- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.065
- 683
- 32
- Konu Sahibi Blackangel95
-
daha kısa olan elıne camlar ıcın teleskopık çekçeklerden alsınKız sanki herkesin kocası 190
ama haklısın, kimse tehlikeli işler yapmasın.
Çevremde inşaat olduğu için felaket görünüyor kirlendi iyice düşünüp duruyorum şimdi napcam diye
Ouuu mantıklı ...çift cama mıknatısın gücü mü yeter...bunu hatırlamak iyi olduSamsonn
Ben büyük bir hevesle aldım ancak her denememde dış taraftan düştü Ve yayıyla alt kattaki komşuya doğru yol aldı ne yazıkkiTekli camda hiç denemedim çift cam olduğu için olabilir .
Canım ben 8nci katta oturuyorum ilk taşındığımda balkona bile çıkamıyordum korkudan ama manzarası harika olduğu için evi tutmuştuk sonradan alıştım silmeye. Zaten 3 tane balkon var oturma odası küçük oda ve mutfağın camlarını kolaylıkla siliyorum bu yüzden. Misafir odası ve yatak odası normal cam onlarida siliyorum artık kolaylıkla 5 dkkada. Sandalyeye çıkıyorum dışarı çok bakmamaya ve ayağımı dışarı çok bastirmayaya özen gösteriyorum. Çok şükür bir sorun yaşamadım. Ilk tasindigim da kayinvalidem sildi camlarımı beni çıkartmak istemediler sonra kendim alıştım. Eşim kızıyor ben silerim desede ama o yokken siliyorumMerhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
Çek çeke bez taksan nasıl olur diye düşündüm
Benim kociş en fazla 170dir herhalde
daha kısa olan elıne camlar ıcın teleskopık çekçeklerden alsın
fıs fıs su sıkıp çekçek yapsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?