70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Nerede yürüyorsun?
Zira bizde sokağa çıkma yasağı var?
Yurt dışında mısın?

yok canım İstanbul'dayım. binanın etrafında tür atıyorum. bakkala ya da fırına uğrayıp geliyorum. çok uzun sürmüyo zaten. boş yerlerde yürüyorum

işe servisle gidip geliyorum, işyerinde de çok yoğunum o yüzden öğle arası yemek saatinde de iş yapmiyosan yürüyorum.

Cnm timur biraz terminator vari bir çocuk. Kırıp dökmeyi seviyor. Annemde 'oğlum kırma paramız yok alamazsak napicaz' demiş, ordan kapmiş. Para yok diyor, babası çok büyük para kazanicakmis; cipsle ayran alicakmis ona 😅
Birde senin baban ne iş yapıyor diyorum, doktoyy diyor, hastalara nasıl yapıyor diyorum kalk ( tazmanya canavarı edasında burası) diyormuş 🤣
Aklını yerim ben onun 😘
Balım tam hani bana nerde yazıyordum 😁 görünce çok mutlu oldum 😍 sende de ne hünerler varmış 🧿

Süpersin sen 😍 ne güzel anlatırmış beni canım arkadaşım ❤️❤️❤️ Bende istiyorum yazmak 💕 teşekkür ederim 😍😍😍

Aşağıda dediğin lenf bezlerin şişmiş olabilir mi balım? Düşük bağışıklıkta şişer de 😟 benim hep şişiyor bazen Farklı Farklı yerlerde bile şişiyor kulak arkasına düşende var yanlış hatırlamıyorsam
Benim genelde yanağımda kulak dibinde şişer canım ama bu da lenfle ilgili bir şey olabilir. Guatr falan yok ben de ama ondan da şüphe ettim nedense.
İnşallah öyle degildir cnm ☹️ annemin benzer bir sıkıntısı olmuştu...
Çok geçmiş olsun canım.
Bugünkü menümü yazmamışım ya ben 😅

Sabah 10:30 1 dilim ekmek +1 çay kaşığı ayva reçeli+ 1 çay kaşığı teremyağ
1 haşlanmış yumurta
1/2 kibrit kutusu süzme peynir,
1/3 dilim kaşar
Domates salatalık
Şekersiz 1 fincan çay

Öğle 14:30 1 fırın baget + 2 yumurtadan omlet ( kapamanin pilavını yemek istemedim, başka bişey yapmayada üşendim 😅)

Aksam 19:00 1 kase yeşil mercimek çorbası
1/3 kase yoğurt
2 YK et kavurma

Ara: 1 küçük yerli muz
1/3 ayva

2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.
Cnm annemde çok ciddi lenf bezi şişliği oldu, yoğun bakımda da kaldı bir dönem. Allah korusun lösemi ya da lenf kanseri olabilir dediler. İlaçlar uzunca bir süre etki etmedi. Biyopsi yapıldı, en sonunda da yoğun enfeksiyon dan kaynaklı dediler. 2015 te hastalanmıştı, çok şükür bir daha tekrarlamadı ama ara ara hafif şişlikleri oluyor.
Büyük geçmiş olsun canım, bayağı ağır geçirmiş belli ki. Allah bı daha yaşatmasın.

yok canım İstanbul'dayım. binanın etrafında tür atıyorum. bakkala ya da fırına uğrayıp geliyorum. çok uzun sürmüyo zaten. boş yerlerde yürüyorum

işe servisle gidip geliyorum, işyerinde de çok yoğunum o yüzden öğle arası yemek saatinde de iş yapmiyosan yürüyorum.
Kızların yarısı İstanbul'da zaten.
Sen hangi yakadasin?

Canımm video atıyorum, şunu yarın bir dene, bu yormaz bu hafifletir. Boyun anatomisi düzenler. Geçiyorsa derdin budur gitmenede gerek kalmaz.

