7. Katta cam temizliği

hiç silmeden de olmaz ya dışarısı görünmez bir süre sonra .ben gelen kadına dışarı çıkmadan uzanabıldığı yerleri once sildirıyorum sonrada fırçaya bez dolayıp yetişemedığı yerlerı sılıyor ha üst köşeler kalıyor kirli olsun.onu da storlar kapatıyor zaten görmüyoruz evin içinden

Çekpaslara bezi dolayın sildiği kadar silsin, canınızdan/psikolojinizden kıymetli mi önemli mi?

Cam silme için birşey aldım, onu kullanıyoruz.

Sapı uzayıp kısalabiliyor, başlık kısmı de istediğin tarafa çevrilebiliyor. Bir tarafı sünger bir tarafı çekçek.

Pratik oluyor. Camlar çok çamurlu ise 2 sefer yapmak gerekiyor. İlk başta yönünü ayarlamak falan zor olabiliyor ama eliniz alışınca hızlıca bitiyor hemen. Tek sıkıntısı süngeri değiştirilebilir olmadığı için yıprandığında komple atıp yenisini almak gerekiyor.

Evet, abilerim ablalarım, bu anlatmış olduğum ürünü taçsız kral pele, bakenbauer, nadya komanaççi, biricit bardo, ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer, fenerbahçeli cemil kullandı. Hepsi de şöhretini bu cam sileceğine borçlu. 10 saniyede susuz sabunsuz cam sileceği

Şimdi baktım, parex teleskopik cam sileceği olarak geçiyor ismi

Düşünürken bile ürküyorum Allah korusun deterjanlı bezi elimize aliyoruz,deterjanlı suya temas ediyoruz elimiz kayganlasıyor sen sıkı tuttuğunu sansanda birden kayiverirsin.Uzun bir sopa bu vileda sapida olur oklavada olur farketmez ucuna dolayin bezi ,silin gitsin yeterki ayaginiz zeminde olsun ve sarkmayin.Oldugu kadar.

Ay reklam yapıyorum zannedilecek ama gerçekten değil.
İnstagramda evim evim temiz evim diye bir sayfa var, orada az önce gördüm mıknatıslı bir cam silme aparatı var. Bir bak o videoya arkadasım.

Bende mop kullanıyorum yüksek değil ama yine de koca koca camlar mopun ucuna BİM’den aldığım mikrofiber bezlerden takıyorum ilk bi kabasını sonrada parlatıyorum bi güzel mis gibi oluyo çok ta inceleme boşver canından kıymetli değil ya en iyisi, ucuz yollusu ucuzluk marketlerde bile vAr ben 10₺ mâl etmiştim mopu bezlerde bimde 5₺ filan bazen duvar bile siliyorum

Şu cam çekecekleri var ya onlardan iki tane alıp üzerine iki büyük mıknatıs yapıştırın. İç taraftakini hareket ettirince dıştaki de temizler. Ama önce mıknatıs çekiyor mu düzgünce deneyin de milletin kafasına düşmesin

Mıknatıslı olandan aldım ben hiçbir işe yaramıyor. Annemlerin yeni evi 9. Kat komple cam olunca cam silme robotu aldılar. Bence en mantıklı buluş olmuş. Çok memnunlar.

3.kattayim temizlige gelen ablayi bile milyon defa uyarıyorum camlari sole bi sil gec sarkma dikkat et diye.
7.kat dusunemedim.bosver kalsin.azcik suya bebe sampuani dok ic taraftan sil gec.

10. Kattayım. Tüm camlar yere kadar, balkonda da alt taraf bile cam. Temizliğe gelen yardımcım uzayan çek sille temizliyor. Köşe ve kenarlar haliyle pek iyi olmuyor ama zaten gıcır gıcır olmasını beklemiyorum. Sarkıp risk almasını istemem.

Bende 6. Katta oturuyorum erisemedigim yerlere uzanmak gibi bir derdim hic olmadi.sadece yazdan yaza hortumu takip distan butun camlara su tutuyorum cunku yapacak birsey yok camdan bakarken bile icim titriyor birde uzanip silmek asla

Yorumları okumadım ama öneren varmı bilmiyorum
Miknatisli cam silecegi var ek de gönderdim videosunu izleyip bütçenize uygunsa alabilirsiniz pahalı bir.ürün de değil zaten

Eklentiler

• shopping (6).webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 328
Sekizinci kattayım ve silmiyorum canım daha kıymetli bırak pis kalsın benimkine bir de kuşlar gelip şap yapıştırıp gidiyor

bu tarz temizliğe özel uzun saplı cam silme aparatları var.temizlik dükkanlarında olur.uzun dev dükkan camları silerler onunla , araba camı silenlerin kullandığı aparata benziyor.
Ben yıllardır bu saplı aparat ile siliyorum cama camsil püskürtüyorum max 10 dk da hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…