7. Katta cam temizliği

Aaa mantıklı kv oklavayla doluyor ama o çok düz kaldığı için tam silinmiyor hatta sadece cam için vileda başlığı alıp camsil sıkıp da yapabilirim çok sağol mantıklı

Uzun plastik saplı fırçalar oluyor ya, hani faraşıyla yapışık satılanlardan, onların en uzun boylu olanları da işinizi görür. Direkt fırçayı kullanabilirsiniz veya fırçaya havlu sararsınız. Uzun saplı çek-çekle de fazla suyu çekip kurutabilirsiniz.

Yine de çok dikkatli olun tabii. Allah korusun, başınız döner vs. Sakın sarkmayın, tamamen odanın içinde dururken yapın, artık ne kadar temizlenirse.

Kız sanki herkesin kocası 190

ama haklısın, kimse tehlikeli işler yapmasın.

Mükemmelsin

Aslında denemekten zarar gelmez çok pratik bişeye benziyor buraya konu açmadan bakmıştım site ismi yasak diye biliyorum herhalde güvenilirdir deneyim en iyisi
Reklam olmasın diye site ismi yazmadım, mıknatıslı cam temizleyici diye ararsaniz guvenilir sitelerde var. Fiyat uygun

Mop al.

14.katta otururken teleskop fırça ile siliniyordu.en iyisi o tavsiye ederim. Şu an oturduğum sitede 2 Ayda bir dağcılar dışarıdan siliyor derdim kalmadı yani.

Estaf. Güvenlikle ilgili ekleme de yapmıştım. Güvenlik temizlikten önemli :)
Haklısın gerçekten benim gibi dizleri titreyen biri kesin düşer zaten cesaret bile edemem cama cıkmaya çıkan tanıdıklarım var onları görünce bile Allahımmm sana geliyorum diyorum resmen

Bende cok korkuyorum. Oyuzden istedigin bezi takabildigin moplar varya onlardan aldim.hic cama cikmadan siliyorum.

Benim evde 7. kat. Salon komple cam 3 koca tabaka halinde. Balkon olduğu halde fırçayla bi güzel köpürtüyorum sonra çekecek ucuna gazete doluyorum camsille siliyorum. Diğer odalarıda önce vileda sonra çekçek gazete camsil :) Ha çok mu siliyorum dersen hayır Salon göz önü diye yılda 3 4 kez anca siliyorum. Diğer odalarıda 2 yılda toplasan 3 kez silmişimdir.

Bende 7.katta oturuyorum. Kısa saplı çekçekler varya onun ucuna bez sarıyorum ilk pisliğini siliyorum. Sonra cam temizleyiciyi sıkıp başka bi bezle siliyorum pırıl pırıl oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…