- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Belki biraz yersin amaHa ha
Ben öyle değilim ya
Yapan varsa mani olmam
Hatta başkası yapsa hazira konsam daha iyi
Ben sevdiğim , yapmaktan hoşlandığım işi yapmaya doyamam
Öyle her taşın altına elimi sokmayı sevmem
Herkes işine baksın
Ama yardımcı olacağım bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım
Hadi ya
Kokusu doyuruyor demekki
Ama ben içinde olsam kokusuyla yetinmem yani
Pandemi koşullarında balim bazı sektörler riskli.
Ama organik işler su götürebilir.
Umarım istekleri n hayallerin en kısa sürede gerçek olur .
Hemen diyet listesi çıkaralımYeğenim tosba kilo almis askerde
64 kiloyla gidip 71 ile ve gelmiş
Aynen öyle size ne benim calismamdan yaniKendileri boş kafalı olduğu için boş kalmanı istemiştir. Bende hiç anlamam o kafaları. Akşama kadar oturup ne yapıyorlarsa kendileriKarpuzda yata yata büyür der birileri
Sen boş ver onları civcivimvalla ne yapabiliyorsan yap. Boşa geçen zamanı da ben günah olarak görüyorum cidden.
Bu arada sağol Civcivim. Aminn. Benimde bir takım meşguliyetlerim var. İnşaallah hepimizin gönlüne göre olur herşey.
Canım biz ona kıskançlık diyoruzBence cikar zaten yaparsin sen❤ tabi dedigin gibi nasip insallah güzel kapilar acilsin❤
Biri de benim boslugu hic sevmem. Cunku neden bos duruyum
Bu grupta gercekten benden birsuru oldugunu ögrenmek mutlu etti kafa dengi olunca insan birbirini daha iyi anlıyo..
Kimi insan da niye kendine iskence ediyosunki diyo mesela.. aslinda bu iskence falan degil çalışmaktan arastirmaktan hoslaniyorum sadece..
Karsimdaki israrla anlamayinca gercekten cok sinirleniyorum hayir ben bos kalinca mutlu mu olcaksin yani dimi.
Yok ya hiç sanmamBelki biraz yersin amasonra bıkarsın sanki Çiçeğim
Ablam iyi bakmamis demek kiHemen diyet listesi çıkaralım
Askerde de kilo almak, nasıl becerdiyse
Yiyip içip nöbet tuttu galiba ya da masa başı
Hadi iyi seyirlerBenim icin film zamani kizlar yazarim uyumadan insallah
Sagolasin canim sana da afiyet olsun cok guzel menun benimki bieaz sinirlari asti ama bauamem var hastayimAfiyet olsun canım
Ne izliyorsun civcivim, beğendiklerini bize de yazmayı unutmaBenim icin film zamani kizlar yazarim uyumadan insallah
Yüreğine şimdi mi dokundum secret cım CivcivimAynen öyle size ne benim calismamdan yani
Amiin canim inşallah emekler bi sekilde karsligini bulur inaniyorum ben
*Boşa gecen zamani günah olarak görüyorum* Ne güzel bi cümle olmus bu tam yüregime dokundun su an. iste hayat felsefem al duvara as canin sıkıldıkca oku dur
Bir an ben yazdım sandım haCanım biz ona kıskançlık diyoruz
Herkes nasıl mutlu ise öyle olsun
İçi geçmiş insan hiç sevmem
Hayattan şikayet edip duran kan emici tipler
Hiç işim olmaz negatif insanla
Bana enerji,sinerji ,sevgi,saygı lazım
Hoşgörü, anlayış, samimiyet, dostluk lazım
Onlarda bu grupta fazlasıyla var çok şükür
Ruh ikizi olmak bunu gerektirirBir an ben yazdım sandım ha
İyi geceler .İyi geceler arkadaslar. Sabah ac karna tartildim 72 kilo olmusum malesefUzun zamandir tartiya cikmamistim en son tartildigimda 68dim. Bir daha tartiyi gozumun onunden ayirmamaliyim galiba. Sık sık tartilacagim bundan sonra
Yarına telafi edersin canım hem haftalık hakkını kullandın diyelim biz onaSagolasin canim sana da afiyet olsun cok guzel menun benimki bieaz sinirlari asti ama bauamem var hastayim
Yeni haftamız bu haftamız gibi çok güzel olsunİyi Geceler Ballarım
bende sporumu yazayım
20 dk Leslie boosted
10 dk bölgesel
10.000 adım
Yarın,
yeni bir haftaya başlayacağız .
Yeni hafta
bize
yepyeni güzellikler getirsin.
Hoşgeldin canımİyi geceler arkadaslar. Sabah ac karna tartildim 72 kilo olmusum malesefUzun zamandir tartiya cikmamistim en son tartildigimda 68dim. Bir daha tartiyi gozumun onunden ayirmamaliyim galiba. Sık sık tartilacagim bundan sonra