- 21 Temmuz 2016
- 61
- 53
- 38
- 34
- Konu Sahibi Blackangel95
Eğer ev sizinse açılmayan sabit camları açılır yaptirabilirsiniz. Çok gördüm silmekten korkup öyle yaptiranlari çok memnunlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçten kullandığınız silme aparatına mıknatısla bağlı bir aparat daha oluyor,iki mıknatıs arası cam oluyor yani,içtekiyle sildikçe dışardaki de aynı şeklde siliyorÇevremde inşaat olduğu için felaket görünüyor kirlendi iyice düşünüp duruyorum şimdi napcam diye
Siz göreceksiniz:))Ben 8.kattayim çok nadir siliyorum kim görcek en ust katta![]()
Hah bunu tarif etmiştm işte,süper birşeyÇok harika bir buluş
En çok bu tavsiyemi seviyorum,daha dün komşum sordu ona da aynı tavsiyedr bulundum.
Akvaryumcularda satılan miknatisli cam temizleyiciler var. İki parça oluyor birini içeri birini dışarı koyup camda birleştiriyorsun. Mıknatıslı olduğu için düşmüyor camda gezdirince de cam temizleniyor.Eki Görüntüle 2212442
Kuvvetli oluyor evet,düşecek birşey değil.Bi sitede gördüm bunu uygun Bi fiyata ama düşer mi acaba tutar mı mıknatıs diye düşünüyorum siz kullanıyor musunuz mıknatıslı kuvvetli mi acaba