70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

offf muhteşemsin😍😍 masallah diyeyim sana. ne kadar güzel kendini geliştirip bir sürü şey yapmışsın 😍😍

açıkçası b kadrodan atanamadigim için alana çalıştım:KK70: öyle yükseklerde gözüm yok. kendime aileme ayıracak zamanım kafam olsun isterim. ticaret benim de ilgimi ceken bı alan. ilerde belki ben de ticaret yaparım 😍

şu an yarım gün çalışma yarım maaş deseler kabul ederim direk. hayattan keyif almayı çok severim:)

sosyoloji çok güzel bı bölüm 😍 ben çok severim sosyoloji, psikoloji, felsefe:)
insanla ilgili şeyler beni etkiler, büyüler hatta😍
Burcun ne?
Yaşamayı bu kadar keyifle sevdiğine göre.

Gırtlak, ve boyun kaldı geriye. Lenf de değil. Lenfler daha kenarda, yukarıda,arka ve aşağıda. Muhtemelen troitte değil çünkü daha çok yana doğru yayılır. İç guatr olsa, dışa değil içe büyür, tek taraflı olması da çok düşük ihtimal. Yutkunurken belirgin şekilde ağrı artmadığına göre, içte şişlik, ses kısıklığı vs olmadığına göre gırtlak da değil gibi. Yine o boyun omuruyla ve oraya bağlı kas,sinirlerle alakalı görünüyor, çok yüksek ihtimal yanlış kullanıma bağlı gibi Boncuğum benim. O egzersizi yap ve şikayetlerin hafifliyor mu görelim. Hafifliyorsa doğru adres.

Ki dikkat edersen boyun çizgilerinle aynı hatta denk geliyor. Çok eğilmektende boyun ön tarafındaki kas,sinir dokusu zorlanmış, gerginleşmiş olabilir.
Tamam canım ben videoyu yapayım. Yarın 14.30da da randevum var. Umarım çabuk geçer.

doğru diyosun canım 😍
hafta içi yapıyorum elinden geldiği kadar. bı uygulama indireyim de evde adımlarıma bakayım.

haftasonu eşim olmuyo, çocuklara yasak. o yüzden maalesef bişey yapamıyorum 🙄
Şöyle 45 dk Leslie den yapabilirsin canım süper etkili ve güzel olur senin için ❤️

Şöyle 45 dk Leslie den yapabilirsin canım süper etkili ve güzel olur senin için ❤️

her biriniz o kadar tatlı, o kadar naif ve iyisiniz ki😍😍

çok mutluyum burda olduğum için 😍 bu akşam yapıp yazicam size de inşallah 😍

Leslie 45 dk yazınca çıkıyo değil mi

her biriniz o kadar tatlı, o kadar naif ve iyisiniz ki😍😍

çok mutluyum burda olduğum için 😍 bu akşam yapıp yazicam size de inşallah 😍

Leslie 45 dk yazınca çıkıyo değil mi
Çıkar 3 mill zaten 45 dk olanlar.😍
Amerikan Heart videosu çok güzel 😍
Felicio m önermişti 😍

offf muhteşemsin😍😍 masallah diyeyim sana. ne kadar güzel kendini geliştirip bir sürü şey yapmışsın 😍😍

açıkçası b kadrodan atanamadigim için alana çalıştım:KK70: öyle yükseklerde gözüm yok. kendime aileme ayıracak zamanım kafam olsun isterim. ticaret benim de ilgimi ceken bı alan. ilerde belki ben de ticaret yaparım 😍

