Utancimdan bugunku menumu paylasmiyorum ama yariiin bir daha bozmak yok valla kızın serbestsiniz yoksa ben akillanmicam 20 gundur cidden dikkat ediyorum diye geciniyorum ama nerdee paso yemek Allah gozumu doyursun cok kiziyorum kendime:14 disarda falan oldugumu belirtmedigim surece menu paylasmadigim gun bilin ki kacamak yapiyorum homidi girtlak goturuyorum neyse bugun son olsun artik bundan sonra yoookselam kızlar dün sizinle akşam menümü paylaşmıştım ama yapamadım.sevgili kayınvalidem yemeğe çağırdı ve ne bulduysa yedirmeye çalıştı yani dün diyet falan kalmadı.bugünde çağırıyor yandık.
bugünkü kahvaltımı paylaşayım
3 adet ceviz büyüklüğünde peynirli poğaça
yarım domates salatalık
5 adet zeytin
bol miktarda şekersiz çay
Canim kayinvalidene giderken sende yemek gotursen en diyet tarzinda..sonrada tabagina her yemekten koyar sadece kendininkini yersin digerinden de cok yemezsin anlasilmaz boyle bi imkanin var mi
Onu hic duymamistim o nasil :) sana callanetics oneriyorum siddetle ama cardio tarzinda degil cok yavas:) teşekkur ederım canım. daha önceden tuğba özayın fıtness videolarını yapıyordum
canım afiyet olsun.. :) çok kaçırmamaya bak
Aksam neler tukettinn bu saate kadar iyi gitmis masallah :)evetttt kızlar
sabah;
yarım simit
1 kupa şekersiz çay
ara;
1 adet yeşil elma
öğlen;
3 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon et döner (ekmeksiz)
1 kase yoğurt
su içmeye devam 1.5 oldu şuan
Canimm ya uzuldum Gitmene nolursa olsun diyeti birakma beyninde simdi yakiyor baya hizlica gider kilolarin sinavinda simdiden basarilar dilerim insallah istedigin gibi olurr herseyKızlar aslında sizlerle diyete devam etmeyi çok istiyordum ama interneti kapatıyoruz. Kadınlar kulubüne sık giremem O yüzden listeden çıkartın beni. Devamlılık sağlayacağıma söz vermiştim en başta ama elimde olan birşey değil malesef :26:
İnşallah hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınız. Kendinize iyi bakın :79:
Bu arada LazKızı özel olacak istersen cevap vermeyebilirsin ama bir ara nişanlıydın hala nişanlımısın? Gider ayak merak ettim sormak istedim
Oovv ekmek kadayifii afiyet olsun canim benim kalorisi yuksek ama doyurucu olmadigi icin boyle olmus sanirim ama olsun acikirsan dedigin gibi yap moralini bozmaSelam kızlarr;
sabah nesfit 110 cal
öğlen dairede yemekler çok güzeldi dayanamadım..
tarhana çorbası 183 cal
ankara tava 430 cal
ekmek kadayıfı 320 cal
ayran 110 cal((
Akşam yemek yemeyi düşünümyorum çok acıkırsam nesfit yiyeceğim(
Bu günn çok fena olduu....ama yarın telafi edeceğim.. Günlük 1000 cal almam gerekiyor ama bugün limiti aştım
Kızlar sade soda yerine limonlu soda içsek zayıflamaya faydası olur mu ki
madensuyu icsen daha iyi canim icine biraz limon sıksan belki aroma olur limonlu soda dogal degil birde ayriyeten kalorisi var bostan yere alma o kalorileri :)