70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

yok canım İstanbul'dayım. binanın etrafında tür atıyorum. bakkala ya da fırına uğrayıp geliyorum. çok uzun sürmüyo zaten. boş yerlerde yürüyorum

işe servisle gidip geliyorum, işyerinde de çok yoğunum o yüzden öğle arası yemek saatinde de iş yapmiyosan yürüyorum.
Bende market manav fırın geziyorum ama 3 bin adım zor oluyor. Yolu uzatırsam en fazla 5-6 bin adım oluyor. Çıkıp adam akıllı yürümedikçe pek sürmüyor.

Bende market manav fırın geziyorum ama 3 bin adım zor oluyor. Yolu uzatırsam en fazla 5-6 bin adım oluyor. Çıkıp adam akıllı yürümedikçe pek sürmüyor.

ben saymıyorum ya🤷 önce yağdan kilo vereyim de sonra sporla sıkılaşp incelirim diye düşünmüştüm. o yüzden spora acele etmiyorum.

çalışıyorum, sınavım var meslek içi, küçük çocuğum var, eşimin çalışma saatleri düzensiz o yüzden pek vaktim olmuyo bişey yapmaya🙄🙄

ben saymıyorum ya🤷 önce yağdan kilo vereyim de sonra sporla sıkılaşp incelirim diye düşünmüştüm. o yüzden spora acele etmiyorum.

çalışıyorum, sınavım var meslek içi, küçük çocuğum var, eşimin çalışma saatleri düzensiz o yüzden pek vaktim olmuyo bişey yapmaya🙄🙄
Bende en az 10 bin atayım günlük diyorum hem sağlık için hem kilo için iyi olur diye.

Allah bağışlasın canım. Senin de yorucu geçiyor belli ki. Terfi mi edeceksin yoksa rutin mesleki sınavlardan mı? Branş neydi acaba mahsuru yoksa?

Bende en az 10 bin atayım günlük diyorum hem sağlık için hem kilo için iyi olur diye.

Allah bağışlasın canım. Senin de yorucu geçiyor belli ki. Terfi mi edeceksin yoksa rutin mesleki sınavlardan mı? Branş neydi acaba mahsuru yoksa?

uzman yardımcısıyim canım ben:) maliyede çalışıyorum. yeterliliği verip uzmanlığımi alicam inşallah.

en iyisi hareket etmek zaten. oturdukca uyusuyo insan. inşallah bı düzene girersem ben de bişeyler yapicam.

telefondan mi takip ediyosun sen adımları:)

Eki Görüntüle 2758108
Balım ağrının tam merkezi parmağımın altı, oraya dokunduğumda acı çok artıyor. Dikey olarak yukarı doğru ve biraz da aşağıya devam ediyor ama sol tarafta asla yok. Esneme kafayı çevirme hapşırma gibi durumlarda da ekstra yine acı veriyor.

Bu videoyu da hemen deneyeceğim. Çok teşekkür ederim balım 😍
Canım lenf bezin şişmiş gibi benim de oraya yakın biryer yukarı doğru dikey şişiyor
Kizlar yazdiklariniz icin cok cok tesekkurler hepinizden cok sagolun ❤️❤️❤️ aslinda soyle oldu bebis kalinca noldu gibisinden bi dogruldum aniden kucagima alinca bi sey tik dedi zaten belimden duydum yani cok ani oldu. Neyse doktora gittim agri kesici seruma aldi doktor direkt kas gevseticiymis. Velhasil boyle kizlar beni dusundugunuz icin cok cok sagolun
Geçmiş olsun 🌸🌸🌸 önemli birşey çıkmamasına sevindim 🌸🌸🌸

Şamdanım spor yaparak zayıflarsan sarkma deformasyon ya olmaz ya da minimum olur sen yine de günlük 1 saate yakın yürüyüş vs yapmaya çalışsan 😘

Boncuğum ders çalışıyor musun her gün?
Yani erken kalkma sebebin ders mı?
Zira ben o kadar erken kalksam sıkılırım gün geçmez.
Ahh nerde kuşum calisamiyorum her gün biraz da bilincli calismiyorum. Gecenlerde sadece 1 saat calistim onunla duruyorum. Sinava daha cok var zamana yayarak caliscam matematik ve turkce pratik istiyo hizlanmak icin onlara önden basliyorum soru cozuyorum ufak ufak.

Erken kalkma meselesine gelince yok kuzum o ders calismamdan bağımsız. O benim icin yasam tarzi cook hosuma gidiyo sabah erken kalkinca aklimda is varsa hemen yapip bitirebiliyorum gün bana kaliyo verimli geciriyorum enerjik oluyorum☺️ Bu konuya ayriyeten ilgiliyim zaten bi ara bayagi bi arastiriyodum. Hatta uyku saatimi 4 saate cekmeye calistigim bi dönem falan olmuştu.
İsin yoksa o kadar erkenden napiyosun dersen mesela kitap okuyorum ingilizce calisiyorum kendime bakim yapiyorum gibi tamamen kendimle ilgilendigim seyler😘 Bazen de hicbisey yapmadan sadece kahvemi iciyorum dizi izlerken☺️

Canım lenf bezin şişmiş gibi benim de oraya yakın biryer yukarı doğru dikey şişiyor

