7. Katta cam temizliği

Blackangel95

Cehenneme Giden Yol Iyi Niyet Taslariyla Doselidir
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
940
2.106
113
Merhaba hanımlar benim Bi sorunum var 7. Kata taşındım ve ben camın dış kısmını silmeye çok korkuyorum eşim ben yaparım dese de ona da kıyamıyorum sizler bu yüksek katlardaki açılmayan camları nasıl siliyorsunuz ne olur yardım edin

Viledaya bez bağlayıp uzanmadan yalandan siliyorum :)
Aaa mantıklı kv oklavayla doluyor ama o çok düz kaldığı için tam silinmiyor hatta sadece cam için vileda başlığı alıp camsil sıkıp da yapabilirim çok sağol mantıklı

Aaay icim urperdi. 2. Kattayim temizlige bir abla gelse bile onun icinde korkarim. Ama genede cıkar silerim yılda 4 defa falan yatak odam oyke diger heryer balkonla cepe cevre
Bundan önce 1. Kattaydım orda bile korkarak siliyordum perde takmaya bile yeni yeni çıkıyorum hala dizlerim titriyor o derece Bi korku bende ki

Çok harika bir buluş
En çok bu tavsiyemi seviyorum,daha dün komşum sordu ona da aynı tavsiyedr bulundum.
Akvaryumcularda satılan miknatisli cam temizleyiciler var. İki parça oluyor birini içeri birini dışarı koyup camda birleştiriyorsun. Mıknatıslı olduğu için düşmüyor camda gezdirince de cam temizleniyor.

benım cam sılebılmem ıcın tabureye basmam gerek
esım 190 boyunda verıyorum elıne bezı aksam yemekten sonra bır sılıverıyor oylece uzanması yetıyor boyu uzun kolu uzun

kadın pencereye mı cıkar hıc ? cok tehlıkelı... erkeklerın boyu uzun bırsey ustune cıkıp uzanmalarına bıle gerek kalmıyor yapıversın pencerelerı kendısı

Bi sitede gördüm bunu uygun Bi fiyata ama düşer mi acaba tutar mı mıknatıs diye düşünüyorum siz kullanıyor musunuz mıknatıslı kuvvetli mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…