• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Katta cam temizliği

Eğer ev sizinse açılmayan sabit camları açılır yaptirabilirsiniz. Çok gördüm silmekten korkup öyle yaptiranlari çok memnunlar.

4. Kattayim uzanamadigim yeri silmiyorum.. bazen komsularda goruyorum cama cikip siliyorlar, 1. Kattayken bile yapmadim bunu, manyaklik bence cam icin akrobasi yapmak :KK53:

Bende aynı dertten muzdaribim. Salon camlarım cok büyük ve sadece ortası açılıyor. Dışarıya çıkıp da silmeye korkuyorum. Her şeyi denedim. Mıknatıslı olanlar çift camlarin hiçbirinde ise yaramıyor hemen düşüyor. Teleskopik saplı olanlar temizliyor ama elinle silme gibi pırıl pırıl durmuyor camlar. Motorlu cam temizleme makinelerini bile araştırdım. En uygunu 700 tl o fiyatı da vermek istemeyince cam temizleme sopalarıyla idare ediyorum bi tarafı çekcekli bi tarafı süngerli olanlarla. Ama kesinlikle gene de bir sürü iz kalıyor maalesef.

Çevremde inşaat olduğu için felaket görünüyor kirlendi iyice düşünüp duruyorum şimdi napcam diye
İçten kullandığınız silme aparatına mıknatısla bağlı bir aparat daha oluyor,iki mıknatıs arası cam oluyor yani,içtekiyle sildikçe dışardaki de aynı şeklde siliyor;)
Ben kullanmadım da eskiden annemde vardı.

Ben 4. Katta oturuyorum birinci katta bile otursam silemem korkarım eve gelen hiç bir yardımcı kadına da sildirmedim dıştan. Mob lar dönen başlıklı sanırım ama nerde gördüm hatırlamıyorum onu kullanabilirsiniz bi araştırın isterseniz

Çok harika bir buluş
En çok bu tavsiyemi seviyorum,daha dün komşum sordu ona da aynı tavsiyedr bulundum.
Akvaryumcularda satılan miknatisli cam temizleyiciler var. İki parça oluyor birini içeri birini dışarı koyup camda birleştiriyorsun. Mıknatıslı olduğu için düşmüyor camda gezdirince de cam temizleniyor.Eki Görüntüle 2212442
Hah bunu tarif etmiştm işte,süper birşey;)

böyle mıknatıslı ipini içeriden tutup mıknatısı sayesinde hem iç hem dış temizleyebileceğin cam silecekleri var onlara bir bak istersen :)

Küçük camsil çekpası aldım sapı bir karış var ona önce nemli bezi dolayıp siliyorum sonra kuru bez dolayıp kuruluyorum camlar tertemiz oluyo ama ben bahtsızım yazgünü bile cam silsem 2damla yağmur muhakkak düşer 5 yıl 5. Katta oturdum 2 yıldırda 6. Katta oturuyorum siliyorum böyle benim açılmayan camlarım da enli niye öyle yaptılarsa

Süngerli cam çekçeki ile

sungerli-camsil-f007-3-400x400.png

Kızlar yorumlar için çok teşekkür ederim hepsini tek tek okudum malum yemek trafiği eşim geldi derken tek tek yazamadım özür dilerim ama çok güzel öneriler geldi gerçekten maşallah kk hatunları hep becerikli :)

Profesyonel urunler var biz bulamadik ama belki siz temin edebilirsiniz
Iceriden miknatisli saplarinin egimleri farkli cam icin uretilmis silecekli sungerli
Yada apartman yonetimi profesyonel ekibe sildirecek
Bizim ust katlar ne yapiyor bilmiyorum 2 katli binalar 1 cam uste dogru acilir yapilmis dunyanin en sacma icadi
Biz alt katta firca ile siliyoruz esim hallediyor.

Back
X