- 10 Nisan 2014
- 42.435
- 113.717
- 798
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Çekpaslara bezi dolayın sildiği kadar silsin, canınızdan/psikolojinizden kıymetli mi önemli mi?Merhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
Ay reklam yapıyorum zannedilecek ama gerçekten değil.Merhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
Ebeveyn banyo dahil Fransız. Bende diğerlerini kıskanıyorum ve hiç kolay değil. Yılda bir iki defa siliyorum günlük odam hariç (zemin+7.kat)tüm camlara Fransız balkonlu evleri çokkk kıskanırım .cam silmesi o kadar kolay ki
Cam silme robotu nasıl birşey ki...Mıknatıslı olandan aldım ben hiçbir işe yaramıyor. Annemlerin yeni evi 9. Kat komple cam olunca cam silme robotu aldılar. Bence en mantıklı buluş olmuş. Çok memnunlar.
Bundan cnm
Cam silme robotu nasıl birşey ki...
Hiçbir şey canlanmadı kafamda ya
Aa çok ilginçmişBundan cnm
Teşekkür ederim bende bilmiyordum babam alana kadar .Aa çok ilginçmiş
neler var yagüle güle kullanın
Yorumları okumadım ama öneren varmı bilmiyorumMerhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin
Ben yıllardır bu saplı aparat ile siliyorum cama camsil püskürtüyorum max 10 dk da hazır.bu tarz temizliğe özel uzun saplı cam silme aparatları var.temizlik dükkanlarında olur.uzun dev dükkan camları silerler onunla , araba camı silenlerin kullandığı aparata benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?