- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Aslinda bunlarda boyle vucut makbul ah gidi yanlis irktayizyok yok bi tek bunla anca kilo veriliyo zaten bu kadini takip ediyoeum hayati zaten kas yapmak
Ben bi tek popolarini begeniyorum diger turlu masallah genc irisileray Allah korusun yabizim kadınlar en azından zayıf da kilolu da olsa çoğu şekilli. bunlar çok acayip. beğenmiyorum şekilsiz onlar yaşasın yurdum kadınları
inşallah ben de yapicam spor
Cok tesekkurler canim sagolasin dun tabata mabata artistlik yaptik bugun yamuldukGecmis olsun canim
Ben bi tek popolarini begeniyorum diger turlu masallah genc irisilerBen bugun anca yuz yogasi falan yaparim sanirim
Totolarini ben de beğeniyorumBen bi tek popolarini begeniyorum diger turlu masallah genc irisilerBen bugun anca yuz yogasi falan yaparim sanirim
Geçmiş olsun .Kizlar wabah bebis agladi bir anda yataktan kalktim ama cok hizli, kalkis o kalkis suan resmen hareket edemiyorum belim tutuk ve agri da degil anormal bir aci var Allah tan annemdeyim resmen yamuldum.
Sagolun kizlar ben acile gidiyorum dayanamicam hareket edemiyorum resmen acidan delirmek uzereyim aksam insallah yazarim sizlereGeçmiş olsun .
Çok geçmiş olsun canımKizlar wabah bebis agladi bir anda yataktan kalktim ama cok hizli, kalkis o kalkis suan resmen hareket edemiyorum belim tutuk ve agri da degil anormal bir aci var Allah tan annemdeyim resmen yamuldum.
Tamam canım haber ver hastaneden gelinceSagolun kizlar ben acile gidiyorum dayanamicam hareket edemiyorum resmen acidan delirmek uzereyim aksam insallah yazarim sizlere
Sagolun kizlar ben acile gidiyorum dayanamicam hareket edemiyorum resmen acidan delirmek uzereyim aksam insallah yazarim sizlere
Geçmiş olsun mysonSagolun kizlar ben acile gidiyorum dayanamicam hareket edemiyorum resmen acidan delirmek uzereyim aksam insallah yazarim sizlere
Nerede yürüyorsun?çok geçmiş olsun canım
Ben çalışkanım örtmenimGünaydın ballarımgeçmiş yapıp geliyorum
Simdi biraz evde yuruyus yapiyim arkasina evi bi temizliyim aralarda gelirimCivciv im ortalığı temizlemis temiz bir yuvaya geldik ohh miss