7. Katta cam temizliği

Karşılıklı mıknatıslı satılan çekçekler var, onlardan alın.
Biz açılmayan orta camlara gayet camsil sıkıp ya bu mıknatıslı çekçekle, ya da uzun saplı viledaya bez bağlayıp temizliyoruz.
Evi 12, kot farkından 18. Kata tekabül eden bir yükseklikte.
Hadi gene benimki iyi, 35. Katta oturanlar var, normal açılanı bile silmek uçağa el sallamak demek.

Ben 4. Katta otururken bir keresinde cami resmen yikadim. Sonra biraz korkumu yenip siliyodum. Suan giristeyim hâla iiyice camin disina cikipta en uc nnoktalari silmem. Canimi yyolda bulmadim :)

Milyoncuya benzeyen ama sadece temizlik gereçleri satan yerler var.( burda var en azindan) ordan cekpas gibi cam silme aparati var.bir tarafi silici diger tarafi suyu ceken cinsten.ayarlamali oynar başlikli.vileda sopasindan biraz kisa sopali.
Ben cogunlukla yagmuru kullaniyorum.islanan cama,camsil icine sirkede katarak iyice cama puskurtuyorum.sonra cekpas la cekiyorum.
Bunu,erken saatlerde carşiya ciktigim zaman,dukkanlarini yeni acip temizliklerini yapan esnaftan gormuştum.

Var öyle camları silmek için bi aparat ne devrik cümle kurdum. Teleskopik cam silme aparatı diye arayın bakın. Ben kullanmadım ama zor camlar için iyiymis oğlanın oyuncak sopa atı var tam kafasına bezi doluyorum siliyorum mikemmelll

yüksek katlar için, içeriye doğru açılan camlar yapılıyor...

Teleskopik cam zımbırtıaı bendede varda 10 üzerinden 4 falan veririm. Mıknatıslıyıda yıllar önce kullanmıştım. Habire düşüyordu belki kuvvetlendirilmiştir

Icini sil disinada elin yettiği sekilde sarkmadan çıkmadan sil olduğu kadar ben 3m kattayım oyle yapıyorum. Mop.ucuna bez bagladim olmadi pek
Allah korusun düşerseniz kirli kalsin daha iyi

UzUn sopalı cam siller var. Silme beziyle Köpürtüyor. Ardından cekcek başlığıyla çekiyorsunuz.

O cama çıkmak mantıklı değil, yardimciya sildirmekte aynı şekilde.

Ancak şirket çağırınca olabilir. Çünkü onlar bellerine kemer takip guvenceye alıyorlar kendilerini. Iki dakikada hallediyorlar.

Allah rızası için şu camların derdine düşmeyin hanımlar, evimde camların dışını hiçbir zaman silmem sildirmem. yardımcı ablaya bile çok sıkı tembihlerim kesinlikle camlara dokunma diye. en korktuğum şeydir, dikkat ederim diye düşünmeyin, düşen kişilerin hepsi kendine göre dikkatliydi.

geçenlerde yaşlı bir hastam torunlarına baktığını söylemişti, ben de anneleri çalışıyor sanmıştım. meğer kadıncağız cam sileyim derken yüksek kattan düşüp vefat etmiş iki küçük çocuğu ardında bırakmış, varsın camlar kirden görünmesin, neyi riske attığınızın farkında mısınız?

Eskiden cama iki taraflı yapılan bir şey vardı

Yani camın iç tarafından ve dış tarafından tutturuluyor içten çekince dışını siliyor

İki mıknatıs arasında kağıt gibi

O belki işinizi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…