Balık evde yoktu. Dün tavuk yemiştik. Böyle olunca evdekiler mantı istedi. Ben mantı yemediğim için yukarıdaki çözümü buldum.Felicio Leylam )
Afiyet olsun canımSabah:
2 yumurta
Mibrit kutusu kadar peynie
5 zeytib
1 tatli kasigi bal
Ogle:
3 kayisi
1 muz
Hindistan cevizi yagli filtre kahve
Aksam:
Cheat meal caiz mi dedik caiz dedilerben de pizzayi gomdum valla buyuk boy yaruna aynen devam
Ewt canim 1Amin
Cümlemizin evladını inşallah
Senin de bir tane de mi?
Çok mutlu oldum ki şimdi . Teşekkür ederim bal LeylammmmAfiyet olsun canım çözümün için tebrik ediyorum seni
Cift yillarda girebiliyoruz biz canim maalesef var o sıkıntıooo süpersininşallah atanirsin canım. senin tek çift yıl sıkıntısı yok demi:)
ben de kamu mezunuyum normalde, maliyede çalışıyorum.
memurluk güzel meslek özel sektöre göre baya iyi şartları:) inşallah hayallerini gerceklestirirsin
Cift yillarda girebiliyoruz biz canim maalesef var o sıkıntı
Evet inşallah canim hayirlisi olsun hakkimizda sen de sınavını geçersin inşallah ❤
Amiin inşallaho zaman bırakmak yok sindire sindire çalış insallah atanirsin da civcivin
Canımın içisiHoşbuldum bal köpüğüm
Seni çok özledim
Afiyet olsun enercimCanımın içisibende çok özledim
Bugün yoğun geçiyor. Annemler aradı az önce de, uzun konuştuk. Şuan çay içiyorum Sudem Balım
Sağol civcivimAfiyet olsun enercim
Gercekten mi caliscaksin kizSağol civcivim
Seni motive için Kpss çalışacam bak
Ha haCanımın içisibende çok özledim
Bugün yoğun geçiyor. Annemler aradı az önce de, uzun konuştuk. Şuan çay içiyorum Sudem Balım
İnşaallah bu sefer olur CivcivimGercekten mi caliscaksin kiz
Ben coook yorgunum ama yine cirpinmaya devam emeklerim bosa gitsin istemiyorum