- Konu Sahibi Blackangel95
-
Çok özür dileyerek dagcilar derken?14.katta otururken teleskop fırça ile siliniyordu.en iyisi o tavsiye ederim. Şu an oturduğum sitede 2 Ayda bir dağcılar dışarıdan siliyor derdim kalmadı yani.
Milyoncuya benzeyen ama sadece temizlik gereçleri satan yerler var.( burda var en azindan) ordan cekpas gibi cam silme aparati var.bir tarafi silici diger tarafi suyu ceken cinsten.ayarlamali oynar başlikli.vileda sopasindan biraz kisa sopali.Merhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
Bende bundan alsammi acaba güzel mi bu tek 1 camim sıkıntılı diğerleri silinebilir cunkuHah bunu tarif etmiştm işte,süper birşey
Şu anki muadillerini bilmiyorum,bizim kullandığımız iyiydi,şimdikiler daha da geliştirilmiştir bence.Bende bundan alsammi acaba güzel mi bu tek 1 camim sıkıntılı diğerleri silinebilir cunku
Vallahii.. alıyım bari.ben bunu görmüştüm daha önce internetteŞu anki muadillerini bilmiyorum,bizim kullandığımız iyiydi,şimdikiler daha da geliştirilmiştir bence.
Ben kullandım, tek camda güzel işe yarıyor ama çift camda tutmuyor, bilmiyorum belkide benim ki öyleydiŞunları kullanan var mı ben de merak ediyordum. Deneyen var mı mıknatıslı temizleyici?
yüksek katlar için, içeriye doğru açılan camlar yapılıyor...Merhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
tüm camlara Fransız balkonlu evleri çokkk kıskanırım .cam silmesi o kadar kolay kiyüksek katlar için, içeriye doğru açılan camlar yapılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?