• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

canım işyerın yapıyorum kahvaltı ondan :)

canım 3 levelden oluşuyor. her level 10 gun sürüyor canım. gerçekten yoruyo ve fekalaket terletıyo. toplamda 30 gun yapıyor :)
yanı level 1 : 10 gun
level 2 : 10 gun
level 3 : 10 gun şeklınde canım.:16:

bu sporu bende yapmak istiyorum ama bilgisayarımda indirme programı yok ve internetim sınırlı.
:5::25:

kıslar dun aksam yemege davetlıydık orda yedıklerımı de ekleyerek dun toplamda ne yedım bır bır sayıyorum

sabah yarım lt suya yarım lımon ekleyıp ıctım
1 saat spor yaptım
sonra oglen 2 kase sebze corbası (icindekiler kabak kereviz havuc patates pirasa et suyu ve yogurt ile yapilan bi corba ) aslinda esim hastaydi ona yapmistim bildigin vitamin ilaci gibi valla tavsiye ederim

sonra aksama kadar 1 kucuk elma 3 mandalina 4 kuru erik 4 tane kayisi ve 2 adet ceviz (ara ogunu abarttim biraz benim problemim de bu )
gelelim aksam

aksam da balik yedim yaklasik 600 gr lik bi balik izgara ve yaninda bol salata

buraya kadar hersey iyi sucumu soluyorum simdi
aksam 1 kasede asure yedim (!!!!!!!!) yafff asure ayi bitsin ya valla cok fena bisey bu

duygucum merhaba, menün çok güzel yalnız porsiyonlarını biraz daha küçültmen gerekiyor bence. 2 kase yerine 1 kase çorba 600 gr balıkda bana çok fazla geldi . bir de meyve yiyorsan eğer tatlı kesinlikle yeme ikisi birden oluncada fazla oluyor. biraz daha dikkat etmelisin sanırım. :)

kızlar bende bugün kahvaltıyı geç yaptım herzamanki gibi bir kahvaltıydı farklılık katmadım :)

1 dilim tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta, küçük parça peynir yarım domates/yeşil biber. Şimdilik bunlarla duruyorum şimdide yeşilçay yaptım onu içiyorum. Akşam belki dışarıya yemeğe çıkacağız eltim kayınbiraderim ve görümcemle. uzun fasıllı muhabbetli bir sofra olacağı için ağzıma bir şey koymuyorum :)

kıxlar telefonuma servise gönderdim şuanda da bilgisayardan yazıyorum ama çok fazla bilgisayara oturan bi insan değilim yaklaşık 10 gün kalcak elimden geldiğince gün içinde girmeye çalışcam :50:

kızlar akşam yemeğim

3 adet şiş ızgara et ve bol salata,limon başka bişey canım istemedi.

Son düzenleme:
kızlar sabah;

1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 dlm salam
biraz peynir
1 kupa şekersiz çay

ara;
1 adet yeşil elma

öğlen;
ton balıklı salata

akşam saat 4 buçuk gibi
3 dilim pizza
1 bardak şekersiz çay

jillian level 3 6. gun bitti :16::16::16::16:

lelevl 3den sonra ripped in 30 level 1den devam edeceğimmm:16:

ya peki aç mı yokmu? sabah mı akşam mı yapıyorsun ?

bir türlü bulamadım şu cevabı :26:

canım ne tok ne aç olcaksın mesela ben ara öğünden sonra yapıyorum yanı dıyelım saat 4 de çay içtim elma yedım saat 6da evde oluyorum 6 buçukta sporu yapıyorum ama yemeği geç yedıysem yemekten 1 saat sonra yapıyorum

Bende geldim :) Tam benlik konu kendikendime debelenip duruyorum
boy 162
kilo 58,8

Bugünü net hatırlayamadım yarından itibaren menülerimi yazarım inş. :)

kızlar sabah;

1 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 dlm salam
biraz peynir
1 kupa şekersiz çay

ara;
1 adet yeşil elma

öğlen;
ton balıklı salata

akşam saat 4 buçuk gibi
3 dilim pizza
1 bardak şekersiz çay

jillian level 3 6. gun bitti :16::16::16::16:

lelevl 3den sonra ripped in 30 level 1den devam edeceğimmm:16:

süpersin cnm ya bide ben yapabilsem şu sporları
:5:

merhaba arkadaslar; 57 kılodan 53 e düştüm fakat yoruldum artık,bende buradayım.destek olalım birbirimize.boyum 157cm kilo 53 i.hedefim 49 ben 3 ay içinde vermek istiyorum 3 _4 kıloyu.aksamları erken yemek yıyorum 6 gıbı ve gunde en az 30 dk yuruyus yapıyorum.çikolataya bayılıyoruummm :(

sabah;
1.5 dılım tam buğday ekmeği
2 adet salam
biraz peynir
ufak parça kaşar
1 adet domates
1 bardak şekersiz çay

ara;
1 adet mandalına

öğlen;
1 kase çorba
1 tabak salata

ara;
1 kase aşure

akşam;
1 tabak yağsız bol limonlu piyaz
1 bardak lıght kola

jillian level 3 7. gün bitti.... :16::16::16::16:

1 sade kahve

kahvaltı (kahvaltı dediğime bakmayın saat 1 felandı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
3 5 zeytin
bir bardak şekersiz çay

ara
1 kupa yeşil çay

akşam
1 tabak ızgara balık
1 tabak salatalık

şimdi bi mandalina yiyorum

Kızlar merhaba dün eltimlere gittik ancak eve gelebildik ve dün akşam yemeğini çok geç yedik öğlene doğru brunch derken benim diyet biraz şaştı :)) en iyisi hiç yazmiim yarından itibaren tekrar sıkı ve az menümle sizlerleyim. Kolaay gelsin :)

süpersin canımmm ayrıca ızgara balığa bayılırımmmmm:16:

Nickinden anlaşıldığı üzere :)
Sağolasın bende yemeye çalışıyorum ama balıktan anlamıyorum artık balıkçının insafına ne verirse :)

bu sefer ızgara ve zeytinyağlıyla zayıflamaya çalışıcam inşallah :)

Back