şu an yarım gün çalışma yarım maaş deseler kabul ederim direk. hayattan keyif almayı çok severim:)

sosyoloji çok güzel bı bölüm 😍 ben çok severim sosyoloji, psikoloji, felsefe:)
insanla ilgili şeyler beni etkiler, büyüler hatta😍
Teşekkür ederim canım. Sen öyle diyorsun ama annem de kızıyor, ne zamana kadar okuyup duracaksın girip çalış diyor. O biraz memur kafasında.😁 Monoton bir şekilde çalışayım istiyor. Ben ise girişimci ruhluyum. 💪💪💪
Sende benim kafadansın 😍 Demek ki hesap kitap işi sevenler biraz ehl-i keyif oluyor. Analizci oluyor.😋
Kpss A da hala 30 mu yaş sınırı? Sınır kalktıysa belki bende çalışırım sizinle birlikte. Civcivim de motive olur 😊

Kizlar yazdiklariniz icin cok cok tesekkurler hepinizden cok sagolun ❤️❤️❤️ aslinda soyle oldu bebis kalinca noldu gibisinden bi dogruldum aniden kucagima alinca bi sey tik dedi zaten belimden duydum yani cok ani oldu. Neyse doktora gittim agri kesici seruma aldi doktor direkt kas gevseticiymis. Velhasil boyle kizlar beni dusundugunuz icin cok cok sagolun
Tekrardan geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin. 🤲🏻 Ani hareketler bazen canımızı okuyor maalesef 🙁

Aklımda bir tane var ama emin olamadım 😅😅
Enerji Asli ve ben o burcuz.😂
Biraz daha detaylı kendini anlat tahminimi teyit edeyim 😁

araştırmayı öğrenmeyi kendime biseyler katmayi çok severim😍
keyifli sohbete ekstra bayılırım 😍

Yeşilçam filmleri favorimdir, eski müzikleri dinlerim daha çok 70 ler:) Anadolu rock favorim 😁 ama eski olan tüm şarkıları çok severek dinlerim:)

Teşekkür ederim canım. Sen öyle diyorsun ama annem de kızıyor, ne zamana kadar okuyup duracaksın girip çalış diyor. O biraz memur kafasında.😁 Monoton bir şekilde çalışayım istiyor. Ben ise girişimci ruhluyum. 💪💪💪
Sende benim kafadansın 😍 Demek ki hesap kitap işi sevenler biraz ehl-i keyif oluyor. Analizci oluyor.😋
Kpss A da hala 30 mu yaş sınırı? Sınır kalktıysa belki bende çalışırım sizinle birlikte. Civcivim de motive olur 😊

çoğunlukla 35 yaş sınırı var canım:)
30 çok az yerde var. bence girip şansını deneyebilirsin😍😍

olabilir valla :KK70: kafam hep maksimum fayda peşinde benim:KK70:

Ballarımmmmm, öz le dimmmm ❤️

10 Ocak Menü Bildirimi

12.30 2 bardak limonlu su

13.00 omlet , 1 dilim peynir, 1 domates , 3/4 yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı

18.00 5 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, bol yeşil salata , 1 gün kurusu kayısı

3 litre su

(Akşam yemeğim diyet programımıza uymadı. Balık evde yoktu. Dün tavuk yemiştik. Böyle olunca evdekiler mantı istedi. Ben mantı yemediğim için yukarıdaki çözümü buldum. 😔 Felicio Felicio Leylam ❤️ )

Ballarımmmmm, öz le dimmmm ❤️

10 Ocak Menü Bildirimi

12.30 2 bardak limonlu su

13.00 omlet , 1 dilim peynir, 1 domates , 3/4 yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı

18.00 5 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, bol yeşil salata , 1 gün kurusu kayısı

3 litre su

(Akşam yemeğim diyet programımıza uymadı. Balık evde yoktu. Dün tavuk yemiştik. Böyle olunca evdekiler mantı istedi. Ben mantı yemediğim için yukarıdaki çözümü buldum. 😔 Felicio Felicio Leylam ❤️ )
Balım kalorisi çok düşük olmuş .
Fit 365 gibi bir program indirip hesaplama yapsan .
Şimdi hızlı kilo versen de vücut kıtlık moduna çekerse kendini .
Emin olamadım şimdi.
Menü de protein,sebze, meyve, lif hepsi mevcut o konuda sıkıntı yok gayet dengeli.

X