Geçmiş olsun 🌸🌸🌸 önemli birşey çıkmamasına sevindim 🌸🌸🌸

Şamdanım spor yaparak zayıflarsan sarkma deformasyon ya olmaz ya da minimum olur sen yine de günlük 1 saate yakın yürüyüş vs yapmaya çalışsan 😘

doğru diyosun canım 😍
hafta içi yapıyorum elinden geldiği kadar. bı uygulama indireyim de evde adımlarıma bakayım.

haftasonu eşim olmuyo, çocuklara yasak. o yüzden maalesef bişey yapamıyorum 🙄

Ahh nerde kuşum calisamiyorum her gün biraz da bilincli calismiyorum. Gecenlerde sadece 1 saat calistim onunla duruyorum. Sinava daha cok var zamana yayarak caliscam matematik ve turkce pratik istiyo hizlanmak icin onlara önden basliyorum soru cozuyorum ufak ufak.

Erken kalkma meselesine gelince yok kuzum o ders calismamdan bağımsız. O benim icin yasam tarzi cook hosuma gidiyo sabah erken kalkinca aklimda is varsa hemen yapip bitirebiliyorum gün bana kaliyo verimli geciriyorum enerjik oluyorum☺️ Bu konuya ayriyeten ilgiliyim zaten bi ara bayagi bi arastiriyodum. Hatta uyku saatimi 4 saate cekmeye calistigim bi dönem falan olmuştu.
İsin yoksa o kadar erkenden napiyosun dersen mesela kitap okuyorum ingilizce calisiyorum kendime bakim yapiyorum gibi tamamen kendimle ilgilendigim seyler😘 Bazen de hicbisey yapmadan sadece kahvemi iciyorum dizi izlerken☺️

sınav için akşam ben calicam eşlik eder misin civciv😍
ben de erken yatar erken kalkarım sabah erken kalkmak çok mutlu eder beni 😍

10 Ocak menü :)

sabah 10:30
bir haşlanmış yumurta, cevizli çörekotlu azıcık zeytinyağlı kuru domates, bı dilim beyaz peynir, tere maydanoz, bir kuru kayısı, bir dilim ekmek

ara şekersiz duble türk kahvesi, yanına bı parça bitter çikolata

öğlen 14:30
bı kase tarhana çorbası, iki yemek kaşığı yoğurt, 3 YK kavrulmuş ıspanak

akşam 17:30
bı kepçe tarhana çorbası, maydanozlu yeşil mercimek salatası, bır tabak zeytinyağlı kereviz yemeği

10 su bardağı su, yatana kadar eklicem inşallah:)

uzman yardımcısıyim canım ben:) maliyede çalışıyorum. yeterliliği verip uzmanlığımi alicam inşallah.

en iyisi hareket etmek zaten. oturdukca uyusuyo insan. inşallah bı düzene girersem ben de bişeyler yapicam.

telefondan mi takip ediyosun sen adımları:)
Evet canım bir adım sayar uygulaması indirdim.
Demek uzman olacaksın, bu çok güzel, inşaalah geçersin sınavı. Belki müfettiş de olursun 😍
Bende 2.üniversitede Maliye okudum 😍
Ama pek bu alanda çalışmadım. Kpss-A düşündüm ama hiç giremedim. Artık yaş engelim var, istesem de idari kadro olmaz. Ancak B ile girip senin gibi yükselme şansım olabilir. Niyeyse pek memurluğa hevesim olmadı. Biraz ticari kafadayım ben. Yüksek Lisans İktisat veya Sosyoloji hayali kuruyorum bazen. Şimdilik sallıyorum bakalım.

Umarım sende düzene girebilirsin.

Evet canım bir adım sayar uygulaması indirdim.
Demek uzman olacaksın, bu çok güzel, inşaalah geçersin sınavı. Belki müfettiş de olursun 😍
Bende 2.üniversitede Maliye okudum 😍
Ama pek bu alanda çalışmadım. Kpss-A düşündüm ama hiç giremedim. Artık yaş engelim var, istesem de idari kadro olmaz. Ancak B ile girip senin gibi yükselme şansım olabilir. Niyeyse pek memurluğa hevesim olmadı. Biraz ticari kafadayım ben. Yüksek Lisans İktisat veya Sosyoloji hayali kuruyorum bazen. Şimdilik sallıyorum bakalım.

Umarım sende düzene girebilirsin.

offf muhteşemsin😍😍 masallah diyeyim sana. ne kadar güzel kendini geliştirip bir sürü şey yapmışsın 😍😍

açıkçası b kadrodan atanamadigim için alana çalıştım:KK70: öyle yükseklerde gözüm yok. kendime aileme ayıracak zamanım kafam olsun isterim. ticaret benim de ilgimi ceken bı alan. ilerde belki ben de ticaret yaparım 😍

şu an yarım gün çalışma yarım maaş deseler kabul ederim direk. hayattan keyif almayı çok severim:)

sosyoloji çok güzel bı bölüm 😍 ben çok severim sosyoloji, psikoloji, felsefe:)
insanla ilgili şeyler beni etkiler, büyüler hatta😍

Taam taam da özledik zaten 💖
Kolay gelsin. Işık hızıyla yap gel 😁
Geldim çiçeğim 🌹

Masallah kac yasinda
8.5 yaşında 😍

4 saat uyku da çok az civcivim.
Sen 8 saat mı uyuyorsun şu an?

X