70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Nerede yürüyorsun?
Zira bizde sokağa çıkma yasağı var?
Yurt dışında mısın?

yok canım İstanbul'dayım. binanın etrafında tür atıyorum. bakkala ya da fırına uğrayıp geliyorum. çok uzun sürmüyo zaten. boş yerlerde yürüyorum

işe servisle gidip geliyorum, işyerinde de çok yoğunum o yüzden öğle arası yemek saatinde de iş yapmiyosan yürüyorum.

Aklını yerim ben onun
Benim genelde yanağımda kulak dibinde şişer canım ama bu da lenfle ilgili bir şey olabilir. Guatr falan yok ben de ama ondan da şüphe ettim nedense.
İnşallah öyle degildir cnm annemin benzer bir sıkıntısı olmuştu...
Çok geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.
Büyük geçmiş olsun canım, bayağı ağır geçirmiş belli ki. Allah bı daha yaşatmasın.

Kızların yarısı İstanbul'da zaten.
Sen hangi yakadasin?

Balım ağrının tam merkezi parmağımın altı, oraya dokunduğumda acı çok artıyor. Dikey olarak yukarı doğru ve biraz da aşağıya devam ediyor ama sol tarafta asla yok. Esneme kafayı çevirme hapşırma gibi durumlarda da ekstra yine acı veriyor.

Bu videoyu da hemen deneyeceğim. Çok teşekkür ederim balım

Sağol bal arım
Sen dostların en güzellerine layıksın
Dostluğumuz baki kalsın canım
Amin canım çok amin
Kizlar wabah bebis agladi bir anda yataktan kalktim ama cok hizli, kalkis o kalkis suan resmen hareket edemiyorum belim tutuk ve agri da degil anormal bir aci var Allah tan annemdeyim resmen yamuldum.
Çok geçmiş olsun canım.
Sagolun kizlar ben acile gidiyorum dayanamicam hareket edemiyorum resmen acidan delirmek uzereyim aksam insallah yazarim sizlere
Haber ver sonra bize.
Ben çalışkanım örtmenim
Geçmiş falan fıstık tamamdir
Oğlumun gevezeliginden zor bitirdim sürekli konuşuyor kuzu
Simdi biraz evde yuruyus yapiyim arkasina evi bi temizliyim aralarda gelirim
Off ya benim de temizlemem lazım. Kolay gelsin balım.
Kızlar bir iki saate gelirim.
Ortalığı filan toplayım.
Hepimizin derdi aynı bugün, kolay gelsin balım.

Gırtlak, ve boyun kaldı geriye. Lenf de değil. Lenfler daha kenarda, yukarıda,arka ve aşağıda. Muhtemelen troitte değil çünkü daha çok yana doğru yayılır. İç guatr olsa, dışa değil içe büyür, tek taraflı olması da çok düşük ihtimal. Yutkunurken belirgin şekilde ağrı artmadığına göre, içte şişlik, ses kısıklığı vs olmadığına göre gırtlak da değil gibi. Yine o boyun omuruyla ve oraya bağlı kas,sinirlerle alakalı görünüyor, çok yüksek ihtimal yanlış kullanıma bağlı gibi Boncuğum benim. O egzersizi yap ve şikayetlerin hafifliyor mu görelim. Hafifliyorsa doğru adres.

Ki dikkat edersen boyun çizgilerinle aynı hatta denk geliyor. Çok eğilmektende boyun ön tarafındaki kas,sinir dokusu zorlanmış, gerginleşmiş olabilir.

Kizlar yazdiklariniz icin cok cok tesekkurler hepinizden cok sagolun aslinda soyle oldu bebis kalinca noldu gibisinden bi dogruldum aniden kucagima alinca bi sey tik dedi zaten belimden duydum yani cok ani oldu. Neyse doktora gittim agri kesici seruma aldi doktor direkt kas gevseticiymis. Velhasil boyle kizlar beni dusundugunuz icin cok cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…