- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Çevremde inşaat olduğu için felaket görünüyor kirlendi iyice düşünüp duruyorum şimdi napcam diyehiç silmiyoruz
hiçkimse silemiyor zaten
Aaa mantıklı kv oklavayla doluyor ama o çok düz kaldığı için tam silinmiyor hatta sadece cam için vileda başlığı alıp camsil sıkıp da yapabilirim çok sağol mantıklıViledaya bez bağlayıp uzanmadan yalandan siliyorum :)
Çevremde inşaat olduğu için felaket görünüyor kirlendi iyice düşünüp duruyorum şimdi napcam diye
Vallahi Birak bok götürsün ya bir cam temizliği için canını riske atmaya değer mi ?
Bundan önce 1. Kattaydım orda bile korkarak siliyordum perde takmaya bile yeni yeni çıkıyorum hala dizlerim titriyor o derece Bi korku bende kiAaay icim urperdi. 2. Kattayim temizlige bir abla gelse bile onun icinde korkarim. Ama genede cıkar silerim yılda 4 defa falanyatak odam oyke diger heryer balkonla cepe cevre
Sizin ki imkansızmış gerçektenvalla bizim hepsi cam duvar yok ve silme ikmanıda yok
tezgah kurulup adamların silmesi lazım
alıştık artık böyle yaşamaya
Haklısın aslında normalde çok takmam inşaattan dolayı felaket olunca napsam diye yazayım dedimVallahi Birak bok götürsün ya bir cam temizliği için canını riske atmaya değer mi ?
Bi sitede gördüm bunu uygun Bi fiyata ama düşer mi acaba tutar mı mıknatıs diye düşünüyorum siz kullanıyor musunuz mıknatıslı kuvvetli mi acabaÇok harika bir buluş
En çok bu tavsiyemi seviyorum,daha dün komşum sordu ona da aynı tavsiyedr bulundum.
Akvaryumcularda satılan miknatisli cam temizleyiciler var. İki parça oluyor birini içeri birini dışarı koyup camda birleştiriyorsun. Mıknatıslı olduğu için düşmüyor camda gezdirince de cam temizleniyor.Eki Görüntüle 2212442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?