Güçlü karakter filan der demiHiç öyle düşünmemiştimçok hareketli demek istemiş derdim ben olsam o da öyle düşünür tahminim
Tamam balım, gruba bakar yazarım.Aslım İnci nin dünkü kilosunu yaz balım
Pazartesi ye kadar yoğun İnci
Güçlü Kadınlar Platformu Aile Hekiminiz bildirdiEnerjimiz doktorumuz her derde devamızTeşekkür ederiz
Kız niye sildinAnam anammmnasıl yaaaaa
Yaaaa çokkkkk güzelllll olmuşAslı dir onun adı
Sevgi dolu minnoştur kendisi
Lafı söylerken çekinir
Işıltıli gözleri sevilir
Aslı da oldu
Sensin güzelYaaaa çokkkkk güzelllll olmuşEmeğine sağlık , yüreğine sağlık biricik Sudemmmmm . Seni çok seviyoreeee
Oyyy balım bana da akrostiş yapmışSongüldur onun adı
O topladı arıları
Ne de güzel topladı
Gül bahçesi arılara doydu
Üzüm üzüme bakarak kararır.
Listelerin baş tacıdır
Songül de tamam
Sağol bal arımOyyy balım bana da akrostiş yapmışeline diline yüreğine sağlık kuzum
Aslinda bunlarda boyle vucut makbul ah gidi yanlis irktayizbenim vücudum da şu an aynı ortadaki zenci gibi ya
yapınca bacaklar mi kalinlasiyomus basen de çıkmış
Zor zor vallahi diger tabatalar gibi olmasada ilk baslarda bi dalak sismesi olmuyo degilSitede bir sıkıntı var gibi canım, başka yerde sorun yaşamıyorum.
Biz T.Telekom kullanıyoruz, burda sorun çıkarmıyor.
Balım ben uzun yıllardır saç boyamıyorum ama arada bir içim de gidiyordu. Saç rengi açıcı bir jel aldım onu kullandım, bal köpüğüne doğru dönmeye başladı saçlarım. Bakalım sonuç nasıl olacak. Sanki saçları da yıpratmıyor gibi.
Soldakine ağzı açık baktım zaten.
Çok hoplama zıplama var gibi canım, yaparken çok kolay olmayacaktır.
İnsallah once su tatlicilari engellemekle ise baslamam lazim bide hamburgerleriBana sözün var
Şiire karşılık 5 kilo
Gece 11de karpuzu yiyemezdik br sudemim iyi ki iyumusumOyy eriyorum mum gibi
Daha karpuzkesecektik
Puhaha
HahahaBizzt diye iğne de yapıyormuş cnm. Babasının işleri çok karışıkmafya falanda olabilir bence...
Oo cok guzel olmus teşekkür ederimGece gündüz uyursun.
Bıçağını sallar durursun
Civciv civciv sarı civciv
Beceremedim ki canim ya denerim yine bi.Balım ya negoo yu ekleseneeeee
Gecmis olsun canimKizlar wabah bebis agladi bir anda yataktan kalktim ama cok hizli, kalkis o kalkis suan resmen hareket edemiyorum belim tutuk ve agri da degil anormal bir aci var Allah tan annemdeyim resmen yamuldum.