7. Katta cam temizliği

Daha gecen hafta gencecik bi kiz 7. Kattan cam silecegim diye duştü feci sekilde öldü. Riske atmayin kendinizi hiç. Içten silin, acilan camlarin disini ve cercevesini silersiniz. O miklatisli seylerden de alabilirsiniz. Iple bagli oluyor disa bakan kisim. Miknatis dusse de ip tutuyor yani. Ama cift camlarda yeterli gekmiyor kuvveti. Ben de 13. Kattayim. Esim asla musaade etmiyor dis camlari silmeye.

adi ne bilmiyorum ama, bende bir tarafi silikon firca, diger tarafi cek-cek seklinde olan uzun sapli bir urun var, ben birinci kattaki camlarimi onla siliyorum, once kopurtup sonra cekcek kismi ile cekiyorum.

7. katta alt kata gider diye bir korkunuz olabilir belki, bu durumda en iyisi sadece su ile temizlik yapmak olur sanirim.

Çevremde inşaat olduğu için felaket görünüyor kirlendi iyice düşünüp duruyorum şimdi napcam diye

Bır sopaya mikrofiber cam bezini dolayıp sil. Kurulama da gerekmiyor nasılsa.
Kiri gitsin yeter. Canından kıymetli değil ya.
Bazen ben silersem tek kanadı mermere basıp uzanıp siliyorum. Ama yapmamam lazım deli cesareti resmen. Allah korusun..

Suyuna şampuan koy parlar..

Ben 1. katta bile çıkmam cam dışına filan, gelen temizlikçiyi de çıkarmam. Cam sile batırılmış ıslak bez uzun bir fırçaya takılır, cam silinir ya da ıslatılır her neyse, sonra da yine uzun saplı bir çek sille cam temizlenir. Gayet temiz oluyor, olmasa da olmasın, candan kıymetli değil.

Canım ben 8nci katta oturuyorum ilk taşındığımda balkona bile çıkamıyordum korkudan ama manzarası harika olduğu için evi tutmuştuk sonradan alıştım silmeye. Zaten 3 tane balkon var oturma odası küçük oda ve mutfağın camlarını kolaylıkla siliyorum bu yüzden. Misafir odası ve yatak odası normal cam onlarida siliyorum artık kolaylıkla 5 dkkada. Sandalyeye çıkıyorum dışarı çok bakmamaya ve ayağımı dışarı çok bastirmayaya özen gösteriyorum. Çok şükür bir sorun yaşamadım. Ilk tasindigim da kayinvalidem sildi camlarımı beni çıkartmak istemediler sonra kendim alıştım. Eşim kızıyor ben silerim desede ama o yokken siliyorum hatta yatak odasinin camini yazın her hafta sildigim bile oluyor. Misafir odasının cami kendinden lekeli olduğu için cok özenmiyorum oraya ama hepten bırakmıyorum da

Mob lar var biliyor musun bilmiyorum ama ben onlardan almayı düşünüyorum çok kolay cam temizliği yapılabiliyor onlarla bir kaç tanıdığım da var sende öyle yapabilirsin

Benim camlarimda çok büyük uzanıyorum 1.kat olduğu halde korkuyorum dışına çıkmaya. Cam silmek için cekpaslar var ondan aldım 2,5₺ ydi. Cam sil den sıkıp onunla uzatıp çekiyorum. Tertemiz oluyor

Biz 5 teyiz cam çok büyük hep asla silmiyorum . Yani perdeyi yıkadık ya o an önünü Elimin yettiği yeri bezle çamurunu alıyorum bitti gitti . Evde zaten hep halı siliyorum birde cam silemem

Benim annem onuncu katta oturuyor disari cikip siliyor ama benim yuregim dusuyor dengesini kaybeder diye cam bezini gecirebilecegi mop almayi dusunuyorum sizde onlardan alabilirsiniz

7. Kattayim sandalye koyup bir ayagim sandalyede bir ayagim pencerenin kasasinda siliyorum mecbur.. surgulu olanlar sikinti yarim sag taraftan sil yarim sol tarafa gec ordan sil derken o yoruyor yukseklilten ziyade..
Bir de cam cekpasi cok yardimci oluyor metal govdeli olanlar cok guzel temizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…