- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Aaa mantıklı kv oklavayla doluyor ama o çok düz kaldığı için tam silinmiyor hatta sadece cam için vileda başlığı alıp camsil sıkıp da yapabilirim çok sağol mantıklı
Kız sanki herkesin kocası 190benım cam sılebılmem ıcın tabureye basmam gerek
esım 190 boyunda verıyorum elıne bezı aksam yemekten sonra bır sılıverıyor oylece uzanması yetıyor boyu uzun kolu uzun
kadın pencereye mı cıkar hıc ? cok tehlıkelı... erkeklerın boyu uzun bırsey ustune cıkıp uzanmalarına bıle gerek kalmıyor yapıversın pencerelerı kendısı
Oldukça kuvvetli,tabi büyüklükle alakalı kuvvetli olması.Bi sitede gördüm bunu uygun Bi fiyata ama düşer mi acaba tutar mı mıknatıs diye düşünüyorum siz kullanıyor musunuz mıknatıslı kuvvetli mi acaba
MükemmelsinUzun plastik saplı fırçalar oluyor ya, hani faraşıyla yapışık satılanlardan, onların en uzun boylu olanları da işinizi görür. Direkt fırçayı kullanabilirsiniz veya fırçaya havlu sararsınız. Uzun saplı çek-çekle de fazla suyu çekip kurutabilirsiniz.
Aslında denemekten zarar gelmez çok pratik bişeye benziyor buraya konu açmadan bakmıştım site ismi yasak diye biliyorum herhalde güvenilirdir deneyim en iyisiOldukça kuvvetli,tabi büyüklükle alakalı kuvvetli olması.
Benim kociş en fazla 170dir herhaldeKız sanki herkesin kocası 190
ama haklısın, kimse tehlikeli işler yapmasın.
Reklam olmasın diye site ismi yazmadım, mıknatıslı cam temizleyici diye ararsaniz guvenilir sitelerde var. Fiyat uygunAslında denemekten zarar gelmez çok pratik bişeye benziyor buraya konu açmadan bakmıştım site ismi yasak diye biliyorum herhalde güvenilirdir deneyim en iyisi
Merhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
Ben hiç canımı tehlikeye atmayım direk sipariş vereyim çok teşekkür ederim canımReklam olmasın diye site ismi yazmadım, mıknatıslı cam temizleyici diye ararsaniz guvenilir sitelerde var. Fiyat uygun
Mükemmelsin
Rica ederim.Ben hiç canımı tehlikeye atmayım direk sipariş vereyim çok teşekkür ederim canım
Haklısın gerçekten benim gibi dizleri titreyen biri kesin düşer zaten cesaret bile edemem cama cıkmaya çıkan tanıdıklarım var onları görünce bile Allahımmm sana geliyorum diyorum resmenEstaf. Güvenlikle ilgili ekleme de yapmıştım. Güvenlik temizlikten önemli :)
Netten arasam bulabilir miyim acaba14.katta otururken teleskop fırça ile siliniyordu.en iyisi o tavsiye ederim. Şu an oturduğum sitede 2 Ayda bir dağcılar dışarıdan siliyor derdim kalmadı yani.
Mop hiç almadım gerçekten görmedim bile Bi deterjan hazneliler varmış bime geliyormuş orda gördümBende cok korkuyorum. Oyuzden istedigin bezi takabildigin moplar varya onlardan aldim.hic cama cikmadan siliyorum.
Bende 7.katta oturuyorum. Kısa saplı çekçekler varya onun ucuna bez sarıyorum ilk pisliğini siliyorum. Sonra cam temizleyiciyi sıkıp başka bi bezle siliyorum pırıl pırıl oluyo.Merhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
Teleskopik fırça adı sanırım. Sapı uzayıp kısalıyor. Tam aradığınız şey. Vardır mutlaka internetteNetten arasam bulabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?