Senin çok yüksek ihtimal fıtık. Fıtık sadece ensede olmaz. (Ateş, şişlik vs yoksa tabi)

Değilse tek taraflı kas boyunda gerginlik, tek taraf tükürük bezi iltihabı, troid, damar zedelenmesi veya zarı iltihabı, ...
Leylamın dediği gibi lenf bezi şişliği/iltihabı da ağrı, acı, acıyarak çekme gibi gerginlik yapar ama onda bir noktada özellikle yoğunlaşır, birde ele nodül gibi gelir.
Tıp başka bir şey türetmediyse, bende atlamadıysam bunlardan biri.

IMG_20210110_124855.jpg

Balım ağrının tam merkezi parmağımın altı, oraya dokunduğumda acı çok artıyor. Dikey olarak yukarı doğru ve biraz da aşağıya devam ediyor ama sol tarafta asla yok. Esneme kafayı çevirme hapşırma gibi durumlarda da ekstra yine acı veriyor.

Bu videoyu da hemen deneyeceğim. Çok teşekkür ederim balım 😍

Sağol bal arım 🐝🍯🍯🐝
Sen dostların en güzellerine layıksın 💕💕
Dostluğumuz baki kalsın canım 🧿🧿
Amin canım çok amin 😍
Kizlar wabah bebis agladi bir anda yataktan kalktim ama cok hizli, kalkis o kalkis suan resmen hareket edemiyorum belim tutuk ve agri da degil anormal bir aci var Allah tan annemdeyim resmen yamuldum.
Çok geçmiş olsun canım.
Sagolun kizlar ben acile gidiyorum dayanamicam hareket edemiyorum resmen acidan delirmek uzereyim aksam insallah yazarim sizlere ❤️
Haber ver sonra bize.
Ben çalışkanım örtmenim 😅
Geçmiş falan fıstık tamamdir:p
Oğlumun gevezeliginden zor bitirdim 😂😂 sürekli konuşuyor kuzu 🤩
Simdi biraz evde yuruyus yapiyim arkasina evi bi temizliyim aralarda gelirim😘
Off ya benim de temizlemem lazım. Kolay gelsin balım.
Kızlar bir iki saate gelirim.
Ortalığı filan toplayım.:KK15:
Hepimizin derdi aynı bugün, kolay gelsin balım.

Eki Görüntüle 2758108
Balım ağrının tam merkezi parmağımın altı, oraya dokunduğumda acı çok artıyor. Dikey olarak yukarı doğru ve biraz da aşağıya devam ediyor ama sol tarafta asla yok. Esneme kafayı çevirme hapşırma gibi durumlarda da ekstra yine acı veriyor.

Bu videoyu da hemen deneyeceğim. Çok teşekkür ederim balım 😍
Gırtlak, ve boyun kaldı geriye. Lenf de değil. Lenfler daha kenarda, yukarıda,arka ve aşağıda. Muhtemelen troitte değil çünkü daha çok yana doğru yayılır. İç guatr olsa, dışa değil içe büyür, tek taraflı olması da çok düşük ihtimal. Yutkunurken belirgin şekilde ağrı artmadığına göre, içte şişlik, ses kısıklığı vs olmadığına göre gırtlak da değil gibi. Yine o boyun omuruyla ve oraya bağlı kas,sinirlerle alakalı görünüyor, çok yüksek ihtimal yanlış kullanıma bağlı gibi Boncuğum benim. O egzersizi yap ve şikayetlerin hafifliyor mu görelim. Hafifliyorsa doğru adres.

Ki dikkat edersen boyun çizgilerinle aynı hatta denk geliyor. Çok eğilmektende boyun ön tarafındaki kas,sinir dokusu zorlanmış, gerginleşmiş olabilir.

Kizlar yazdiklariniz icin cok cok tesekkurler hepinizden cok sagolun ❤️❤️❤️ aslinda soyle oldu bebis kalinca noldu gibisinden bi dogruldum aniden kucagima alinca bi sey tik dedi zaten belimden duydum yani cok ani oldu. Neyse doktora gittim agri kesici seruma aldi doktor direkt kas gevseticiymis. Velhasil boyle kizlar beni dusundugunuz icin cok cok sagolun

X